-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Azoktól kérem hogy erősítsék meg vagy cáfolják meg akik szintén használnak (használtak) XVM-et.
Amikor első ízben mentem XVM-mel, nagyon gyakran 50%-os volt a legrosszabb csapattárs és szinte minden 10. csatában láttam ennél gyengébb játékost.
Most egy normál csata úgy néz ki, hogy állok 2 szakasz társsal. Mindhárman 60-63%-osak vagyunk és az egész csapatunk 40-47%-os csak.
(Csata elkezdődik. Mindenki elmegy egy irányba mi hárman meg próbálunk védeni 2(!!!!!!!!!) szárnyat általában legalacsonyabb tierű tankokkal (Tier 4 VS. Tier 6). A lemingek kettő perc alatt meghalnak, mi meg a 4. percben halunk...)
Tehát. Csak én haluzok, vagy tényleg mérhetetlen módon csökkent a játékos állomány egy csapatra lebontott tudása és intelligenciája az elmúlt egy évben?
Régen csak ügyetlenek voltak a csapattársak, de most már ügyetlenek és hülyék is egyben.
Más:
Ha nem lenne "ingyen" gold ammó, nem tudom mit csinálnék az Angol Matildával és Valentinával. Így viszont nagyon szeretnek engem a KV-1S és társai tankok
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest