- Házimozi belépő szinten
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Djuree #12228 üzenetére
Igen, aki tényleg f2p módon játszik, a credit hiány a legnagyobb hátrány. Nekem legalább is abból van nagy. Meg mivel én leginkább a játékélmény miatt játszok, nem zavar hogy meccsenként átlag 800-1000xp-vel szed(t)em össze a majd 200k-t az IS7-re, nem siettetem a dolgot. Viszont van pár t7-9 tankom amit meg kellene venni (meg most már az IS7 is megvan), ehhez legalább 20m credit kellene és akkor modulokat még nem pakoltam rájuk. Szóval ez miatt lehet majd beruházok egy premium tankba (meg talán 1-2 hónap premiumra is).
A tankok fenntartásával nincs nagy problémám, t9-ig ha már sebez az ember valamit, vesztes kör esetén is minimális a veszteség, vagy null szaldós. A t10 talán már húzósabb, de mostanában keveset játszottam az IS4-gyel, az IS8 jobban bejön.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASUS routerek
- Házimozi belépő szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest