- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #5930 üzenetére
Igazából ugyanazt az MM-et kapja mint a Marder (ennek a második ágyúja van rajta) és a többi 3as TD (kivéve az új renault twingot)
Biztos van valami oka, hogy kivételesen kevés van belőle. Én próbáltam tesztszerveren, szerintem annyira passzív tank, hogy max a játékkal most ismerkedőknek való, akik még nem nagyon merészkednek messzire a bázistól, sokat kempelnek és inkább előnyben részesítik a nagyobb penes, komolyabb ágyút, mint a korai könnyű tankok kiváló mozgékonyságát, na nekik talán megfelel.
Lassú, nehézkesen mozog (38H-s dimenziókban mérhető), relatíve nagy célpont, gyenge páncél, írtó kicsi ágyúkitéríthetőség (kb minden irányba, nem csak oldalra) Játékélményben illetve hatékonyságban sehol nincs a rokon Marder II-höz képest... így ebből következően nem is szárnyalja nagyon felül credit bevétel szempontjából azt.Szóval ennél a TD-nél valóban felmerül a kérdés, hogy minek szívatná magát vele az ember, mikor ebben a kategóriában lényegesen jobb alternatívák vannak, ingyen.
Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest