Hirdetés

Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    Kipróbáltam két napja a játékot. Tetszik, kezdek is belejönni (alap taktikák, bujkálás, stb.)
    Viszont van 2 dolog, ami marhára zavar.
    1: a buta (az hogy hülyék is közben már más tészta) társak. Nem tudja mire való a tankja, nem segít, stb. Egy dolog, de hogy az ellenfélél meg mindig van 3-4 aki igen és azok jelennek meg mögöttem? :D
    2: Honnan tudják akik tudják, hogy én épp merre nézek. VAlamint azt hogy csinálják, hogy tudják, hogy nem látom-észlelem őket? Tapasztalat vagy van vmi jelzés? Gyakori, hogy harcolok valakivel, persze épület mögül meg játszadozva, néha hátra nézek meg a térképen a szemem folyamatosan és mégis egyszer csak két centiről hátbalőnek... PErsze társ meg végignézni, de az az előző témához tartozik.

    Van olyan csata, hol lehetőség van terv szerint, együtt dolgozva játszani? Így számomra semmi értelme ennek a játéknak, de kifogtam két csatát ahol volt velem olyan, akivel megértettük egymást és fedezve a másikat, egy helyen áttörve, stb., stb. megnyertük nagyon szépen és azt élveztem.

    Utolsó: Most tier 3 tankoknál járok, van minden féléből, próbálgatom mik vannak, mit lehet mivel csinálni. Viszont mindig erősebb csatába oszt be, tehát én tier 3 lámák lámája vagyok és 4-5 szintú heavy meg medium tankok ellen kellene valamit kezdeni. Ha megmoccanok kapom az égi áldást, ha lövök valakire lepattog róla a golyó (: Mi szerint osztja be a csatában részt vevőket a gép?

Aktív témák