Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Először is, rakd rendbe a géped, vidkari driver teljes törlés és újratelepítés, ccleaner, defrag, vírus- és malware scan, háttérben futó egyéb programokat ellenőrizni, stb, mert ez nem hangzik normális működésnek.
Másodszor, ezt ne csata közben találd ki, nem is értem, hogy juthatott eszedbe, én is seggberúgtalak volna egy ilyenért.
Harmadszor, vannak, akik direkt afk-znak, pl. meglátják, hogy a top tier sokkal magasabb, mint ők (hiába van velük azonos tier is a túloldalon), rinyáznak egy sort és távoznak; vagy olyan farm-tankjuk van, ami még vesztes csata esetén is termel, így folyamatosan nyomják vele a meccset, egyből kilépnek és másik tankkal játszanak.
Nekem is többször volt olyan, hogy pályatöltéskor összeomlott és kilépett a program, viszont érdekes módon mindig vissza tudtam érni kezdésre, és nem hagytam úgy a csatát...
Az invadert pedig csak akkor kapod, ha cap-pel győztetek, nem kill-lel. Viszont beleszámít a cap pointjaid közé.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi