- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

fsb1000 nagyúr Azt hiszem indokolatlanul "ijedtünk" meg az új medektől. Igazából csak az E50-ekről van benyomásom. A t9-es kicsit gyengült a másik leheletnyit javult, de ennyi. A többi sem borítja a táncrendet ahogy tesztszerón tapasztaltam. 
 ----Viszont sokak örömére tegnap elgondolkodtam azon, hogy abba kéne hagyni ezt a játékot, függőség ide, függőség oda... 
 Nem a vereség sorozatok, hanem a következetlenség az amit nem tudok tolerálni, főleg a lepattanóknál. EU szerveren megkezdtem (volna) JagdTiger és T30 Xp gyűjtést.
 276 penes TD-kkel medek oldaláról/hátuljáról pattani zavarbaejtő...JagTigerrel olyan csatában voltam mint még sosem, az ellenfelet bekerítettük majdnem nyilt mezőn és kezdtük volna halomra lőni a kb. 10 tankot. T44, T32 teljesen oldalt áll, mindkettőről lepattantam, erre berongyoltam közéjük növelve a káoszt, csak úgy hullottak, de egy T54 kiszököt. Másik JagdTigerrel utána eredünk: megy az artynk felé. Tőlem kapott egy tökéletes segglővést ami lepattant a másik Jagtiger meg sebzés nélkül leláncolta (szintén hátulról) 
 Ez még semmi, mert a nagy írtás után fordult a kocka és egyedül maradtam 2 HT meg egy artyval szemben. Löwe egyedül foglal. Oda megyek és szemből a hasát meglövöm, az is lepattan... arty kilő.Köv csatában T30al megyek. Full béna KV-13 meddel küzdök 1v1-ben kb 200m távolságból. 
 Én szemben állok kissé beforgatva, fele haspáncél elrejtve, ö meg az oldalát mutatva kitolatgat egy ház mellöl, hogy tudjon lőni. (és kinn is marad néha) Én meg sem mozdulok, gondolom könnyű préda lesz.
 3 lővésem lepattan a 90fokos oldaláról (276pen vs 85-ös páncél), miközben majdnem minden lövése megsebez és levisz 1000HP alá. Annyira belefeledkeztem ebbe futurisztikus a szituba, hogy észre sem veszem egy Obj704 átbukik a töltésen és oldalról egylővésez.
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest