Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #1385 üzenetére
A két hét múlva esedékes patchben nerfelik 8 wave-re
-
whitezo88
nagyúr
hol van a T6 ''árus''? azt hittem a T4 és T5 mellett lesz
-
-conrad-
addikt
Ez milyen mount?
[link] -
anulu
félisten
izé. megújult az oldalunk
lehet csekkolni: [link]
-
anulu
félisten
válasz
MCGaiwer #1387 üzenetére
déli részen érdemes. 2 ot kell, aki a murlock-okat összeszedi, bosshoz odahúz, seedek fel, mikor fent vannak frost nova és full aoe úgy, h a boss is kapja. az 1-1 OT-nek 1-1 healer elég, akkor lehet pici cumi meg fejetlenség, ha vagy OT-t vagy healerét watery grave-be pakolja a boss.
-
D4v3
őstag
válasz
MCGaiwer #1387 üzenetére
Mi úgy csináljuk (nincs prot palánk), hogy a 2-3-4 paladin beáll egy helyre, közelükbe aoe kasztból pár és mikor jönnek a murlockok, akkor a palák a righteus defensel letanutolják a murlockokat (+righteous fury van a palákon). A murlockok odamennek, magek fagyasztanak és aoe..
Tegnap reset után először lementünk sscbe. Érdekes útvonalon, először Lurker 2. tryra, majd Leo és Hydross elsőre. A maradékot meg meghagytuk mára. Majd ssc után lementenünk maggyhoz is, ahol sikerült 3-szor is wipeolni. Komolyan mondom nehezebb tudni lenni ő, mint ssc bossai (Vashj kivételével persze) -
Darth_Revan
veterán
Jelentés Hyal Summit-ból:
Tegnap KT kill után rámentünk 1.bossra...iszonyat hosszú,unalmas,nehéz,fps csökkentő,stb,stb f*s a trash! 12 hullám jön,egyre több mobbal,1.try alkalmával 8/12 hullámig jutottunk. 2.try-nál meg 6/12Na mind1,majd következőleg ő is fekszik és irány a jobban optimizált,kevésbé bugos Black Temple
-
-conrad-
addikt
Észrevette már valamelyik hunter, hogy bugos a pet tame-elés?
Régen azért sírtak a hunterek, hogy akinek megvolt a max számú petje (3) azok nem tudtak befogni újat, hogy meg tudják tanulni az új képességeket. Most be lehet fogni akkor is, ha elvileg elérte az ember a limitet.
Nos nálam bugos kicsit, de én ennek örülök mert így egészen használható.
Ha dismisselem a petemet akkor tudok befoni egy újat, és ha megtanultam tőle a képességét ami kell, akkor abandonolom. Itt jön a képbe a bug, mert ha hívom a petet akkor kiírja hogy nincs nálam pet. Ilyenkor egy logout/login és már jön is elő a régi petem, tehát nem kell visszamenni a stable-ig.
Más:
Papommal meglett a 70, vettem is egy szép fehér flying mountot. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Dr.Burn #1376 üzenetére
Arathi Basin, Warsong Gulch, Alterac Valley, Eye of the Storm.
más-más szabályok szerint harcol a 2 frakció, és honort illetve tokeneket lehet gyűjteni. ezeket beváltva lehet cuccokat venni ott (piáktl kezdve epicekig)
pár cucchoz kell a repu ami sok játékkal érhető el (pl egyes mountok)
AB: Domination 15 vs 15 (Defilers - Arathor)
WSG: Capture the Flag 10 vs 10 (Warsong Outriders - ?? )
AV: ''Regicide'' - ellenfél ??-es bossát kell megölni 40 vs 40 (Frostwolf Clan - Stormpike )
Eye: zászlóvivős-foglalós asszem, ott még nem voltam.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
tegnap mindenki szívott ezek szerint. Én személy szerint egy órát csak azzal, hogy miután kilogoltam SSC-ben, vissza tudjak menni. Beléptem, és állt a screen. Két dolog segített: addonok kikapcs és SCbe belog (raidből kiraktak, majd vissza).
Toltunk egy 6%-os hydross tryt, a legnagyobb gond az, hogy a DPS elcseszi. Végigtoltuk enrageig, és még 30%-on volt. Előtte pedig mindíg az volt a gond, hogy tankváltáskor lehúzzuk. Volt olyan, hogy tankcserekor healaggrora ment ki. Mindegy, ma lefekszik.... -
Dr.Burn
őstag
Valaki eltudna mondani hogy a Battleground mirre jo?
(Maga a szot ertem hogy csatater vagy valami ilyesmi)
-
vezérlőpult
Személyes adatok
. Adatok szerkesztése
. Személyes portál beállitások
. Aláírás szerkesztése
. Avatar beállítások
. Személyes fotó beállítása
Gz boss killhezremélem hamarosan mi is tovább jutunk karazanon, csak még cuccolodnia kell embereknek nálunk.
én meg class leader lettem tegnap -
anulu
félisten
asszem én vagyok a béna. hol van az aláírás rész PS!-en?
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #1370 üzenetére
ja és a mocskos, szájbavert, ... anyját a M$-nak, hogy szétbaxódott a winem, és ezért nem tudtam ottlenni. végülis mióta bekerültem csak Kael és Vashj killen nem voltam ott. imba.
-
Darth_Revan
veterán
KAEL'THAS STUNSTRIDER DOWN BY PUBLIC ENEMY !!!!
5 óra szo*ás után végre senki nem kapott dc-t és vélgre full 100% focus és összesen 1 halottal lement ! loot:
-2 Vanquished Defender (druid,wari,pap T5 chest)
-imba melee kard
-holy pap fejes
Épp msot tart a raid Hyjal felé -
anulu
félisten
Kael'Thas down by Public Enemy!
-
whitezo88
nagyúr
na mai napot sikeres Karazhannal zártuk, 19:00kor kezdünt, fél 12re feküdt első tryra Attumen, Moroes, Big Bad Wolf, Curator, Aran, majd visszajöttünk még Maidenért.
hab a tortán hogy annak ellenére hogy próbaidős vagyok, vittem 3 epixet, például a T4 kesztyűt(mert senkinek sem kellettek)
vasárnapra marad Prince, Nightbane meg Illhoof. Netherspite-al még nem foglalkozunk egyelőre.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
#1-be nem kellene betenni a PS! linkjét? Vagy a kellő ésszel megáldottak úgyis odatalálnak?
-
anulu
félisten
Pola! PS! aláírásba hogy raktad be a képet?
[Szerkesztve] -
holnap lehet lesz 1 elado mm duo packos sima wow
4500.- az induláskinek kell?
(zsir uj! nem használt de csak holnap és lehet)
-
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #1338 üzenetére
A Cart_Mining önálló addon, az Addons-ban kell lennie, nem a Cartographer mappájában
(igaz, Cart nélkül nem megy...)
TommyGun, dilipok leírta #1340-ben; a WoWAceUpdater linkje kint van a WoWAce főoldalán, ha yóóól emlékszem (a Sourceforge-ról tölthető le). Használata:
1.) F10 és készEkkor mindent frissít egybecsomagolt librarykkel együtt.
2.) Ha el akarod kerülni az inkompatibilis/régi libek okozta gondokat, akkor F4-gyel kijelölsz minden telepített addont, majd megkeresed és kijelölöd a !!!StandaloneLibraries nevű addonnak látszó nemaddon pakkot is és F12-vel letöltöd a kijelölt cuccokat egybecsomagolt libek nélkül. (ezt követően érdemes az Ace2-es addonjaid mappáiban egyesével kitörölgetni a Libs nevű könyvtárakat, feleslegessé váltak)
A billentyűparancsokat fejből írtam melóból, szal nem vállalok értük felelősséget
szerk: és soha ne felejtsd el, hogy az így frissített addonok béta állapotúak, simán bugosak/instabilak/szarok lehetnek!
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Nálunk primal life 20G, water is ~20 körül, a klotty 8G körül, az 48 a mooncloth (1), 50ért van Ah-ban.
spellcloth: P. fire 30G, mana 20-22 + 8 az majdnem 60, 60-65 között van AH-ban.
shadowcloth: fire 30, shadow 4 (mondjuk van egy rakat) + 8 az csak 42 (2őt csinálok) és 50 / db ahban, de nem lehet eladni
Inkább minden raid előtt megcsinálok 2 daily queste 22G-ért, abból megvan a repair meg egy óra alatt összekapok a 3-4 spelldmg flaskára valót és annyi. -
ciao
senior tag
válasz
szepi79 #1349 üzenetére
nálunk primal life 10g water 25g Imbued Netherweave anyag 8g ebből lesz nekem 2 primal mooncloth ami 120g, 1 primal shadow 2.1 elött vettem 40et még 80s/db árom most 4g, fire 30g ebből shadowcloth 70g itt csak 28g-t nyerek de még megéri, a spellcloth éri meg legkevésbé a primal mana 18-20g de a spellcloth 75g körül van itt is lehet fogni 17g körül és hamarabb megvan mint 1 Q és ha megint 1 elementál spawnol akkor az szokott dobni 4-5 motot, amióta 2 spawnol az őrökre bízom a munkát de akkor meg nem lehet lootolni
-
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #1348 üzenetére
Amúgy én már hetek óta nem gyártok clothot, kb 10G-t keresnék clothonként, annyiért meg nem érdekel
dettó. amint meglett a setem, már csak a guildtársaknak gyártottam cloth-okat, hozott anyagból. amióta nekik is megvan, ''parlagon heverek''. sokkal értelmesebb eladni a primal cuccokat önmagukban, mint ruhát gyártani belőle. -
szepi79
őstag
jah, a 20as tatyó nagyon nem éri meg. azt az 1300g tartozást meg gyorsan le tudod rendezni, csak állj neki a netherdrake-ekkel a daily questeket megcsinálni. honored már 6-7 quest is van naponta, 100g bejön vele/nap. két hét alatt vissza tudod fizetni, és még a repud is nő
tiszta haszon.
-
ciao
senior tag
válasz
szepi79 #1342 üzenetére
már jó ideje megvan a full primal mooncloth settem és az összes legyártott ruhát teszem AH-ba, így 4 naponta 4 ruhát tudok csinálni, de ha gyártás elöt respecelnék 6 ruha lenne a végeredmény ami +120-140g, de hogy ilyen drága a spec váltás nem éri meg, ja és az anyját a blizznek hogy 8 primal mooncloth kell a 20as baghoz a kutyan nem veszi meg még alapanyag áron sem, ja és tegnap meg tudtam venni a 300as riding skillt
igaz van 1300g tarztozásom, vagyon megérte rühelltem már azt a mozgássérült 60%-os windridert
-
nak0n
aktív tag
Lenne egy kis problémám a healbottal, ha valaki tud, segítsen pls. Nagyon jó kis addon, mindössze az zavar, hogy minden altomnál meg bankos karinál hajlandó betöltődni, csak pont a palámnál nem. Vagyis néha elindul, néha meg nincs kinn az ablak.
[Szerkesztve] -
-
ciao
senior tag
válasz
szepi79 #1339 üzenetére
arra gondoltam hogy amikor 4 naponta megyek spell/shadow/primal moon-clothot gyártami elötte átspecelek de nem éri eg mert a + ruha csak 60-70g, valaki mondta a klánban hogy úgy éri meg transmute masternek lenni hogy megcsinálja a potion mastert és respecel transmutera és nem kell leadni a 4 Primal Might-ot, gondoltam lehet trükközni a tailor speccel is de nem
-
dilipok
veterán
válasz
TommyGun #1337 üzenetére
van 1 wowaceupdater nevű program, azt kell letölteni. Abban pedig az optionsban beállítod hogy hol van a WOW installod és már megy is. Ez majd mindig letölti az aktuálisan elérhető addonlistát, és abból válogathatsz, hogy melyiket akarod felrakni, illetve 1 gombbal frissíti az összes installált Ace addont a gépen.
-
szepi79
őstag
nem. az csak a craftolható övnél van így. a 3 elemes, bopos setnél muszáj az adott ''csoporthoz'' tartozni.
ciao: szerintem csináld úgy, hogy megcsinálod az összes ruhát, ami mindkét sethez szükséges, és meg is varrod őket. és utána váltogatsz speckókat. legalábbis én így csinálnám. -
TommyGun
őstag
Wolverine tudnál nekem segíteni hogy lehet hatékonyan frissíteni az ace2-es addonokat ?
Fubar sct omen grid ora2 ahogy nézem elég sűrün frissítik olvastam hogy van valami autamata frissítési lehetőség nem kell egyenként nyálatni utánna
Egy részletes bemuatót tudnál nekem tartni mit hogy köll ?
előre is danke -
ciao
senior tag
tudja valaki mennyibe kerül a tailoring respec? arra gondoltam megéri-e ruha gyártás elött specet váltani?
-
anulu
félisten
a farm status erős túlzás, eddíg 2x öltük, 2-ra viszonylag simán 3 vagy 4-re lefeküdt a kisasszony.
hátööööizé. elég komplex fight. 2 paladin mindenképp kell p1-re, h a freedomot folyamatosan rajta tudják tartani az MT-n, aki meg static charge-ot kap, attól el kell futni és ki kell healelni. p1 röviden ennyi, p2 maga a káosz. különösebben nem is tudnék tanácsot adni, mert a saját csapatom healjére és a passzolásra figyelek -
whitezo88
nagyúr
úgy tűnik megtört a jég. Gruul ismét halott, sajnos én nem tudtam jelen lenni.
-
-conrad-
addikt
Az alap wow tartalmaz egy hónap játékidőt, a BC nem, így 1 hónapig lesz ingyenes. A telepítéskor kér bankkártyaszámot, vagy GC-számot. Ha megadod a bankkártyád számát akkor nem fog róle levonni semmit, nyugodtan meg lehet adni. Ha GC-t veszel akkor annyival tolja ki a játékidőd amilyen GC-t vettél.
- regisztrálj egy 10napos trial accountot, azt frissítsd fel a teljessel, íyg elméletileg 40 nap játékidőd lesz
- ha nincs bankkártyád és nem akarsz GC-t sem venni akkor google-ben tudsz keresni megoldást a bankkari problémára. -
nofi
addikt
Sziasztok!
Kérdeztem már pár embert, de senkitől nem kaptam egyértelmű információt...
Adott egy trial keyem még pár napig és most a MM-ban 9990 a WoW + BC. A kérdésem, hogyha megveszem ezt a pakkot akkor először is hány nap játékidőt kapok, másrészt GC egyből kell e hozzá, vagy ráér majd ha lejártak a fullhoz kapott játékidők?
Olyan választ is kaptam, hogyha trialom van elég ha csak GC-t veszek és működik fullként, ezt mondjuk azért nehezen hiszem... -
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #1325 üzenetére
Mert cyCircled a neve.
A wowace-n fent van. -
tjhooker464
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Viszont ezt recycledet nem találom sehol. Hol keressem?
-
Wolverine
félisten
válasz
tjhooker464 #1317 üzenetére
A Threat csak egy library, szal a WoWAce-es zipben benne van a többi externallal együtt
(amúgy a Violation és a PtBull is használja már a Threatet; ez végzi a fő melót, az Omen csak a külső csicsa
) Ha !!!StandalonLibrariesszel szoktál frissíteni, az sem gond - már benne van
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
agunitframes. De a barokat a recycleddel kerekítettem le.
-
Dr.Burn
őstag
Na vegre sikerült megcsinalnom. Sikerült is par orat jatszani.
-
D4v3
őstag
[link] A mai Gruul killnél, mivel kb mindenki lesz@rta a dolgot, meg is halt az MT, majd mindenki más is és maradt 3 holy paladin.. gruul down
Egyébként Vashjnál járunk már ssc-ben (+void reaver tk-ban). Anulu nektek már farm státuszban van Vashj? Van vmi tanácsod rá, az első alkalommal elég fejetlenül mentünk neki. -
válasz
én csak oment szedtem le és megy.
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #1318 üzenetére
-
tjhooker464
őstag
válasz
#51736960 #1316 üzenetére
PH-s guild nincs mert eléggé szét van szórva a társaság és cél meg erőforráskülönbségek is vannak az emberek között. Nehéz lenne összeegyeztetni. Viszont van az első hozzászólásban egy link amin le van írva, hogy ki melyik szerveren milyen néven érhető el. Ha van valaki a te szervereden akkor kérdezősködj nála, hátha tud ajánlani valamit.
-
törölt tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy nincsen véletlenül ph-s guild a wow-ban? Ugyanis az a legnagyobb gondom, hogy nemrég kezdtem játszani ezzel a játékkal, de egyszerűen nem tudok megbízható partit találni, nagyon sok a dilettáns ember. Én régen rengeteget eq-ztam, úgyhogy nagyon bántja a szemem, ha a wow-ban a healer tankol, a warrior nem építi az aggrot, a puller meg 38 mobot húz egyszerre.
Egy szó mint száz, jó lenne bekerülni egy normális társaságba -
Wolverine Omen fejlesztéséről tudsz valamit? hogy állnak?
-
steveetm
őstag
sőt, ha már megélt jópár patchet a játék, akkor eléggé töredezett tud lenni pár nagyobb file, amit nekem a windows az istennek nem tud töredezettségmentesíteni, szal simán kimásolom a játékot egy másik könyvtárba, ha van elég szabad helyem egybe, múltkor látványos gyorsulást értem el betöltésben.
Üdv.: steveetm -
Wolverine
félisten
válasz
japeen_hun #1302 üzenetére
Outland, 58-tól nyugodtan. Ha valamit meg akarsz csinálni Azerothon, ráérsz visszajárni
-
japeen_hun
tag
Hello! 60-as szinten érdemes még csinálni 1-2 dolgot vagy hagyjam ki ezeket és menjek outlands-be? Nagyon sok iromány szerint van ''must do'' kategória, questekeben meg instákban is. Érdemes még megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...