- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
IS-3-mat egy éve alig használtam. Egy hete elővettem, és ledaráltam vele 4-5db tier 8-at, egy Tier 7 és egy Tier 6-ost, köztük kettő amcsit (T32, Pershing), akik "Tornyoztak"...Sebezni csak a Pershing tudott, de azt is csak golddal...Csapattársam ott volt ha a seggembe akarnának kerülni, de nem lépték meg. Én meg jó ha kétszer pattantam a Pershing tornyáról. Mind egy sarkon álltak és folyamatosan egy kilógott a fedezékből...
Most vagy én fejlődtem ennyit, mióta egy éve kifejlesztettem és bénáztam vele, vagy nagyon komoly páncél és pattintás Buffot kapott amiről nem tudok. Természetesen ha mind megrohantak volna, akkor most nem lenne mit leírni az esetről...de nem tették
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest