Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #6786 üzenetére
Köv kör E100-al:
Steppes nagy sziklánál: 2x E100 vs Maus + IS7: régebben ez is E100 győzelmet hozott.
Most 4 lapattanó IS7-ről, 1 Maus-ról (maus jól beforgatta magát), végén már átváltottam HE-re így lett 320 össz sebzésem.
A másik E100 nem tudom mit csinált de 10 seccel utánam meghalt, én csak 1 arty találatot kaptam, az sem volt vészes. Ellenfél: Maus full HP-n, IS7 1100-on.(de asszem kapott egy arty találatot)Játszhatatlan... vagy a kicsiket kell kergetni, de az milyen már.
---GrooveHero : Bizony nem vettem észre... ... külső nézetem kicsit távoli és nem nézegetem a saját tankomat. Töltési időben 2 sec a különbség, ha nem nézem a számlálót egy laza csatában ez sem tünik fel. (15,x vs 13,x)
Persze majd most dieghó felírhatja ezt is a noteszába, hogy legközeleb megírja ide: ezzel az embere beszélgettek? Aki nem veszi észre hogy milyen lövege van fent?
Leszarom....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest