Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo3650
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nincs olyan weboldal ahol le van írva magyarul az összes talent?:S Nem vagyok nagy angolos, és már kerestem de nem nagyon találtam ilyen webhelyet. Természetesen a 6.2. a legújabb frissítés érdekelne:S Előre is köszi.
-
mat-
csendes tag
sziasztok. ugy laggol a jatek, hogy bizonyos targyak, karakterek csak masodpercekkel kesobb jelennek meg
ezzel tudok vmit kezdeni? -
func93
senior tag
Sziasztok!
Sok munka mellett kiváltam a progress csapatomból ezért keresnék casual vagy olyan guildet ahova néha napján be lehetne jutni altosra.
Bnet: Caprin#2449
-
ígyvanferi
addikt
Jól van, nem kell nagyokosnak lenni, csak félig viccesen megjegyeztem, kár, hogy nem fog összejönni, mintegy utalva arra is, hogy k.rvára nem ér meg nekem még 3,5K-t sem a játék.
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában elkezdtem újra játszani. Még karácsonykor, a WoD-hoz kapott boostot elhasználtam egy kisebb mage karimra, ő most 92-es. Valamiért viszont kereken 1 azaz EGY darab dungeont tudok csak játszani a Bloodmaul Slag Minest. Fogalmam sincs mi lehet a probléma, de jó lenne mást is kipróbálni.
-
törölt tag
Persze, mindjart kar, hogy nem total ingyenes a jatek
Havi (talan meg heti is) 50k-t kiszedni nem nagy dolog de ahhoz kepest, hogy egy GC nincs 20 Euro es 2 honapra egyaltalan nem kell farmolnom nekem mindennel tobbet er -
kenwood
veterán
ket mozijegy ara nem biztos, hogy meger 40 ora dogunalmas grindolast (ami az eleg jonak szamito 1k/ora felett lenne)
ennyire azert ne legyunk mar fillerbaszok
arra meg eleg kicsi az esely,hogy visszaterve hirtelen annyira atlatod az ah-t,hogy kirpogeted egy het alatt az 50k-tpersze,ha amugyis tolja az ember,es osszejon,akkor jo dolog a token,de harcolni erte nem eri meg.
-
frostitualt
tag
válasz
ígyvanferi #62788 üzenetére
ki lehet. csak nem (fehér) embernek való.
-
válasz
ígyvanferi #62788 üzenetére
emlékszem anno még vanillában a bugrisok valami kagylót szedegetttek az egyik tengerparton mert 10db ért adott a vendor vagy 50 silvert
felhozol 500.000 db ot és meg is vagy
lehet elég lesz egy hét ha 0-24 ben nyomod -
ígyvanferi
addikt
Tök jó, kaptam 7 nap gametime-ot. Igaz, most épp nincs értelme felhasználnom idő hiányában, majd pár hét múlva.
Kár, hogy egy hét alatt nem lehet kifarmolni 50 ezer goldot, pláne hogy nincs WoD az acc-on. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
k.kristof #62782 üzenetére
Papíron úgy van ahogy írod. A gyakorlatban meg beleszámolódtak BRF mythic killek is. (PTR-en is) Ugyan annyi norm/hc HFC killel rendelkező emberek közül páran normal, de a többség hc ládikót kapott. Érdekes módon azok kaptak normalt akik maint váltottak, vagy nem volt túl sok mytthic killjük.
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Valaki tudja pontosan, hogy a HFC Cache milyen időközönként jön, melyik szinthez mit kell teljesíteni, stb.?
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #62778 üzenetére
Ezt már a kiegészítő bejelentésekor tudtuk, hogy két raid tier lesz. Ettől függetlenül további content patchek lehetnek, állítólag van még a sztoriban, amit el akarnak mesélni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #62778 üzenetére
Mellé a már legendary gyűrű max ilvl-re upgradelése 20 hetet teszt ki, mármint a 735-ről 795-re rész, szóval az 5 hónap, addig minimum marad ez a content.
-
BoneDragon
veterán
Blizz szerint az utolsó raid a hellfire ebben a kiegben. [link]
-
törölt tag
válasz
Micsurin #62770 üzenetére
Chat-en lehet latni mikor elegedetlenkednek az emberek, hogy nincs AH-ban Token.
A kezdeti arat szerintem nagyon alul lottek be es most elemezgetik a kis grafikonjaikat. Aki megtehette az a kezdesnel betarazott es jol tette mert ha a szamok azt mutatjak majd, hogy ha dragabban is toretlenul veszik a jatekosok akkor meg az 50K-s idoszakot is vissza lehet majd sirni -
whitezo88
nagyúr
válasz
Micsurin #62770 üzenetére
hogy kerül a rendszerbe a token? ha jól tudom Money-ból vásárolva lehet felrakni AH-ba is (ergo goldot veszel pénzért), de eleve kell lennie bent Blizzes erőforrásként is. Az árat pedig a kereslet-kínálat határozza meg: ha a kínálat felé billen a fentiek miatt akkor olcsóbb lesz, ha a kereslet felé, akkor drágább. Jó lenne mögé látni.
-
Healbacsi
őstag
En most ebben a szezonban az altjaimat conquest gearbe szeretnem oltoztetni, szerintem altok eseteben jobban hasznalhato az a gear mint a raides.
Ezert olyan allis jatekosokat keresek, akiknek alkalmankent van kedvuk arenazni szigoruan CAP celjabol. Azaz nem ratingre megyek, ami neha ugy mukodik, hogy jo par vesztett meccs utan esne le a rating addig, ahol mar a verheto csapatok ellen kellene jatszani. En is altokkal tolnam, szoval azokat nem kezelem teljesen 100%-osan, nemelyiket csak alap szinten.
-
whitezo88
nagyúr
ez a wow tokenes rendszer marhajó. pár hónap után ugye múlt héten tértem vissza, de addig azért gyűjtöttem lét, 50 ezerért vettem is egy hónapra, de így is maradt még 210k, plusz az altoknál, szóval ez így f2p lett a termelések miatt főleg. vajon hogy fog alakulni az ára? drágul vagy olcsóbb lesz? az infláció és a folyamatos pénztermelés miatt félek hogy drágul, legalábbis ArcheAge-ben így volt anno, amíg játszottam.
-
törölt tag
Igy halt ki Ragna Alli. Sokan atmentek Hordaba sokan meg Arathor-ra.
Eddig nem volt gond mivel mindenki Garrison-ban pihenve jobban jart mint ha a jatekkal toltotte volna az idot. De most Tanaan-ban egy katasztrofa
(mondjuk az kulon erdekes, hogy D3-bol kivettek az RMAH-t mert senki nem foglalkozott a jatekkal de itt meg megint elkovettek egy hasonlo hibat.) -
Neohero
tag
válasz
frostitualt #62759 üzenetére
De ahoz külön egy új orosz accountot kell regelni igaz?
-
ldave
félisten
válasz
frostitualt #62759 üzenetére
Oké, ezt nem tudtam. De hosszútávon fene tudja érdemes-e trükközni, Blizzard banhammer bármikor lecsaphat.
-
Neohero
tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
G2A-n 19 Euro a Gamecard.
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam a wow vételén! Olvastam valahol hogy állítólag orosz havidíjas kulcsal is hosszabítható az EU-s account. Ez igaz? És ha igen proxy mókolás nélkül simán beadható neki?
Mert annyit azért rááldoznék a játékra!
-
ldave
félisten
Nekem a Scarshield Legion / Ravenholdt / The Venture Co / Sporeggar (rp-pvp) szerveren van egy magányos horda klánom, ha valaki esetleg keresne csapatot, ahol elfeledheti a hétköznapi raidelést
-
Zedz
addikt
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Kb fél éve vettem meg a Battlechestet, de munka és pénz hiányában sajnos nem tudtam előfizetni a játékra
A napokban tervezem újra belevetni magam Azeroth világába immár WoD-dal együtt, és az lenne a kérdésem, hogy látom, nem nagyon pörgött a topic az elmúlt 1-2 napban. Ugye nem a játék színvonala romlott, hogy it PH-n ilyen keveset beszélnek róla? Érdemes előfizetnem? Át akarom érezni újra a WoW-os hangulatot
-
nonsen5e
veterán
Van valakinek személyes tapasztalata 840M/940M, esetleg M260 vagy M270DX kártyával, hogy milyen beállításokon és, hogy megy a játék?
-
k.kristof
őstag
válasz
pulcsi #62727 üzenetére
USA-ban már tegnap, egyelőre 4/13-nál jár az első, öten vannak 3/13-mal, de összesen is csak 16 guildnek van Mythic killje, ha az EU, US, OC régiókat nézzük. A rossz nyelvek szerint a Blizzard most direkt az európaiaknak kedvez azzal, hogy július 4-i héten indította a versenyt
-
Skyhunter
őstag
Hülye kérdés, de ilyenkor nincs valahol élő stream a Hellfire Mythicről? (nyilván nem topguildről beszélek).
-
weres78
senior tag
Nagyon jó. Köszi szépen! - és az előző válaszaitokat is.
-
weres78
senior tag
Heirloom cuccokat lehet enchantolni? Amennyiben igen, úgy az is érdekelne hogy működik a dolog? Csak az enchanteren lesz enchantolt a cucc?
-
tPedro_
őstag
Na erre mekkora az esély?
True Steel Lockbox kinyitva. Volt benne egy zöld cucc és egy másik True Steel Lockbox.
Ezt is kinyitva a szokásos gold és zöld cucc. -
Micsurin
nagyúr
az új Honor szett esik az Ashranos ládákból ? (Ashmaul strongbox vagy micsoda , az eventek pl az a verseny , adják.)
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok mondani valami oldalt ahol össze van szedve az hogy melyik kasztnál melyik statot érdemes erőltetni elsődleges pvp, pve-re amit frissítenek is rendszeresen.. Régen tudtam valamilyet de már lövésem sincs mi volt az oldal neveköszönöm.
-
warcat
veterán
válasz
weres78 #62705 üzenetére
az unstable cuccok a korábbi 670-685 stb upgradek maradványai.Ezek a receptek inaktívak lettek,mivel most már sima alap essenceből kell 3 darabot gyártani,hogy elérd a stage 4-et.
Viszont nem akarták megkárosítani azokat,akiknél volt egy ilyen elkészült drágább item(30 savage blood stb),ezért azok átalakultak ilyen unstable cuccokká.Ha használod akkor kapsz egy sima upgrade essencet,meg a különbözetet (15 savage blood) -
weres78
senior tag
Az Unstable Hexweave Essence mire jó?
-
whitezo88
nagyúr
üdv! elkezdtem az új chaint de rögtön bugba botlottam: mikor a Dockban a 2 q itemet kell felszedni (Derailment q), nem tudok rájuk kattintatni, kikapcsoltam összes addont, másra léptem át majd vissza de nem jó, másnál volt ez? fórumokon se találok megoldást...
mod: most hogy beírtam megy, újra belépve, de ez azért gáz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest