-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Nem tudom valaki figyelte-e, de az ARL 44 hátsó 2 kereke, meg a kicsik fent, nagyon ugrálnak, rosszul van elhelyezve a középpontjuk. Én másokén láttam, de aki akarja, az vegyen egyet és tekintse meg közelről is mozgás közben.
Másik ilyen bug, amit már régen tudok, de még csak most írom le, az ugyan ez, csak a T-43 kerekein a tank alját nézve rosszul van elhelyezve a textúra, annak is olyan, mintha ugrálnának a kerekei belülről, szintén mozgás közben észrevehető. Szomorúan vettem észre, hogy eltűntek klánlogók a tankjaimról, persze pont a legjobb dolgokat veszik ki mire van egy klánom, aminek nem stock logója van.
Egy újítás, aminek nagyon örülnék, hogy ne csak pittyegni, hanem rajzolni lehessen a térképen, mert szvsz minimum 3 koordináta felvillantása kell az út megmutatásához, és a sok pittyegés még engem is megőrít néha, de nem annyira, mint a madarak csicsergése. A harangot, a kecskét, meg a többi állatot még el is viselem, de ez nagyon tudja idegesíteni az embert.
Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest