Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Mirabeau kedves játékossal nem régen futottam össze. Hősiesen beállt E50-el top tankkal az artyk mögé és amikor többen kérdőre vonták mit csinál ezt válaszolta: I play in def! I'ts forbiden? Természetesen lazán bedaráltak minket, összeszedett 2 killt és némi sebzést mikor az ellenség eljutott a bázisunkig. Majd mikor az egyik oldalt megtisztítottuk és az ellenség a másikon közeledett hősiesen elhúzta a csíkot a bázisról. Elrobogott az ellenség bázisáig az artyjukat keresve, tett egy kört, bár kértem legalább álljon be foglalni de nem. Ekkor már egyedül volt 3 ellenségre, majd miután elküldtem a pokolba lendületből bevágtatott a vízbe. Persze nem ez volt számára az első beszólásom. 1260 eff-el rendelkező játékostól többet várna az ember, bár jól látszik a kisebb tierekben érzi jól magát, nagyobb tankokkal nem igazán megy neki. A csata után persze várt 2 levél is a hangárban, amiben kiröhög a tatom miatt. Persze válaszolni nem tudtam mert letiltott.
Aktív témák
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest