-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Multikiller
tag
Végre sikerült a tank ász a Királytigrissel is! Kellet hozzá 4623 dmg és 5 kill. Érzésre volt már ettől jobb meccsem is vele, de így is vért izzadtam. Szokás szerint a fél csapat meghalt 2 percen belül + 3 wallet warrior Löwe volt a top tankunk + én a tigrissel. Ha nem t10-be rak be az MM iszonyat jókat lehet ezzel a tankkal menni.
Viszont volt egy érdekesség a meccsen. Tudtam, hogy hol bujkál az ellenség Tigris II-je, mögé akartam kerülni. Rongyolok 1000-el, egyszer csak ott volt előttem 10 méterre egy bokor mögött. Miután kilőttem megkérdezte, hogy ezt hogy a fenébe csináltam, mert nem látott semmit, pedig full sík terepen mentem végig fedezék nélkül ő pedig az én irányomba nézett. Mondtam, hogy fogalmam sincs, csak álcafestés volt a tankomon, ezek szerint lehet, hogy mégis csak számít?Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 24. 22:28:32
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 291
Szerzett kredit: 44 398
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász
Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest