- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg azt szeretem amikor berak Steppes mapra és csak egy zászló van. ott ugye úgy indul a dolog, hogy versenyt kell futni a zászlóért.
De az estek 80%-ban ezek a barmok elkezdik egymást csépelni az alapbázison (ami ugye elég közel van az ellenség alapbázisához).
Tegnap a fejem fogtam:
T20-al már ott vagyok a zászlónál, van velem egy T34 is. De az ÖSSZES TÖBBI csapattársam az alapbázison szórakozik egyetlen ott lévő ellenséges IS-3-al... Persze nem tudták kilőni (ez is már bemutatja a képességeiket).
Aztán hiába írtunk chaten, hogy jöjjenek, mert az egyetlen lemaradt IS-3 kivételével már minden ellenség a zászlónál van. Meg sem hallották. Aztán mikor 100%-ra elfoglalták a zászlót akkor írt az arty, hogy "Wait, what? What is happening?".
Miközben én is írtam az artynak, hogy tessék, zsíros célpontok, éppen spottolom őket... nem, inkább ellőtt 15 lövést egy elérhetetlen IS-3-ra...
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android játékok topikja
- Tidal
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest