- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egérpad topik
- Autós kamerák
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
szasza_xp #12368 üzenetére
Locckal ha neked a kaja mellé manapotira van szükséged a farmolásra, akkor ott valami baj van. Jelenleg egy lockot húzok (igazából a párom húzza, de sokat játszom vele, ill. én talenteltem) és felguarddal tankolok, akár több mobot is. Soha egy manapoti nem kellett. Life tap, drain life, ooc kaja.
Sasa311 meg talán jobban otthon van a warlock dolgokban mint Te, szóval sztem hallgasd meg a véleményét, mert ha megmondja valaki a kérdésedre a választ (manapoti hol/mennyiért) az ideiglenesen megoldhatja a problémádat, de attól még az alapokkal valami nagy gond van. Desto talentről talán még ezen az oldalon kérdeztem, csak egy bizonyos gear felett jobb mint az affli, és az a gear nem a zöld farmgear.sasa311: hozzál nekem cápafogat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest