-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Várj...most nem értem miről beszélsz. Azt mondod, hogy az általad leírt járműpároknál a németek papíron vagy úgy jobbak, hogy játszottál velük?
Nem azt mondom, hogy a német tankok szarok. Sőt, én jobban szeretem a német ágat, mint a ruszkit (bár most a forgótornyos amcsi TD-k lettek a nagy kedvenceim).
Ráadásul amiket te összehasonlításnak leírtál, kis tierek. hogy is mondjam? Kis tierben szerintem az ágyúk átütő képessége, sebzése aránytalanabb, mint a nagy tierben a tankok egyéb képességéhez mérten (páncélvastagság, HP).Én azt mondom (bár lehet, hogy ez csak egészségtelen paranoia), hogy bármi is van leírva a statisztikákban, egy azonos tierű (a példa kedvéért legyen mondjuk a löwe/KV-5 páros, de szerintem IS-7 is jobb tank mint pl egy Maus), az orosz tank sokkal többször fog átütni, többször kapja meg a pozitív 25%-ot, mint a német párja...stb.
Legalább is én így látom. Lehet hülyeség.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Router gondok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest