-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Nem tudom bizonyítani én sem a meglétét, vagy éppen a nem meglétét a titkos WG-s kapcsolónak, de nálam működik a dolog.
Tegnap már a sokadik csatámat kezdtem; szinte egytől egyik 30% - vagy az alatti - győzelmi arányt jósló meccsekre dobált be a játék, amiknek az eredménye mindig be is jött, hiába volt akár 5 killem is a meccsen.
Szóval az egyik ilyen csata rajtjánál elborult az agyam, és a közös chatbe elküldtem a WG-t a....., szóval oda. Írtam, hogy már tele a hócipőm, hogy mindig én kerülök a "szerszám" rossz oldalára, és hogy legyenek szívesek áttenni a másik csoportba.
Nos ezt a csatát fölényesen nyertük, majd innentől mind a tizenakárhány tankomat elsőre le tudtam duplázni.
Mondjatok bármit, ha érzem, hogy megint rossz oldalon vagyok, beírom nekik, hogy tegyenek át. Lehet csak pszichológia, de nekem bejött.
Aktív témák
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Hyundai, Kia topik
- Poco F7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest