Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Mister_X #61597 üzenetére
Gondolom a külső papírtokra nyomták rá.
Egy picit felmelegíted hajszárítóval a matricát és lehúzod simán kézzel. Ha mégis maradna ragasztó a dobozon, akkor meg nagyon kevés seb- vagy öngyújtóbenzines vattával le tudod törölni. (haladók esetleg próbálkozhatnak izopropillal)
-
Micsurin
nagyúr
WoW Draenor megvéve , dobozosan , a fránya pofáját , MM a doboz közepére tette az árat , ötlet , hogy szedjem le ?
(sérülés mentesen)
-
Arnold2
őstag
válasz
Mister_X #61590 üzenetére
Az accountod mindaddig aktív amíg van rajta előfizetett idő. Legyen az 1 perc vagy egy év.
A cancel subsciptionnal gyakorlatilag azt mondod le, hogy megadott időközönként Blizzard megterhelje a bankkártyád.
De ami biztos, hogy amint legelőször beregisztrálsz ő beállít egy havi subscriptiont havonta alaphelyzetben. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Arnold2 #61589 üzenetére
Az a baj, hogy én nem emlékszem, hogy valaha is engedélyeztem volna akár a havi megújítást is. Digitálisan megvettem anno a BattleChestet mikor még Starter volt, hajnali 1 környékén, reggel 9-re már elérhető volt minden. Bankkártya már volt korábbról az acchoz rendelve.
Cancel subscriptiont meg nem láttam, de azt se, hogy lenne-e aktív.
-
Arnold2
őstag
válasz
Mister_X #61588 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor regisztrációkor meg kell adni egy bankkártyát. Ekkor automatikusan 30 napos újrafizetésre állítja be magát (de van 3 és 6 hónapos opció is).
Neked két lehetőséged van: 1. Lejárat előtt mindig hozzá adsz game cardot. vagy 2. Nyomsz egy cancel subscription-t (nem vesződik el ilyenkor semennyi kifizetett idő) és onnantól csak akkor lesz feltöltve az acc ha te adsz hozzá game cardot.Az első opció azoknak jó akik szeretik vegyesen fizetni az accot. Picit kényelmesebb mert ha épp elfelejtesz GC-t venni, akkor megoldja bankkártyáról.
A második opció azoknak való akik egyáltalán nem szeretnék bankkártyájukkal fizetni. De ekkor mindig neked kell figyelned, hogy időben befizesd, mert percre pontosan ahogy lejár a játékidő a játék kivág (már nincs az a luxus, hogy megvárja azt amíg kilépsz)
-
Mister_X
nagyúr
Subscription plan automatikus vagy nekem kell beállítanom? Eddig a BattleChest 30 napja ketyegett le, lejárt, holnap viszont gamecardot vennék. A kérdésem az, hogy beállít-e magának alapjáraton a 30 naponként levonós megoldást?
-
warcat
veterán
válasz
TommyGun #61580 üzenetére
Már leírták előttem a lényeget,de itt a link: WoW Gamecard 60 Tage
Saját honlapjukon is meg lehetne venni,csak ott mindenféle paypal feet felszámolnak.
Egy képet kapsz a kódról,ami jól láthatóan egy fizikai hordozóról készült (lekapart kártya).Most jár le a negyedik vagy ötödik kártya amit innen vettem nem volt semmi gond velük.
Magyarországon is kapható volt még 2-3 éve hasonló áron,szerintem megszüntettek valami árkedvezményt. -
TommyGun
őstag
Köszi, akkor ez a g2a ez megbízható gondolom ha ennyire ismeritek, van paypalom de nagyon ritkán használom preferálom az itthoni vásárlásokat inkább.
-
jó húzás ez a token dolog blizzardtól, csodálkozom korábban nem találták ki
azt a gametimeot ígyis úgyis kifizeti valaki, és ezáltal oylanokat is játékban tart akinek pénze nincs viszont van sok ideje farmolni
zseniálisszerk: ráadásul kinyírja a sok goldseller oldalt és csökkenti a spamet is
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lakisoft #61574 üzenetére
Blizzard székhelye US-ben van és mindent ott vezetnek be először
De logikusan gondolkodva, az ottani időzónák szerint dolgoznak, tehát ha valami probléma van, könnyebben tudnak közbeavatkozni / reagálni.
Amúgy ha valakit érdekel, friss token ár infók (majd lesz EU is, ha elindul): [link]
-
lakisoft
veterán
Mikor rakják be hozzánk a tokent?
-
frostitualt
tag
válasz
Arnold2 #61550 üzenetére
"És akkor most a spekuláció: vajon az európai playerek is hasonlóan fognak reagálni, tehát aki megteheti kapásból az elején bevásárol felnyomva az árat, vagy tanulva az amerikaiaktól kivár?"
Szerintem az eu szervereken sokkal több gold van, mint az amerikai szervereken. mivel proxy-val egyszerű csinálni orosz account-ot és ott filléres dolog, pár euro a battle chest. Ha beteszi a 3 ismert instába goldot farmolni akkor olyan 200k-t tud kivenni 1 hét alatt amíg nagy valószínűséggel bannolják. sok ember vesz sok goldot mert a fentiek miatt olcsó... pörög a piac emiatt szerintem magasabb lesz token ára.
-
lakisoft
veterán
Akinek kell Heroes of the Storm™ Beta van 4db szivesen odaadom.
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
válasz
laceszgamer #61552 üzenetére
Mire EU-ba is lesz, blizzard kitalalja hogy nem mehet bizonyos összeg alá.
-
TommyGun
őstag
válasz
Arnold2 #61550 üzenetére
Akinek milliói vannak azoknak szerintem mind1 hogy most 320k vagy mondjuk 270k, akinek meg annyi amennyi neked az alaposabban megfontolja max 1-2őt vesz, de ez annyira egyénfüggő...ha közös lesz a token piac az nekünk csóróknak jól jöhet mert nyugatabbra bagatell és ahogy látszik veszik a teokent rendesen.
-
warcat
veterán
válasz
Arnold2 #61550 üzenetére
Nem lehet mi alapján jósolni,ezért ettől kezdve minden csak spekuláció/találgatás továbbra is.
Én maradok a korábbi véleményemnél: az EU nem olyan egységes piac, mint USA-Kanada,rengeteg a csóró a peremvidékeken.
Az oroszok szerencsénkre kiesnek,nekik ott az eleve filléres előfizetésük(60 napos gamecard 12?€)
Ingadozni fog,de szerintem beáll 35-40 000 arany közé.
Mindenesetre mindenképp magasabb árra számítok,mint US,ezért ha itt is 30-ról indul,nem lesz akkora bukó a bevásárlás. -
ldave
félisten
Technikai kérdés:
Van itt aki R9 290-nel WoW-ozik? 1080p high/ultra hogy megy vele? -
Arnold2
őstag
Néztétek az MMO Champet?
Az amerikai szervereken 7-én éjfél után élesedett 30k goldért a WoW token. Pár órán keresztül szép lassan megindult felfele, valahol 32k körül csúcsosodott majd utána szép lassan megindult lefele és most valahol 23k-24k körül van (és csökken /óránként frissül/ ).Hozzászólásban a hír alatt volt egy érdekes okfejtés. A legtöbb vagyonos player úgy reagált, ahogy én is terveztem pár HSZ-szel arrébb: jól bevásárolt (az elején ugye max 10 hónapnyi token lehet nálad) ami feltolta az árat kb 2k-val. Majd miután abba maradt a hullám eléggé megcsappant a kereslet és most szép lassan elkezdet apadni az ára úgy, hogy most 24k-n áll a token.
A többi része a dolognak kárörvendés volt valamint "mekkora ász vagyok hogy ezt én előre megjósoltam".És akkor most a spekuláció: vajon az európai playerek is hasonlóan fognak reagálni, tehát aki megteheti kapásból az elején bevásárol felnyomva az árat, vagy tanulva az amerikaiaktól kivár?
Mert a középmezőnyben lévő playereknek most igazán nem mindegy (én a kis 220k goldommal ide sorolnám magam), hogy azonnal vesz 3 hónapot 90k goldért, vagy kivár és vesz pl 4 hónapot 100k goldért. -
Arnold2
őstag
válasz
frostitualt #61548 üzenetére
Akkor biza érezd magad [insert random káromkodás]-va
-
-
Arnold2
őstag
kenwood-ot kiegészítve, ha belépsz a játékba és megnyitod az in game shopot elvileg már látod is a tokent, csak még nem lehet megvenni. Az AH-ban is kapott egy külön fület, hogy ne lehessen semmi mással összekeverni (pl a mezei wod-os intellect potit a csak brawler's arénában kapható intellectes potival, hogy [insert random káromkodás] aki így húzta le a felületes énem nem kevés golddal..
).
Ott megveszed, egyből bele is kerül a tatyódba, beteszed az AH-ba, ekkor gondolom átállítódik valami rajta és aki megveszi már csak saját maga használhatja.
Ahogy írtad, elég csúnya "visszaéléseket" generálna ha úgy működne ahogy leírtad.. -
kenwood
veterán
-
Burki
aktív tag
Látom nagyon pörög a topik a tokenes/goldos kérdésen. Bennem az merült fel kérdésként,hogy az AH-ba berakható tokent csak úgy lehet vásárolni,hogyha a blizz honlapján digitálisan veszem meg a GC-t? Mert ha úgy is lehet tokent betenni ah-ba,hogy azt mondjuk a gamecardról bepötyögve váltom be, akkor érdekes dolgok sülhetnek ki belőle... Teszem azt megveszem g3a-ról nyomott áron, beváltom, majd AH-ban eladom az első napokban magas áron. Majd mikor visszaesik az ára, extrém esetben akár másfél-két hónapot is ki lehet hozni belőle(?).
Minden esetre nekem van egy olyan sanda gyanúm,hogy annyira keményen ingadozó lesz az ár az első pár napban, hogy aki szemfüles, egy-két tokennel be tud zsebelni annyi goldot, amiből utána szépen fog prosperálni hosszabb távon.
A sok-sok látványelem, sztori, hangulat, stb mellett engem legtöbbször ez a kis (vagy inkább nem is olyan kis) mikrogazdaság nyűgöz le közgazdászként. Durvább mint a BÉT... Nem hiába hoztak/hoznak bizonyos országokban törvényeket a a wow ingame ah-n szerzett jövedelemmel kapcsolatosan.
-
törölt tag
válasz
kenwood #61539 üzenetére
Szerintem inkabb emelkedni fog az ara. EvE-ben sem lefele ment es itt sem varhato.
A gold meg szinte mar passzivbol jon. Es mivel a fizetoeszkoz inkabb tulsagosan is felhalmozodott az evek alatt inkabb az a kerdes, hogy hanyan akarnak majd WoW tokent tenni a jatekba a valos penzukert. -
kenwood
veterán
a korai bevasarlast tokenekbol en nagyon rossz otletnek tartom.
par honapos tavlatban eses varhato.
a mar emlitett okok mellett azt is figyelembe kell venni,hogy nem kell aktiv sub a token vasarlashoz.
magyaran eleinte egy csomo frozen accot fel fognak tolteni golddal,ami felveri az arakat,majd rajonnek,hogy a mop/wod eleje jobb volt,ergo feleslegesen toltottek fel.
amikor ezek az emberek kiesnek,ujra vissza fog a realisra esni az ar.illetve az,hogy egy csomoan bevasarolnak az elejen szinten arfelhajto hatas.
-
func93
senior tag
Mivan most a szerverekkel?
"Incompatible" -
tPedro_
őstag
válasz
BoneDragon #61508 üzenetére
30k-ert 3-4 darabra biztos benevezek majd, de ha hirtelen megugrik az ara, akkor azert atgondolom.
Napi 1k-t siman ossze lehet szedni, de azert annal tobb is megvan 2-3 ora jatekkal. (Garrison es mestersegek). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Micsurin #61529 üzenetére
Ugye ez így teljesen értelmetlen összehasonlítás
Az ISK értéke se ugyanannyi most, mint induláskor (infláció). Nyilván azzal korrigálva is drágulás figyelhető meg, azonban kisebb mértékű. Illetve az EvE és a WoW gazdasága olyan mértékben különbözik, hogy nem biztos hogy lehet következtetéseket levonni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Arnold2 #61519 üzenetére
Ha ismered az EvE-t , ott is az első pár héten volt jó , aztán ma holt tart a kezdeti 60 misihez képest ?
Reggel néztem , 410 volt az alsó ....
tippre itt is elfog szabadulni , hisz , kereslet kínálat.
@(#61527) Mister_X : EVE-ben is a PLEX-et valakinek meg kell vennie
és ha te veszel te is minél nagyobb hasznot akarnál rajta szerezni.
-
Arnold2
őstag
válasz
Mister_X #61527 üzenetére
Jogos. Meglátjuk, hogy Amerikában hogy startol.
Azért bízom a 30k-s induló árban mert első körben, ahogy a Blizz is írta, ennyiért lehet majd betenni. S utána fog csak mozdulni felfele. Ha élesedik és be lehet lépni a játékba én ott leszek és frissítgetem az AH-t. Ha már csak egyet is elkapok így, azzal is jól jártam. A 3 db, amiben most gondolkodok az a plafon (220k goldom van, annyira nem bátorkodok nagy bevásárlásokkal). -
kenwood
veterán
osszehozni oke,de vannak kiadasok is,a javitas peldaul iszonyat draga lett a wodban.
nekem hetvegen lett meg a 3. szazas karakter.
mire ezzel is 20-25 folowert felhuzok 630-ra ...
war millbol a lvl 2 upgrade 900 GR,ami elegge faj a lvl 3-as foepulet 2k gr,5k goldos upgradeje utan.nem mondom,hogy lehetetlen,de egy atlagos jatekos kb. az elso token utan rajon,hogy 30k gold igenis sok penz/munka,a 40-50 pedig mar nagyon sok.
persze sok fugg a kapcsolati halodon is.
ha mar low gearben tudsz leeroyozni,cromanozni,esetleg flamebender acsi,az azert sokat lendit a dolgokon.PS: lehet,h elkezdem ezeket a followereket par pajtival goldert arulni.
biztosan komoly igeny lesz ra.690+ ban pedig egy egy otfos dungeonben kb. osszehuzod a 4 bosst es aoe -
DrGonzo22
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem átállni TellMeWhen-ről PowerAuras addonra; mindent sikerült is beállítani, egyetlen dolgot nem találok, a spell cooldownoknák szeretném, ha nem csak a timer jelenne meg, miután elhasználtam az adott spellt, hanem mögötte nagyon halványan ottmaradna az adott spell ikonja is. Most úgy oldottam meg, hogy levettem a számláló mögül a fekete hátteret, és eltérő színeket rendeltem az egyes spellek számlálóihoz, de ez annyira nem jó, jobb lenne, ha ott lenne a háttérben az ikon, mondjuk 20-30% átlátszósággal (és amikor véget ér a cooldown egy kis animációval átvált a 80-100%-os ikonra - ez utóbbit be tudom állítani).
Köszi!
-
ldave
félisten
válasz
warcat #61523 üzenetére
Nekem nem célom, csak annyit írtam, hogy aki 2-3 karival ráfekszik a témára, az gond nélkül összehoz 30 nap alatt 30k aranyat. Nekem ez a rendszer arra lesz jó, hogy évente pár alkalommal nem eurért, hanem gold-ért fizetek majd elő. WoW terén világ életemben csóró voltam, sose feküdtem rá gold felhalmozására, most pedig a WoD kezdete óta a 2 db 100-as karakteremen együtt van vagy 90k arany. És ennek 80% simán csak garrison és followerek. Aki komolyan tolja a játék ezen részét, annak simán lehet dupla vagy tripla ennyi ugyanennyi idő alatt.
-
warcat
veterán
válasz
kenwood #61520 üzenetére
Egyetértek,én eleve a 30-50k régióba tippeltem,amiből legvalószínűbbnek a 35-40k-t tartottam.Ide szerintem biztos fel fog erősödni,de ahogy jön a nyári holtszezon,vissza fog esni.
EVE-t meg felesleges felhozni,ott tudtommal magával a PLEXel is lehet manőverezni,meg egyetlen "AH" van.
Itt csak magadnak tudsz venni,újraeladni,másnak alávágni,saját árat megállapítani nem lehet,egyetlen régiós piac van, viszont mindenkinek megmarad a saját AH játszótérnek aranyszerzésre.Oroszok veszélyesek lennének,de nekik 12€ a 60 napos gamecard...alapból féláron játszanak
És egy kicsit nézzük más szemszögből a dolgokat 30k aranyért kapsz 30 napot
60 nap GC 20€/6000Ft ->
1000 forintot kapsz 10000 aranyadért,ez nem rossz,de ezt EU alsófele szemszögéből nézzük.Egyszerűen nem romolhat sokat ez az arány a kezdeti tumultus után, rengeteg feles aranyam van,de senki sem fog pár száz forintokért farmolni,hogy még több aranyat szerezz az így nyert játékidővel.
Persze triviális 10 karival előállítani 30k-t de ennek megléte messze nem átlag és például 50 azért már komoly szipolyozás lenne,amire nemet mondanékUgyanakkor Diablo 3 RMAH kapcsán láttam,hogy milyen könnyen és mennyiségben költöttek 10-30€ összegeket tárgyakra és igen,a 250€ limites cuccokat is elvitték ha tényleg jók voltak; ha a játékon belül van elég cucc,amit eddig nem tudtak megengedni maguknak(petek,mountok,craftolt epicek,BMAH epic) akkor bőven lesz kínálat.
@ ldave : Oké,de ez kinek a konkrét célja? Ez még mindig egy játék,szórakozási célokra,ha komolyan napi erőfeszítést kell tenni -followerek elzavarásán felül- az összeg előteremtésére,akkor 99% sz*rni fog rá,még nekünk magyaroknak is triviális összegekről beszélünk.
-
Arnold2
őstag
válasz
kenwood #61520 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fog kihatni a fekete piac a fehérre.
Mert ahogy írtad, ha nagyon feljebb menne az ár akkor elvileg az emberek újra a fekete piachoz fordulnak. Csak szerintem sokan félnek a feketézéstől. Sok ugye a fiatal játékos aki alapból nem mer és sok azok száma is aki bőven meg tudja engedni magának a WoW előfizetést és nem törődik sem a fekete piaccal sem a WoW tokennel.
Nekem kétszer kellett "sajna" nem tiszta goldhoz folyamodnom és bár tudtam, hogy nagyon kicsi az esély annak, hogy bármi bajom lesz, de azért "lehúzott redőny mellett és egy takaró alatt" bonyolítottam le amit le kell.
(#61521) ldave: Nekem ez lenne a célom, mert akkor havonta a zsebembe maradna ~3600 Ft (ami specc egy akciós Grants whiskey a Tesco-ban), de egyszerűen azt az egy darab main karimat is épp hogy el tudom látni. Hétköznap villámgyors Garrison majd raid. A hétvégeken meg inkább a haverokkal bandázok :S És szerintem vagyunk így egy páran.
Amellett egyetértek, hogy a Garrisont nagyon szépen meg lehet fejni, akár minimális hozzáértéssel is. Csak az a fránya nap lehetne pár órával több -
kenwood
veterán
válasz
Arnold2 #61519 üzenetére
bocsi,lehet az en hibam,de ha valaki bejon ujkent a topicba es ir egy nap alatt 10 olyan kerdest,ami a kezdo posztban egytol egyig meg van valaszolva,akkor a hozzaszolasait nem fogom olvasni,ezert micsurinrol en lemaradtam
egyebkent a 2 honapos gc 60-90k gold a feketepiacon,igy sokkal feljebb szerintem biztosan nem fog menni.
az itthoni kezdo ar meg nem ismert,en 35-40re tippelek.
kesobb inkabb lefele fog menni,mert 20 euro 1.5-2 ora munka europaban,mig 30-40k goldot egy atlag user eleteben nem latott egyben.
-
LógaGéza
veterán
válasz
frostitualt #61512 üzenetére
Akkor elég drága helyen kerested, nekem a legdrágább is 130k/2hó volt eddig, de volt már 60k/2hó is...
-
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #61515 üzenetére
De végülis ha belegondolok.. Ha egységnyi $ árért kevesebb goldot kapnak a játékosok, akkor többet kell venniük, tehát a Blizznek több bevétel.
Nekem viszont több játékra marad pénzem, gyerekek!
(aminek a fele fél óra játék után csak az idők végezetéig a Steames polcon fog porosodni...)
-
nonsen5e
veterán
válasz
Khelben #61513 üzenetére
20 USD az ára, amiből nálunk lesz 20 EUR is, szóval azért nem teljesen ennyi az értéke.
Úgy látom csak én lőttem nagyon durván felé az árral, simán azt hittem 100k+ lesz.
Mondjuk én egyáltalán nem vagyok tisztában gold árfolyamokkal a fekete oldalon, meg ilyenek, pusztán a Blizzard khm..-ra alapoztam. -
frostitualt
tag
válasz
a 30k nem sok.. okosba' 50..80k mörül mozog egy hónap.
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
Nem drága... Kínálat vajon mekkora lesz rá? Attól félek nem lesz annyi, mint amennyit vennének az emberek. (Vagy csak alábecsülöm a külföldi emberek pénzét és túlbecsülöm azok számát akiknek igencsak nagy hatással lenne a pénztárcájára a havi +4k)
Aztán lehet EU-ban 3x ennyi lesz. -
lakisoft
veterán
válasz
Nálunk meg akkor 2 hét múlva?
-
BoneDragon
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mister_X #61505 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta
mert az úgy csak 1 doboz és nincs meg a maradék 3 vagy 4 , külön dobozt meg nem hiszem , hogy bárki is árulna
inkább nézzek így ezek helyett valahol a net zugában valami Pandarenes szobrot , Connor (AC3) nagyon árválkodik az asztalon
Úgy is nagyon bejönnek ezek a Pandarenek .
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mister_X #61500 üzenetére
OFF: Látszik , hogy a X360 topikban rég fordultam meg , nagyon rég rótták már fel nekem a helysírást... (War Thunder, Nexus 9 , D3topik(ok) ) ritkán nem figyelek rá , vagy az ékezetekre , amikor telefon/táblagépről írok... De az , hogy ebbe kött valaki bele pont olyan , minthogy én nem figyelek rá , egy felesleges hsz.... OFF
On is legyek: " G2A megbízható " WoW-os cuccok szempontjából ? csak mert Far Cry 4-el anno voltak gondjaim. Azóta fenntartásokkal kezelem őket.szrk.: csak mert olcsóbb mintha megvenném dobozosan , akár milyen pofás is az a doboz
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest