Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz #56230144 #8631 üzenetére

    Szerintem jól haladsz.
    De..... X-edik nekifutásra kicsit alacsonynak tünnek a stat értékeid. Én közepes-gyengének értékelném. Korábban volt egy elképzelés a stat célokra, amik szerintem elfogadhatóak, de nem könnyen teljesíthetőek. Pl:

    Találati arány min. 66%
    Kill arány min. 1.0
    Egy másik nézet szerint az átlag sebzés jobban jellemzi a játékosokat, de erre nagyon nehéz átlagot adni, tankonként vagy szintenként kéne vizsgálni. Rapid módon átvágtad magad a t1-t5 szinteken, és ez meg is látszik az alacsonynak mondható 124 dmg/csata értékeiden.

    Szinte biztos vagyok abban, hogy a legénységed nem képzett, 20-40 csata után nem is érdemes átvinni másik tankra és a gyors haladás miatt nem tudtál vagy nem akartál "felszereléseket" venni, pedig egy Ventillátor vagy töltésgyorsító sokat számít.
    A jól képzett legénység (80%+) és a venti nagyon sokat számít. Rögtön javulna a célzási arány és következtében talán a kill arány is.

    ---
    Aki most kezdi NV kóddal az kap 500 GOLD-ot. Ha abból 200-at félrerak felszerelés leszedésre, akkor 20 alkalommal tudja a drága felszerelést (töltésgyorsító, célzásgyorsító) átrakosgatni, nem kell a tankkal együtt eladni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák