Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Jól van na, lehet hogy nem epikus lemming vonat. Az én oldalamon 6-7 tank jött szembe, aztán kilőttek. A visszajátszást megnéztem, gratula hozzá! Ha akciós lesz a Leopard akkor elkezdem én is a felderítősdit.
(#11851) KaLeun:Sajnos igazad van, a vesztes csaták nagy része az ilyen fogalmatlan piroskákon múlik. Már eltelt pár hónap az új játékmódok bevezetése óta és még mindig vannak akik támadó csapatban az alapbázis körül kempelnek. Meg nem megy neki 100% hp-s T29-el egy 3% HP-s ISU-nak, mert hogy ő stock...
Meg is szoktam őket dicsérni, főleg mikor egy normális játékos az ellenből szívatja a mi piroskáinkat csapatostul. Ez nem vicc: IS-3 a bázisunknál 5 saját ellen harcol, 6-7-es TD-k, medek és kettőt kilőtt, másik kettőt meg majdnem az ötből, mire visszaértem és kilőttem. Előtte kicsit megálltam a sarkon és biztattam őket: "5 vs 1 EPIC BATTLE we lost", remélem értették az iróniát.
A másik kedvencem: nem ismerik az "elé célzás" fogalmát ,amit mozgó célpontoknál alkalmazunk, így esélyük sincs kilőni a mozgó scoutokat, de sebaj bőszen próbálgatják, aminek az a vége, hogy halomra lövik egymást.
(#11852) wanted5 : nem tudom a nyári szünet mennyire befolyásolja a játékélményt, akik dolgoznak azok szünidőn kívül is csak kora reggel vagy késő délutántól tudunk játszani, amikor a lurkók is ráérnek.
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest