Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Arpee78 #27866 üzenetére

    Randomban nincs értelme "hősködni", CW-n/században elvárja az ember, hogy a csapattársak azt tegyék amit a parancsnok mond, ha azt mondja, hogy ti 10en márpedig kiszeditek a két obj704-et meg T95-öt, akkor mindenki hevesen elkezdi nyomni a W-t és nem állnak meg míg el nem végezték (avagy bele nem pusztulnak, mert nem csak annyi ellen volt ott/ minden második tank full HPról ammo rackelődik stb.)

    Chaten pedig sokszor teljesen felesleges irogatni... nagyrészt úgyse hallgatnak rád(/bárkire, még ha 2k effes is az illető). Aki megértené az egyébként is teszi a dolgát, akinek meg elképzelése sincs milyen redezvényen van, majd szépen elküld messzire, mert mi az hogy te pofázol neki.... Igen elenyésző az a helyzet, amikor értő fülekre talál az amit mondanak.
    De nem lehet mindig mindenkit nézni, akkor a te tankodat ki írányítja, ha csak folyton pötyögsz másoknak? CW/TC-n sem ellenőriz mindenkit a parancsnok, hogy micsinál, hogy csinálja, ezért is szoktak lenni a viták, mikor a játékos nem úgy tolja ki a tankját, nem úgy rendeződik, ahogy azt a parancsnok meg a taktika megkövetelné. Ő egy személyben nem tud mindenkire figyelni, mindenkire rászolni.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák