Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
IS-3-mat egy éve alig használtam. Egy hete elővettem, és ledaráltam vele 4-5db tier 8-at, egy Tier 7 és egy Tier 6-ost, köztük kettő amcsit (T32, Pershing), akik "Tornyoztak"...Sebezni csak a Pershing tudott, de azt is csak golddal...Csapattársam ott volt ha a seggembe akarnának kerülni, de nem lépték meg. Én meg jó ha kétszer pattantam a Pershing tornyáról. Mind egy sarkon álltak és folyamatosan egy kilógott a fedezékből...
Most vagy én fejlődtem ennyit, mióta egy éve kifejlesztettem és bénáztam vele, vagy nagyon komoly páncél és pattintás Buffot kapott amiről nem tudok. Természetesen ha mind megrohantak volna, akkor most nem lenne mit leírni az esetről...de nem tették

Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest