Aktív témák

• vhw

addikt

válasz fsb1000 #5930 üzenetére

Igazából ugyanazt az MM-et kapja mint a Marder (ennek a második ágyúja van rajta) és a többi 3as TD (kivéve az új renault twingot)
    Biztos van valami oka, hogy kivételesen kevés van belőle. Én próbáltam tesztszerveren, szerintem annyira passzív tank, hogy max a játékkal most ismerkedőknek való, akik még nem nagyon merészkednek messzire a bázistól, sokat kempelnek és inkább előnyben részesítik a nagyobb penes, komolyabb ágyút, mint a korai könnyű tankok kiváló mozgékonyságát, na nekik talán megfelel.
    Lassú, nehézkesen mozog (38H-s dimenziókban mérhető), relatíve nagy célpont, gyenge páncél, írtó kicsi ágyúkitéríthetőség (kb minden irányba, nem csak oldalra) Játékélményben illetve hatékonyságban sehol nincs a rokon Marder II-höz képest... így ebből következően nem is szárnyalja nagyon felül credit bevétel szempontjából azt.

Szóval ennél a TD-nél valóban felmerül a kérdés, hogy minek szívatná magát vele az ember, mikor ebben a kategóriában lényegesen jobb alternatívák vannak, ingyen.

Aktív témák