Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz forras2 #28453 üzenetére

Végig is akarod vinni, vagy csak eljutni valameddig? A célgépet kell nézni szerintem minden ágnál, az oda vezető út így is, úgy is rögös. :)

Amerikai TD-k szerintem a legjobbak, ha szereted a lassú gépeket, akkor a fix tornyosak, ha változatosságra vágysz, akkor a forgótornyos (ezen az ágon van mindenféle, gyors, lassú, közepes is, mire végigviszed).

Arty-ból meg: én a némettel GWT-nél járok, amerikaival M41-nél, franciával meg valamelyik AMX. Igazából szerintem T6-tól vannak markánsabb különbségek köztük, ha megnézed, a T5-ös arty-k tök egyformák papíron. Ez ízlés kérdése, nekem tetszenek a francia arty-k, mert mozgékonyabbak, pontosabbak, gyorsabban tölt és céloz, cserébe kisebbet sebez és kisebb a splash radius. GWT-vel pont az a bajom, hogy lomha, szűk tartományban állítható, de ha betalál, akkor az fájó tud lenni. Amerikai meg kb. a középút, üt is, ha kell, mozog is, ha kell.... Oroszt nem ismerem, azok nem érdekelnek.

Szerintem arty-k fejlesztési sebessége vissza lett véve, újabban érezhetően kevesebb XP-t kapnak még jobb csatákban is és azért elég sok kell a következő lépcsőhöz.

Aktív témák