Hirdetés
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem tudom, hogy van-e szopóág. De abban biztos vagyok, hogy van valami olyasmi, ami a randomításon felül mozog, és a játékosok összesorsolásán munkálkodik.
Én megértem, hogy a játszani nem tudókat is valahova el kell osztania az MMnek.
23xx csatát játszottam eddig. Ennyi idő alatt rájöttem arra, vagyis tapasztaltam, hogy van, nem is kevés értelmes játszani tudó csapatjátékos az EU WoT társadalomban. Akkor miért nem tudja az MM úgy összesorsolni a játékosokat, hogy minden csapatba 10 analfabéla, és 5 értelmes játékos. Akárhogy is nézem a dolgot, 5 ember, ha összejátszanak, simán le tudnak hozni 1 meccset.
Ennek ellenére sokszor úgy sorsolja össze a játékosokat a gép, hogy 1-2 értelmes játékos van a csapatban.
Abban is biztos vagyok, hogy az MM részéről van vmi szortírozás. Hogy Ő jobb játékos. Ő kiváló játékos. Ő róla inkább ne beszéljünk stb. És ebből "szemezgetve" dobál úgy össze játékosokat tier szerint, hogy néha a hajad az égnek áll.
De ahogy az egyik jó barátom mondta a WoTra.
Kutyával is csak úgy tudsz játszani, ha kap a kutya 1 kis sikerélményt. WoT is így van. Néha kapsz 1 kis sikerélményt, de nagyrészt szopat a játék, hogy eleged legyen belőle, és vedd meg jó pénzért a gold ammókat, vagy a gold tankokat.
És ebben is látok azért némi rációt.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest