Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
nem, de ha már előbb említettem a DB-t az l656 egy kriminális ágyú t7-en...
gold ammoval azért élvezetesebb...különben én se lőttem goldal teszten próbálgattam de csak a vk36 gold ágyújána múgy ott is ap-vel lövök mert úgy ér vmit a teszt.
én nekem 2X volt 1 hetes premem mind2 szer semmit nem játszottam alattuk emrt anynira elidegenített a játék...
mind2 alkalommal szopatott agyba-főbe..majd ha egy játékos barát premium rendszer lesz max akkor fogok napokra premet venni...
6 hónapora-1 évre teljesen más..
mert akkor ha csak 10-et is játszok 1 nap vagy pl 2 hétig a játék felé se nézek nem lesz az, hogy na ba-meg most játszanom kell, máskülönben kidobtam az ablakon a pénzt olyan szemétláda brigádnak akik a felét nem érdemlik meg a hozzáálásuk miatt.ez igenis nagy előny mert én saját példámból kiindulva nem szeretek gridnelni és szinte naponta csak a duplázókat megyek a tankjaimmal de van h az se mert felénél megunom.
egyszóval nem jogos az egyiket nagyobb előnynek titulálni a másiktól mert mind2 ugyan olyan nagy előny és mind2 egy fontos játékelembe ad előnyt.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest