- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát figyelj, mikor az ellen 3 top tankja engem próbál kilőni nagy serényen forogva össze vissza, persze nem lőnek ki, meg ha esetleg ki is lőnek, addig a társak jó eséllyel kilövik őket, vagy legalábbis lesebzik. lényegében így a 3 top tank minusz. sztem ez elég jó esély így pluszban a csapatomnak. de ha szerinted nem akkor te biztos egymagad is kinyírod a 3 top tankot.
nem érdekel amúgy az eff, nem azért játszok, persze én is szeretném ha minél több lenne, de sztem nem az mutatja meg ki mennyire hasznos tagja a csapatnak. játék közben lehet igazán rájönni. aki nem képes magát feláldozni a csapatért, ha úgy győzhet a csapat, az nem jó csapatjátékos, ennyi. én szívesen beáldozom magam, ha ezzel győzünk. persze csak ha tényleg van értelme.Scheffer: mit gondoljak ezen át? ha megnyerem a csatát a csapatnak, akkor az a legjobb. ez sztem triviális. főleg ha már csak 1-2-en vagyunk a csapatból, az ellen meg 5-6-an. érdekes mégis mindig jön a gj a társaktól mikor befoglalom
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest