- iPad topik
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Patrick76496 őstag Itt most nem arról volt szó, hogy ki a vétkes, hanem hogy mennyire elcseszett még mindig a kárpótlási rendszer. Az előző hsz-el nem azt akartam mondani, hogy a 40-es lóri volt föltétlen a hibás, lehet éppen nem figyelt, én pedig a lassú dögömmel nehezen kerülöm ki, főleg, hogy kicsit laggosan is játszok vidéken. Néha az én figyelmem sem 100 százalékos, elkalandozok, esetleg felmegy 999-re a pingem. Hátra sohasem figyelek, gondolom a csapattársaim nem szeretnének kárt okozni sem lövéssel, sem ütközéssel. Kedvenc esetem, amikor ülök valamelyik lassú nehéz dögömben, megyek előre, erre jön egy kis gyors valami és végigkarcolja az oldalam. Hiába ő veszít több HP-t, akkor is én szívom meg a levét, mert fizethetek, ráadásul nem neki. Ez a kárpótlási rendszer akkor lenne értelmes, ha nem a levegőbe fizetnék, hanem a sértettnek. Ha én kifizetem a 4x-es szorzót, akkor ne a 8-ad részét kapja meg a sértett, hanem azt is szorozzák meg 4-gyel, ugyanígy, ha én vagyok a sértett. Az a baj az egésszel, hogy túl sok a véletlen eset, amiket nehéz kiszűrni, persze szándékos esetekből is van éppen elég, mint ahogy láttam Fel 7 killes M48A1 visszajátszásában. Más hülye miatt szívjunk, aki direkt lövi a seggünket. 
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest