- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szilu
tag
válasz
Arpee78 #28990 üzenetére
Szerencsére tudom, hogy sok ilyen játékos van. Nincs is vele bajom, csak nyerjünk, én meg gyűjtöm szorgosan a szárnysegéd plecsniket.
A baj abból szokott adódni, amikor csak a killre vár egy játékos, hiszen ő ez alapján "áraz be" másokat, és azt hiszi ő is ez alapján lesz megítélve. (A játék is szemét ilyen szempontból, mert ezernyi kitüntetés van killek alapján, de egy sem sebzésre. Holott nagy tierben ritka az olyan top gun aki egyedül nyírt ki mindenkit, illetve rengeteg helyzet adódik, amikor az egyik abból húz hasznot, hogy a másik megpurcan.)
Tehát visszatérve a killek-re, a fentebbi hozzáállás miatt sokszor látni sajnos játékost, aki:
- csomó ideig nem lő, mert várja, hogy bevihesse az utolsó löketet,
- sokáig nem lövi a tiszta célpontot sem, mert az egylövésesre vár, hogy kidugja az orrát,
- a társát akadályozza a lövésben/mozgásban, hogy meglegyen a frag,
- saját magát kinyíratja full hp-ról, csak meglegyen az a loltraktor,
- nem vállalja be az életerővesztést, csak amikor már egyértelmű a helyzet, de sokszor pont emiatt a saját halála lesz elkerülhetetlen rövid időn belül.
(Néhány magatartásnak sajnos magam is sokszor vagyok áldozata, mert amíg lehet én bevállalom a golyófogó szerepét, de aztán sokszor a saját/csapattárs hibájából, vagy az ellenfél mohósága miatt már nem tudok hátrébb húzódni.)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest