Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Látom mindenki vadul progresselt a hétvégén, nálunk is nagy áttörések voltak. :)
    Pénteken Shade of Arannál elakadtunk, mert 1 rugó volt meg egy warri és emiatt nehézkesen ment a spellek megszakítása. Mondjuk mindig levittünk 37%-ig csak mikor megjöttek az elementalok azt nem tudtuk lekezelni.
    Szombaton 2 rugót vittünk és le tudtuk tolni. Illhoof kimaradt, gondoltuk megnézzük milyen. :) volt pár try aztán lement ő is. Ekkor már fél 2 lehetett, valaki poénból megjegyezte, hogy nézzük meg Prince-t is, ha már itt vagyunk, végülis azt mondják, hogy Illhoof nehezebb boss.
    2-3 wipe után volt saját tapasztalatunk is, hogy mit tud a boss, (15K HP-ja volt a warri tankunknak, és 1hitelte 2x is phase2-ben úgy, hogy a palák spammolták bele a crithealeket) és votl még 2 lehetőségünk a feltámadásra. Próbának indult, 2-kor már nem akartunk visszafutni a temetőből, így addig akartunk próbálkozni amíg meg tudjuk oldani a feltámasztást. Maradt még egy pala meg egy shaman, akit meg tudta ezt oldani, így azt mondtuk, hogy legyen még 2 try. Le is ment elsőre. :)))
    Viszont nem dobott sem pap t4-et sem a daggert. A 3 boss szinte csak healer cuccot dobott, meg esett a druida bot, meg egy tank gyűrű..
    Nem baj, végülis volt 3 first kill egy este. :)


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák