Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
nonsen5e #63586 üzenetére
Tévedés hogy mindent, nekem pl az accom ajándék, haverom vette megcsinált minden reget persze saját névre, hogy csak be keljen lépni játszani. (annó ő rakta össze a gépem és ez ajándék volt, vagy 10 éve)
namost ennek akkor nem volt jelentősége de a realID miatt a neve nem az enyém, írtam supportnak, mellékeltem személyi scannelést, jogsit...nem fogadták el... -
-
lakisoft
veterán
válasz
k.kristof #63596 üzenetére
Láttam, de van egy recept ami 80-150k-ért megy ah-ban viszont az nem ez ha jól láttam. A neve viszont hasonló.
http://www.wowhead.com/item=5487/recipe-dig-rat-stew
vs
http://www.wowhead.com/item=44977/recipe-dig-rat-stew -
Cathfaern
nagyúr
válasz
bypass|HUN #63592 üzenetére
Egyelőre bétás, szóval minden kijelentkezéskor törlődik minden a virtuális gépről, így minden alkalommal amikor használni akarnád újra fel kéne rakni a WoW-ot. Szóval jelenleg annyira nem használható
De ha napközben garrisonozni akarsz, és bekapcsolva tudod hagyni az otthoni géped napközben, akkor chrome remote desktop-al gond nélkül megoldható. -
tPedro_
őstag
En pl aug 29-en vettem 2 tokent, asszem 95k korul, tegnap este mar csak kevesebb mint 20k hianyzott, hogy visszajojjon az ara.
4 karival garrison (gold + eladom amit lehet) es savage upgradeket adok el(van valami pvp-hez kapcsolodo token (nem emlkeszem a nevere fejbol es melohelyen megfog a proxy) amit garrison missionbol lehet szerezni, eddig ketszer futottam bele, darabja 12k plusz)
-
lakisoft
veterán
[Dig Rat Stew] - receptje farmolható még? vagy teljesen kivették a játékból?
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha all!
Van valakinek [ezzel] kapcsolatosan használati tapasztalata?
Csak mert nem lenne rossz napközben egy-egy garzon "bulit" lecsavarni...Üdv: bypass
-
Viktor77
titán
-
Evome
senior tag
Mennyire kivitelezhető a havi 50 ezer goldot kifarmolni ?
Aki nem foglalkozik a goldozással annak mi a tapasztalata normál játékkal mennyi gold jön ?
Csak kíváncsi vagyok hogy ha lesz olyan hónap amikor goldért szeretnék gametime-ot venni akkor mennyire lesz húzós. -
nonsen5e
veterán
A night modeot nagyon is kipróbálnám (ha jól tudom Duskwoodba valami hasonlót terveztek pre-alfában), aztán persze lehet 3 óra után már csak az agyamra menne, de ötlet szinten legalábbis tetszik. (Dying Light kicsit más műfaj, kicsit akciódúsabb, de jó volt egy sandbox világban egy szál elemlámpával bóklászni éjszaka.)
Ha nem is ilyen mértékben, viszont simán sötétíthetnék még tovább a játékot. Nincs már nappali világosság: ez jó, de még így is túl világos van éjszaka.
-
ldave
félisten
Akiknek régen minden jobb volt:
-
Joezyka
senior tag
sziasztok!
valaki tudja, hogy hol/hogy lehet megváltoztatni a titkos kérdést és választ?
nekem el van mentve, direkt, és most egy olyan kérdés dobott be amit még nem láttam (nem adtam meg ilyen kérdésre választ). sikerült azonosítani magam, csak picit aggaszt, hogy mi az a kérdés...
előre is köszi. -
nonsen5e
veterán
De, lehet. Ha van annyi, akkor felkínálja, hogy szeretnél-e venni.
Battle.net kliensbe belépsz, aztán a karakterválasztó menüben (gondolom, nem próbáltam még, de tudom, hogy valahol felkínálja, ez a logikus hely) felkínálja, hogy szeretnél-e venni. Azt leokézod és öröm, boldogság.
roland091: Nem tudom mi alapján mér és mennyire pontosan, de a wowprogressen van ilyen feature.
-
roland091
senior tag
Sziaszok, azt szeretném kérdezni hogy van-e valami felület ahol hitelesen nyomon lehet követni az alli/horda megoszlását a szervereken ?
(#63575) Gertrius köszönöm
-
Evome
senior tag
válasz
k.kristof #63570 üzenetére
Esetleg valaMI tipp ?
Kollegám azt mondja max 2 ezres.. de szerintem bőven felférnek oda többen isTovábbá olvasgatva vissza a dolgokat, láttam valaki ondta ebayen 6000ft körül gamecard.
Én most elgondolkoztam kicsit hogy veszek egy cardot mert január óta nem toltam.Továbbá olyan információt tud valaki hogy Ragnaroson vagy Argent Dawn on mennyibe kerülnek a goldos 30 napos game time ok ?
-
Evome
senior tag
Meg tudja nekem mondani valaki hogy egy átlag szerver hány főt bír el maximum ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
parandroid #63566 üzenetére
Suli mellet esténként azért megvan néha a fél könyv
De a WoW pl most megint pihenőn van , suli mellet nincs rá időm , de a könyvekre van
-
parandroid
félisten
válasz
Micsurin #63565 üzenetére
Hajaj, régi szép idők. Próbáld meg ugyanezt meló / család / gyerek / kutya / meg még némi tanulás (és akkor még a wowról nem is beszéltünk) mellett, mindjárt ügyesen be tudod osztani akár egy egész hétre. Mindig szoktam mondani, hogy nincs is annál pihentetőbb, mint bezárt fürdőszobaajtónál egy 150 oldalas forró fürdő...
p
-
k.kristof
őstag
válasz
anddrew #63550 üzenetére
Valóban rettenetesen antiszociális dolog a WoW, nem is jövünk össze egy-két havonta a többiekkel iszogatni és társasozni, meg évente egyszer a messzebb lakókkal pár napra. Én annyira antiszociális lettem a WoW-tól, hogy itt ismertem meg a barátnőm, ezen keresztül lett munkám, és az egyik játékban megismert barátom hatására kezdtem el járni harcművészetet tanulni.
A havidíjhoz még egy példa: havi egy-két könyvet vesz az ember, az is annyi, mint a havidíj, és nálam nem tart ki egy hónapig egy könyv
-
anddrew
tag
Jól van szeretlek titeket!
mar vettem is egy honapos game cardot
-
Telda
addikt
válasz
anddrew #63555 üzenetére
6200Ft a 60 napos Gamecard az ebay-en.
Napra leosztva egy szép kerek számot kapunk 103,3333 Ft.
Felénk ezért 2db automatás kávét lehet venni, ami még sz@r is.
Természetesen nem akarok a pénztárcádba turkálni, mindenkinek szíve joga arra költeni a pénzét amire akarja.
Csak ha ezt megnézed, szerintem az a napi 100Ft nem olyan vészes. -
nonsen5e
veterán
válasz
anddrew #63555 üzenetére
Milyen módon akarsz megtudni róla minél több dolgot?
Aki itt van a WoW topikban, az vagy játszott vagy játszik. Szerintünk megéri az árát. (Továbbá max karakterrel minimális időbefektetéssel lehet legálisan goldért játékidőt venni; egy hónap alatt simán kijön annyi amennyibe a havi játékidő kerül.)Ha az Ihatewow topikba mennél (valahol biztos van ilyen
) ott azt mondogatnák csak, hogy ne vedd meg, mert nem éri meg.
Ezek alapján melyiket tennéd? Persze, hogy azt amelyik felé Te húzol végül.
A drága az teljesen szubjektív dolog: pl. ÉN sem nézek tévét, ritkán telefonálok (neten keresztül elérek szinte mindenkit), nem szívok el naponta 2 doboz cigarettát, nem iszom magamat részegre minden pénteken és a havidíj többszörösét "spórolom meg" vele, amit aztán játékokra verek el. A szép az egészben, hogy soha egyiket sem csináltam a felsoroltak közül, így egyszerűen önmegtartóztatnom sem kell magamat.
Nem sokkal drágább, mint ha évente megveszel 2 AAA játékot season passal (hiába opcionális, multis játékokhoz az szinte kötelező; azokban DLC-kért fizetsz, itt a patcheket "ingyen" kapod, cserébe havidíjat fizetsz.)
-
anddrew
tag
-
nonsen5e
veterán
válasz
anddrew #63550 üzenetére
Mármint mi az antiszoc dolog?
Ha szerzel egy jó klánt, beilleszkedsz egy jó társaságba, akkor nagyon is szociális dolog.Most nagyon nem tudok mást mondani. Töltsd le / próbáld ki / vedd meg / 1-2 hónap után döntsd el, hogy számodra megéri-e, vagy sem. Nem tudok helyetted dönteni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
anddrew #63547 üzenetére
Van ingyenes trial hozzá, adj neki egy próbát.
A pénz kérdéséhez meg rosszul állsz hozzá: ha tetszik a játék, akkor a szép emlékekre fogsz visszagondolni, nem a pénzre. (mondjuk ha direktben belegondolok, hogy 100k+ már bőven elment a wowra az egy kicsit megrémít, de élvez(t)em, így nem sajnálom rá utólag sem a pénzt)
Ha elutazol ide vagy oda, akkor sem a horribilis árú repülőjegyre / szállásra / benzinre gondolsz vissza, hanem az érdemi történésekre, az új tapasztalatokra, tájakra, helyekre. -
anddrew
tag
Sziasztok. Gondolkozom azon, hogy elkezdjek wowozni... Megeri ennyit fizetni? Nem okoz akkora fuggoseget mint ahogy mondjak? Egy ido utan az ember abbahagyja... es akkor ha visszatekint eleg sok penz ugrott.. vagy nem? Tenyleg ennyire megeri?
-
.LnB
titán
Feloszlott a Method. Az igen...
-
válasz
Viktor77 #63435 üzenetére
Kiderült hova tűnt a pénzem: elajándékoztam, még a ruhákat is eladtam minden karakterről. Szerencsére valami régi tokent beváltottak aranyra, így kb. 2k kaptam, 1-2 karakternek zöld cuccokat tudtam vásárolni.
Megkérdeztem GM-et, még nem hivatalos, de ha megjelenik a Legion, akkor a Draneor bekerül az alapjátékba. Ez hónapok múlva lesz (szerintem fél év még minimum), így inkább megvettem most a Draenor-t.
-
kenwood
veterán
Varhato volt az arcsi valtoztatas.
Mi erre az egy bossra idegeneket is behordtunk a normal farmnal,annyival konnyebb volt a harc 25-30 fovel. -
pulcsi
tag
válasz
ígyvanferi #63510 üzenetére
Én a főépülettől a pet házig repülők kicsit hosszabb táv de megtehetem
-
k.kristof
őstag
válasz
lakisoft #63530 üzenetére
Akkor sem. Scenariok vannak, sőt még a régi raidek RF fokozatára is lehet menni. Seat of Knowledge-ben, ahol Lorewalker Cho van, van három NPC, azoknál lehet bejelentkezni. Nem skáláz vissza, de nem is kapsz buffot, mint mondjuk Firelandsen, így azért nehezebb szólózni azokat, de ketten már levertük például Terrace of Endless Springet RF-en.
-
lakisoft
veterán
Pandás challenge modot lehet még csinálni valahogy vagy teljesen kivették?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Skyhunter #63525 üzenetére
Csak es kizarolag egy esetben kell timewalk geart fenntartani, ha van egy 5 fos barati tarsasag, akivel durvan odateszitek magatokat, es farmoljatok a badge-eket. Ha mar egy pug is van a csapatban, az kb annyival huz vissza benneteket, mint amennyit a gearrel nyernetek.
Timewalk rewardokat pedig nem igy kell megvenni.. peldaul neked kell 2 mount, meg 3 jatek, akkor eventenkent tolsz 1-1 instat 5 karival, es leadod a q inditot az 500 badge-ert. Idovel meg tudsz majd venni mindent. Minden tovabbi instafarm ablakon kidobott ido.. Erre timewalk gear fenntartani szimplan marhasag.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Skyhunter #63524 üzenetére
Ez a spredasheet lenne az. Egy valamit nem értek. (lehet amatőr a kérdés, de sosem voltam hc raider szintű player) Pl. hunternek miért ezek az itemek a BIS? A sok socket miatt?
-
Skyhunter
őstag
Lehet hüle vok, de nem volt itt tegnap egy timewalking gear spreadsheet post? Törölték?
Szerk: másik wow fórumon lett linkelve, tehát hüle vok.
-
kenwood
veterán
Ha minden heten megolod legalabb normalban arcsit,akkor annyi.
Most igy nerfelik az instat. -
lakisoft
veterán
[Crystallized Fel] ezt farmolja már valaki? Milyen drop rattel kell/lehet számolni?
-
kenwood
veterán
tul konnyu lett
-
Arnold2
őstag
-
kenwood
veterán
kitalaltam egy wowos talaloskerdest :
Hogy hivjak azt a filmrendezot, aki ritkan jatszik a main karakterevel ? -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Kell még a silver proving gorunds a heroic dungeon és raid-hez vagy normal raid-hez?
-
válasz
Arnold2 #63506 üzenetére
olvastam a kommenteket alatta, de nem nyílvánvaló nekem hogy ez mire volt jó?
a leírása azt írja magadat ölöd meg ha használod, míg a kommentekben valami boss killeket emlegetnek
mi ez akkor?szerk: közben megtaláltam a magyarázatot
The "Use:" for this item was originally: "Kills all enemies in a 30yd radius" -
Arnold2
őstag
válasz
nonsen5e #63505 üzenetére
Ulduar-ban emlékszünk ugye a híres hírhedt Martin Fury-ra?
Az kellene neki
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest