- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feverke
tag
Teljesen mas. Sajnos pont ez benne a baj, Az Ori sokkal platforing orientaltabb, itt.. hat, van benne ugras azt annyi.. jo persze tulzok. De a lenyeg hogy elegge lomha, nehez, ezert az a keves platforming is ami van benne eleg szenvedes..
Szoval az orihoz kepest idegesitobb valaszt jelolnem meg
PS: OFF tudja valaki miert a prohardver jon be gamepod.hura? vagy csak nekem? -
Van valakinek tapasztalata, hogy az Ori-hoz képest nehezebb, idegesítőbb vagy kb. olyan? Mondjuk egy 9-es skálán, ha az Ori az 5-nél van.
-
myckey
veterán
Rogue-Like jatekokban az a plane, hogy mindig halalozol, de ez nem ujkeletu dolog a jatekiparban. pl. egyik masik rage game...
ertelek, de lehet ez masnak bejkon -
Victorio
aktív tag
Idegesítően nehéz benne a bossfight, ráadásul a mentési pontok még jóval előtte, a pálya elején vannak.
Én azért szeretek játszani, hogy kikapcsoljon, és szórakozást adjon.
Amikor 10. alkalommal is kinyír a dög és emiatt az egész pályán megint újra kell mászni meg ugrálni az se nem kikapcsoló, se nem szórakoztató.
Pár pálya után uninstalláltam.
Kár érte, mert amúgy remek hangulatú lenne. -
Neovenator
senior tag
Trine Souls-path of Exile...meh.
-
MikeWazowski
veterán
Inputkezeléssel nekem is voltak bajaim... öregedtem is pár évet.
-
hombre[EU]
veterán
jó kis 2d soulslike, ps5-re vettem,mert a steames demoban sok stuttert tapasztaltam. remélem jól fog fogyni és elkészülhet egy nagyobb,jobb,csiszoltabb folytatás 🤞
-
Köszi a tesztet, érdekesnek tűnik, és tényleg nagyon jól néz ki. Csakhogy:
A kihívást inkább az adja, hogy a kisebb ellenfelek is rendkívül nagy sebzést okoznak, alacsony staminaszintünk pedig szigorúan bünteti a hibákat: néhány rosszul időzített mozdulat pillanatok alatt kimerüléshez, és így végzetes hátrányhoz vezethet (a nehézségi szint szabad módosítása szerencsére rendelkezésre áll). Sajnos az inputkezeléssel is akadnak problémák: nemritkán előfordult, hogy karakterem nem hajtotta végre a kívánt parancsot, például nem ugrott, nem sikerült elkapnia egy létrát, vagy felmászás helyett a mélybe zuhant.Ez a kettő együtt nagyon no go nekem. Igazából külön-külön, bár az elsővel még együtt tudok élni, ha minden más klappol...
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön nem voltak gameplay technikai problémáim a ~60 óra alatt. A látványvilág kiemelkedő, olyan, mintha egy élő festményben játszanék. A főnök harcok tényleg nehezek tudnak lenni, - a fő boss meg egyenesen szemét - de kis tanulással nem lehet akadály semelyik ellenfél.
Paladin/Druida hibrid builddel jatszottam végig. Tankoltam, közben szórtam a villám varázslatokat. PS5ön van kb 6 trófea bug. Ha ezeket kijavitják, akkor a többi kaszttal is végigjátszom majd.
Úgy érzem jó helyre ment a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A magyar Primal Game stúdió régóta készülő játéka a dark fantasy és az akció-RPG-k szerelmeseinek kínál egy különleges utazást – mindezt a soulslike és a metroidvania stílusok kombinált műfajában.
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest