Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
A Scenario dungeonok eltűntek a játékból teljesen ?
-
Arnold2
őstag
válasz
[-HERO-] #63697 üzenetére
Ezt csakis a Blizz tudja. Nem tudom, hogy milyen szerveren vagy, de általában olyan szerverekről szokták akciózni a transfert ami tele van, vagy épp csont üres. De mostanság ugye divat a szerverösszevonás, így az ilyen akciók is ritkábbak. Ha nagyon el akarsz menni és ragaszkodsz a karakterhez, akkor biza sajna be kell nyelni azt a 17 fontot :S -
[-HERO-]
senior tag
A közeljövőben nem lesz valamilyen akció a blizznél pl transferre?
Az a 17 font nem túl kellemes látvány -
Healbacsi
őstag
-
Evome
senior tag
Hogy tudok repülni draenor-ban ?
Én eddig azt hittem hogy nem lehet, de most láttam egy druidot madár formba repkedett ide oda o.o
Meg is néztem hogy ez most mi a jó isten vajon egy quest része ? de nem .. magától repkedett ahova jól esik
Pár napja kezdtem csak újra a játékot szóval lehet nem tudok pár mostani alap dolgot... januárban jártam fenn utoljára -
Arnold2
őstag
válasz
Mengele #63691 üzenetére
Ahogy Viktor77 is írta, szép lassan minden egyes item slot-ba esik majd neked ruci. Akár küldetésekből, akár instákból.
Így lvl 100-ig nagyon nem is kell törődnöd a ruháddal, mert úgy is fog jobb esni. Az igazi játék lvl 100-tól indul. Na ott már bőven lehet gondolkodni, hogy honnan szerzek jobb ruhát mint, amim van.Kisebb szinten, ha mindenképp költeni akarod a pénzed öltözetre, akkor a fővárosokban találsz aukciós házakat, ott tudsz böngészni. De vagy nem lesz annyi goldod, hogy megvedd (főleg mivel első karaktered), vagy a következő küldetésből jobb esik. Így én is azt javaslom, hogy kb lvl 100ig nagyon ne törődj, hogy mi van rajtad.
Goldod tegyél félre lvl 20-ra, amikor megtanulhatod majd a lovaglást és vehetsz magadnak hátas jószágot is.
A repülésről nem is beszélek még, az is egy szép summa lesz majd. -
Mengele
tag
Hi
Igaz hogy level 6 -os vagyok ,de Helmet hol tudok venni?
Lovat vagy gyorsabb szallito eszkozt hol lehet venni?
A Helpet elore is koszonom
-
nonsen5e
veterán
válasz
k.kristof #63664 üzenetére
Na az végre jó hír, de remélem azért Christe Goldent / Knaakot sem kukázzák.
Más: Milyen alapon szedi le a Blizz a karaktereimtől a goldot? Reaktiváltam a választóképernyőről az accot (miután 10 perccel a lejárat után próbáltam belépni
) fő karakteremtől levont 40k-t, másikról 10k-t, harmadikról negyedikről, stb.. akiknél ilyen 3-400 gold van meg rendre 20-80 goldokat..
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #63675 üzenetére
Jah icy veins egész használható mobilról, szóval az lesz. Appstore-al kezdtem, aztán mivel semmi használhatót nem találtam ott, utána jöttem kérdezni
Igazából évek óta "inaktív" moderátor voltam már, rangom meg volt, fórumban, mint user aktív voltam, néha ha belefutottam moderálnivalóba megtettem. De ez unfair volt a tényleg aktív modokkal szemben, szóval ideje volt már. Arra már nincs időm / energiám, hogy aktívan moderáljak.
ldave:
Jah dettó, gamepod se megy... multi hátrányai, van ember arra is, hogy ilyen oldalakat kiszűrjönDe legalább a frostshock megy
-
Evome
senior tag
Tud valaki linkelni nekem egy megbízható eladót aki Gametime-ot árul ??
-
kenwood
veterán
válasz
warcat #63677 üzenetére
En nem a tobbi classhoz,spechez hasonlitva kerdeztem.
nezegetem a logokat,es ezeken a fightokon joval tobbet lehet tolni,mint egy zakunon,szoval valamit en csinalok rosszul.
Gondolom masnak is kellett egy kis ido,mire rajott a 6.2 multidotra,az o tapasztalataira lennek kivancsi,mert az icy-veins nem ir semmit,csak azt,hogy tartsam fent a dotot a tobbi targeten. -
warcat
veterán
válasz
kenwood #63665 üzenetére
Mert az egész warlock egy hack job lett WoD-ra, toldozva-foldozva hogy a számok nagyjából stimmeljenek, de mögötte nincs semmi.
Visszatáncoltak szinte mindentől,amit Pandariára elkészítettek (kivéve kb a pandemicet,amit mindenkinek odaadtak) mellé jött a "felesleges" képességek eltávolítása és az irreális túlkompenzálás,hogy nehogy megint OP legyen valahogyan a végeredmény,mint SoOban volt.A snapshotting (trinketproc továbbgörgetése) eltávolítása után totál felesleges a soul shard költség a soul swap-en főleg,hogy ráadásul már csak egyetlen corruption adhat shardot vissza,így a multidot spec őstípusából lett egy papíron singletarget-király valami,ami mégsem az hiszen két nappal patch élesítése előtt visszanerfelték az affli setbónuszt a kőkorszakba,ráadásul a class trinket is a szetbónusz ellen dolgozik (szembepisál a széllel).
Councilon egy jó balance druid de shadow pap is le fog nyomni,persze úgyis az "nyer" aki a fel raget kapja.Demonology lehetne egy pár helyen jó választás,de ugye azt tiltólistára küldték a 25%-os nerffel míg majd a következő kiegre újratervezik (ez is teljesen abszurd valami,ez gyakorlatilag egy évnél több,hogy lehet így leszarni azokat,akik pl azt szerették a legjobban?)
Részemről méla undor fogott el az egésszel kapcsolatban,csak Velharin meg fel lordon használom,a többin cooki cutter charred remains destro,aztán majd vége lesz a kiegnek egyszer.Egyébként persze sarokbaszorították magukat afflival pvp kapcsán,nem tudnak közvetlen buffokat adni,de ez aligha mentség,ők végeztek szar melót.
-
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #63673 üzenetére
Az igen, precíz az ottani rendszergazdi
Mobilról icy-veins vagy uram bocsá' totbot/wowdb? Vagy esetleg nézz körbe az Appstore-ba hátha valaki készített ilyen applikációt (régen droidon volt ilyesmi, de mióta megjelent a hivatalos WoW app azt használom inkább).
Lehet tudni mi történt? Bántottak? Sok volt a köcsög?
-
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #63671 üzenetére
Ismerős
Egy tipp, ami nálunk működik. Bár a WoWhead le van tiltva, de ha rákerestetek a Google-vel majd a tárolt változatot nyitom meg, azt átengedi a céges proxy.
Hátránya, hogy ha linkre kattintanál utána ugyan úgy megfogja a proxy, így minden egyes dologra külön igénybe kell venni a gúgli segítségét.Jéé, te mióta nem vagy már modi?
-
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #63668 üzenetére
Destro lock-kal van tapasztalatom. Idézel egy abyssal-t és ésszel megoldható.
Ha nagyobb trash packot akarsz húzni, legyen betárazva mondjuk 2/4 ember, a Shadowfury és a Charred remains lvl 100-as talent és fekszenek.
Utána a bossfightra mehet vissza Archie bosszúja, de akár maradhatsz a pet-áldozós Charred remains-es talenten is.
Bizonyos játékmechanikákat nem tudsz, így sem kibekkelni (pl spine forgás), de a nagyját akár meg is lehet oldani izomból.
Ha van egy pajtid jó gearben (és biztosra akarsz menni) és van kedve veled menni, akkor one shot lesz minden.
Vagy mész Demon és kb ugyan ott vagy, csak Meta formában jobban bírod a pofonokat, meg szebb is vagy(#63669) Cathfaern: Úgy tudom van egy másik monitorod, húzd ki oda, vagy használd az in game guidot, azt hiszem a Catás raideknek már frissítették a taktikáit benne (ha nem akkor sorry). Loot-listára, ott az in game addon, Atlas Loot.
-
-
Cathfaern
nagyúr
Lockal mennyire solozhatók egyszerűen Cata-s raidek? (tudom kb. mindennel solozhatóak, csak mennyire lehet ész nélkül végigmenni rajtuk tesco-s gearben is)
Illetve mage-el ilyen talenten érdemes menni? -
lakisoft
veterán
Personal loot mióta van a játékban?
-
kenwood
veterán
Affli lockhoz valaki par in depth tippet tudna dobni ?
Lehetoleg mythic raider,de min. 12-13 hc kill tapasztalattal.Az a gondom,hogy single targetben (pl zakun,kormrok) egesz normalis a dpsem,de ahol igazan erosnek kene lennie ,a 2-3 nagy hps target (velhari,council) ott ugyanannyit,neha kevesebbet tolok ,mint singleben.
Negyes bonus megvan,ring csak epic,jovoheten lesz legendary,arcsis trinket nincs,702 ilvl
Hauntot masodlagos targetre csak akkor tolok,ha fullos shardom van (szinte soha),a masik 3 dotot probalom folyamatosan fentartani.
az a gyanum,hogy a tul sok tabolas miatt alig marad idom drain soulra,es ezert nem no a dpsem a single targethez kepest.
a harom kozul valamelyiket hagyni kell neha leesni,vagy fel se rakni?
esetleg mindharom kene,csak lassan valtok a targetek kozott?
Vagy a masodlagos targeten ketyego dotok pont annyit adnak,amennyit a kevesebb drain soulal bukok a primaryn,es lenyegeben normalis igy? -
k.kristof
őstag
válasz
nonsen5e #63662 üzenetére
Nem is kérdezhetted volna jobbkor
Pénteken jelentette be a Blizzard, hogy a Random House LLC-vel összejöttek, és jövőre új könyvek jönnek a Blizzard univerzumokhoz, elsőként a Legion témájához illeszkedően márciusban a World of Warcraft: Illidan, William King tollából.
-
nonsen5e
veterán
Mi történt a Blizzarddal, hogy abszolút nem érkeznek már könyvek a WoW-hoz?
Minden kieghez érkezett több is eddig, ha az elmúlt éveket nézzük, akkor csak Cata meg Panda alá érkezett rendre 3 meg 4, most meg egyelőre semmi, és már eléggé a kiegészítő vége felé járunk.Van erről valami infó? Nem volt rájuk nagy a kereslet / veszteségesek voltak? Egyszerűen a kevesebb játékos miatt, amiből következik a kevesebb kereslet? Vagy csak szimplán olyan őskáosz a történet, hogy ebből semmi értelmeset nem lehet kihozni?
-
lakisoft
veterán
válasz
func93 #63660 üzenetére
főoldalon a jobb oldalsó sávban van a "Today in Draenor" ott listázzák hogy milyen trader van adott napon a garrisonban. Ezt érdemes követni és ha van akkor amit Viktor is írt, hogy Custom és keresel olyat akinél van ha nálad nincs.
Ally: Zeezu - legközelebb 09.24-én lesz
. ty wowhead.
Horda: Jake the Fox - u.a. mint az Ally esetén.Köszi hogy felhoztad a témát legalább kiveszem én is.
-
func93
senior tag
LW-hez honnan lehet megszerezni a legújabb itemupgrade recit?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hello,
Van egy BC collectors packom szép dobozzal meg mindennel, ér ez valamit még manapság, vagy dobjam a kukába?
-
etooo
senior tag
válasz
func93 #63650 üzenetére
Gold esetén ami jó ha van: inn/tavern lvl3 a plusz goldos missziókért, és a heti +1 treasure hunter followerért, valamint barrack lvl3 a +5 followerért (ez eleinte talán ráér, mert drága), a salvage yardot pedig már említették korábban. Illetve én bunker/war mill lvl2t is szoktam építeni, hogy gyorsabban jöjjenek az upgrade tokenek a followerekhez.
-
lakisoft
veterán
JC kérdés: A nagy köveket csak Tanaan Jungle / Apexis Gemcutter-nél lehet kraftolni? Raidben láttam olyat hogy valaki ott kraftolt nagy követ. Halucináltam vagy tényleg lehet ilyet csinálni?
-
kenwood
veterán
válasz
#57919488 #63648 üzenetére
Sztem a disenchant az erosen kerulendo kategoria.
Talan egy icipicit tobbet hoz,mint a vendor,de barmi mast valasztottal,az csak jobb lehet.a legjobban azon rohogok,amikor az 40-50 goldos fegyokra nyomjak a disenchantot.
ha szerencseje van, egy 20g-s kek,ha nincs, akkor 8 darab 1g-s spirit dust. -
törölt tag
válasz
func93 #63646 üzenetére
Enchanter's Study meg hasznos lehet Gold szempontbol a Disenchant miatt de Engineering Works is jo ha akarsz par hasznos dolgot pl. Goblin Glider Kit, nekem a kedvenc a Salvage Yard ami szinten jo Gold miatt es Follower Upgrade-ek miatt is
Ha kezdetben kell meg sok Garrison Resource akkor Lumber Mill (es vagy) Trading Post. -
func93
senior tag
Sziasztok!
Garrisonba mik az ajánlott/felhúzandó buildek? JC/LW ház már megvan, mivel azok a szakmáim, de a többire ötletem sincs.
-
Bazunga
tag
Lenne egy kérdésem, mert nekem nem teljesen egyértelmű...
Ha megveszem a blizztől a WoD kieget, ahhoz jár egy hónap játékidő? Vagy csak a blizz magánál túlárazza 10 euróval kb mindenki másnál a saját játékát. -
Viktor77
titán
válasz
Cathfaern #63628 üzenetére
Elő lehet hozni a kurzormozgató nyilakat, és ott a jobb-balra nem reagál, mindegy, hogy fordulás vagy oldalazás.
De majd előhozom az ingame nyilakat, azokat csak bökdösni kell.
Amúgy mindegy, nem játszani akarok, csak garrisonozni, ahhoz meg elég az asztal elött kilogolni. -
k.kristof
őstag
válasz
lakisoft #63635 üzenetére
Vedd meg a Starcraft II: The Complete Collection Digital Deluxa változatát, úgy kevésbé lesz nehéz a zsebed.
-
lakisoft
veterán
A PTR jelenleg milyen verzión áll?
-
Joezyka
senior tag
válasz
nonsen5e #63586 üzenetére
tudtam chaten beszélni egy supporttal, a régi titkos kérdés-választ viszont tudtam, ő meg látta a rendszerben, így az alapján elfogadta és kiresetelte a kérdést, és újra belépve új kérdés-választ tudtam beállítani. De persze tök idióta kérdések voltak, de most legalább már jó és működik.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lakisoft #63622 üzenetére
Nekem teamviewerrel használhatatlan volt a jobb klikk (mindenáron a kamerát mozgatta, hiába klikkeltem az asztalra), ami garrisonozáshoz nem árt. És ahogy olvasgattam ez másnál is probléma. Illetve amúgy is borzasztóan lagos volt, nem lehetett mozogni se rendesen. Chrome remote desktoppal jobb klikk oké volt, de be kellett állni este az asztalka elé, mert esélytelen volt hogy el tudjak futni odáig, annyira lagzott az is. Majd kipróbálom ezt a splashtop-ot is
-
lakisoft
veterán
HFC hogy vannak most a lockoutok?
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
TommyGun #63605 üzenetére
De kb. ez az egyetlen dolog, amit nem változtatnak meg. Azon a néven regisztrálta x valaki az accountot [magának], innentől kezdve az accounttolvaj is küldhetne, egy személyi fotót teljesen más névről, hogy kéri szépen az accot. Ezen kívül viszont kvázi tényleg mindent változtathatsz, igazolhatod magadat ha minden mást elfelejtettél.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Cathfaern #63609 üzenetére
Köszönöm, ezt a chrome remote desktop-ot nem ismerem, de körbejárom a témát.
A névváltoztatással kapcsolatban pedig DE!, bezony hogy megváltoztatják. Én az accomat úgy kb 9éve reggeltem (vanilla végén) és akkor még nem volt divat a saját név használata. Szóval egy fantázia "ákombákom" névvel reggeltem, viszont ha gond van az accounttal akkor igen nehezen prezentálok egy jogsit és/vagy személyit egy vigyorgó arcú ákombákommal...írtam supportnak, mellékeltem cd és okmány fotókat ééés tádámm...account name change successfully.Üdv: bypass
-
TommyGun
őstag
válasz
Arnold2 #63601 üzenetére
Mért játszanék más accával? Azért mert a névben az övé szerepel? Az email cím amivel az acc létre lett hozva a kezdetektől változatlan, autentikátor van hozzá amióta lehet kapni, semmi változás nincs az accon. Sőt az IP címem is pár éve változatlan mert fix IPm, van. Ezzel kapcsolatban semmi problémájuk nem volt, az volt a kifogás hogy nem tudják átírni, ennyi erővel fake név is lehetne amit megadott, de a sajátját írta be, amivel az a gond hogy a sajátja is azon a néven fut így ugyanaz a nevünk ha realIDt használunk. Barátom is írt nekik, haszntalan.
-
kenwood
veterán
válasz
Arnold2 #63601 üzenetére
Jah,mazlija van.
Nekem egyszer egy haverom kiuritette az egyik kartyamat a google play aruhazban (termeszetesen utolag vallalta a koltseget,nem is allt szandekaban eltitkolni).
Mivel sok kis tranzakcio volt, automatikusan zaroltak a kartyamat.
Meselem a sztorit a banki ugyintezonek,o meg szolt,hogy halkabban,mert amit a pajti csinalt,az nem sima szabalysertes,hanem buncselekmeny
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest