-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Kipróbáltam a T32-t a teszt szerveren. Nos szerintem nem a legjobb ebben a tierben, de ha lenne is, akkor sem ez lenne. Mondja el nekem valaki, mi élvezhető annyira a a sok pattogóban (Tigrisekkel sokkal több tankot át lehet lőni) és a pontatlan lövegben? A páncéljával nincs gond, nem is annyira lassú, eddig jó tank. De ilyen löveget tier 8-ba... 90 méterről (hull down-ban) nem bírtam eltalálni a T95 kupoláját.
Csak hogy mondjak jót is róla, meg is lett vele a Tank Ász, aránylag kevés XP-vel és sebzéssel. Valószínűleg azért kaptam 1300 xp-t, mert a Foglaló Object-et 83-ról reset-eltem. Sok helyen használtam gold ammo-t, a 24 lövésből kb 10-szer. Prémium nélküli kör. Lövegét leszámítva tényleg nagyon jó tank, ha legalább lenne olyan pontos, mint az IS-3, és lenne annyi átütőereje, mint az L/71-esnek, akkor tényleg ez lehetne a legjobb tank Tier 8-ban.
A csata:
Vélemény? Különösen arra lennék kíváncsi, diegho miért ezt tartja a legjobbnak Tier 8-ban.
A felhasználó, nem az enyém, hanem haveromé, az enyémben elfogyott a hely, és az arany, ezért ide jöttem tesztelgetni...
Aktív témák
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest