Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
dilipok #52023 üzenetére
Én BC-ben raideltem a legtöbbet. Elemental Gankery, Order of Watcher és Revisedben is toltam ali oldalon. Három karakterem is t6 ban figyelt akkor, egy meg sunwell lootokban.
Emlékszem transzfereztem ragnáról bs-re, majd reroll resto sámán. Magem maxos gearben volt és alt karakter lett.Serveren nem volt akkor jobban gearelt mage, olyan lootot hoztam magammal ami olyan bossból esett, amit le se öltek még akkor a szerveren.
DK meg TN horda oldal ott is jártam altos raidekre a Public Enemyvel.
Benézek a bankba és ott figyel vagy 100 epic minden karakternek, zsákszámra a flask, poti stb. Most mind értéktelen kacat.Akkor na mondom az amani war bear mountom legalább majd ritka lesz, mert már nem szerezhető meg ezer éve, és akkor se volt meg bárkinek. Na erre szembe fut velem három emberke kapásból 10 perc alatt amani battle bearen lovagolva ami ugyan az csak ki van hipózva kicsit.
Most már mintha egy tök másik játék lenne. Ez az instába beteleportálás pl elég könnyűvé teszi. Nem ám mint anno az chatre írtuk az LFG-t és futottunk a világ végére az instához, mint még a legelején.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest