- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6643 üzenetére
?
hol írtam én olyat?
az, hogy az l/61 még cska td-n elérhető egy dolog..attól még ugyna az az elv...vagyis ha átrakjuk egy heavyre akkor az az elv, hogy levesszük a rofot jóval lejjebb mint amit a td kap(+a pontosságot is)
megnézed a német td-ág meg sok másik is ezt az elvet követi...nincs miről beszélni..
ami viszoynt téyn, hogy a vkb-nek nincs értelme, mindne tekintetbe rosszabb mint a másik ág tankja és nincs még ágyú előnye/változtossága sem...teljesen logikus ésszerű lenne az, hogy az l/61 átkerül a vkb-re tankverziós ágyúként ami a fentebb említett elvet követné,kellene követnie.
Igen szerintem sincs helye, de nem csak ott, hanem t5,t6-on is vannak ilyen problémák..az más kérdés, hogy benne van a játékba és ez megy benne ennyi.
úgyse fogják lecsökkenteni a pent a többi enmzeten ahol túl sok van szóval ez neme gy túl logikus és ésszerű dolog.
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest