- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
Ezt most kiadta
-
Rellind
senior tag
válasz
Baltazár123 #261144 üzenetére
Én beletoltam 80ezer free-t, én se tudok hintázva játszani....
-
Achill3uS
nagyúr
Srácok valaki tud ajánlani magyar klánt a novemberi manőverekre, a licithez szükséges személyes hirnévpontok begyűjtésére? Biztosan vannak akik nem akarják véresen komolyan venni de a mi baráti társaságunkban nem vagyunk meg 7en aktivan ehhez. Igény esetén tudok majd végig jönni/beugró ember lenni. Köszi előre is az ajánlásokat. Lehet még kicsit korai a kérdés de nem akarok lemaradni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #261142 üzenetére
Valaki kérdezte, hogy lesz-e ismét különkiadása a BP-nak!?
Lesz igen október 2-13 között: Battle Pass Wolfenstein! -
Derron
aktív tag
E4-et fejlesztettem még ki, valamiért azt hittem a tornyát nem lehet belőni, de valakinek még is sikerült a lövegpajzson keresztül bevernie. Az ok, hogy a kupolát takarni kell, ezt a csővel viszonylag eredményesen lehet, viszont az, hogy a lövegpajzsomat átütik, hááááát.....
-
El Rey
aktív tag
válasz
Derron #261148 üzenetére
T29 meg a T32 egy eléggé jó tank még most is szerintem. Az M103 nak meg ugyan az a baja mint az E5 nek, hogy a torony teteje gyenge. De szerintem egy fokkal jobb mint az e5 legalábbis nekem jobban kézre áll.
T29 meg T32 játék stílus megegyezik = Alvázat rejteni minden áron. -
-
El Rey
aktív tag
válasz
E5 nek már sokszor neki kezdem egyszer el is adtam aztán vissza vásároltam. Sosem fogom megszeretni. Arra jutottam, hogy inkább sosem lesz 803 am de nem fogok vele játszani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha a hasát lövik meg ammo. Ilyen ez mikor a wg nerfel.
32 meccs 9 win. Elmegy a wg az anyjába.
-
zodo
nagyúr
Skill4ltu új, ingyenes fiókba kezd.... yt videó.
(ha streamel, min. 1 órát ezen tölt stb.) -
Baltazár123
őstag
válasz
Gyuri27 #261141 üzenetére
Én azt várom, hogy ne kelljen többet játszanom az E5-el. Ennyire f.s nehéz tankkal még nem játszottam, semmire nem jó a rohadt nagy búbja miatt, amit elrejteni szinte képtelenség és minden irányból beütik. Még rohadt hull downban se lehet elrejteni.
Ennyi előnye lesz a t803-nak, hogy annak jóval kisebb és legalább hull down-ban el tudja rejteni.Már nem emlékeztem rá, hogy miért raktam félre, de szerencsére az 5x-el hamar vége lesz a szenvedésnek vele. Ahogy néztem csata közben a jobb játékosok is maximum támogató tanknak tudják használni, tényleg bármi belövi és ráadásul a búb olyan helyen van, hogy hiába forgatja az ember a tornyot, alig mozdul el a helyéről. Ha kicsit hátrébb lenne már lehetne a torony forgatással játszani. Az ágyúval lehet fedezni, néha sikerül is, de én nem akarok ennyit szenvedni egy tankkal.
-
po1son
addikt
Tipp waffen eventre így utolsó nap.
Eu3 szerveren nagyon könnyű nyerni wt-vel, kb olyan mintha botok ellen játszana az ember. -
Gyuri27
félisten
73xx wtr a mai nap. Ez arra elég, hogy 21 meccsből 14 bukó legyen.
Tudom, játszak jobban. -
Derron
aktív tag
Ma kezdődik az új roham szezon. A küldetéseket később is meg lehet majd csinálni? Az előző szezonban volt olyan, hogy akinek kimaradt az első 1-2 hét, a 3. héten meg tudta azokat csinálni. Sajnos a héten nem sok időm lesz játszani.
-
Játszogatok ezzel az új WOT-al de nagyon idegen. Igaz még csak pár tucat csatát játszottam de még csak a statiszitkákat sem találom. Tudom, hogy elcsépelt a "régen minden jobb vót" sirám de hogy letisztultabb, átláthatóbb volt régen a garázs az fix!
Még a pályákat is tanulni kell de ott ücsörögnek a X-es tankok a garázsban. kinek jó ez?
-
zodo
nagyúr
Battle Pass tokent is el kell költeni a jelenlegi sorozat végére?
2 db token van az új fiókon.
Gondolom 12-t nem igazán tudok összeszedni?
Ha veszek 2500 goldért kiterjesztett jutalmakat az is max. 8db ha egy szakaszt teljesítek? -
vJokka
aktív tag
Ejj, ha kicsit jobban figyelek lehetett volna egy Kolobanov is
Replay, ha valaki megnézné a bénázásom.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #261133 üzenetére
Az van, hogy asszem én is feltettem ugyanezt a kérdést, aztán gondoltam úgyis csak egy 'pool' van, ahova ezek a pontok mennek, szóval először a windhundos high calibert csináltam(heavy küldi), aztán a draveceseket, de annyi eszem nem volt, hogy megnézzem, hogy hozzáadta e, amikor meglett. de tier6-al pikpak meglesz. nekem asszem 45tp-vel lett meg a 3k, direkt erre tartottam meg, mert nagyon tetszett amikor grindoltam.
egyszóval nemtudom, majd te megmondod
-
válasz
jano_77 #261133 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy egyszerre csak egy tank kampánya lehet aktív, és annak a küldetéseit csinálod - pont mint korábban.
A Windhund-nál, ha már megvan a tank, a "with honors" jutalomért játszol, azaz mind a 15-15-15 kihívás teljesítése után jár 360 (vagy 180?) nap prémium, pénzecske, stb. Ilyenkor az ezüst pajzsos progress pontok mennek a levesbe. -
jano_77
nagyúr
YESSSS....csak sikerült a Rajtaütés-11 is a BC25t-el.
Előző csatában 759 HP múlott, de most kiadta.remek csapatot kaptam, imádtam minden percét a csatának......jaaa NEM
de aztán a kövi csata kárpótoltAnnyi kérdésem lenne, hogy ha a Windhund már meg van, akkor ha a korábban nem teljesített mission-t ha megcsinálom - mint pl most ezt a Nagy kalibert - akkor az érte járó pontok a levesbe mennek vagy növelik a Dravec előrehaladását?
Vagy inkább felejtsem el a Windhund-ot, térjek át a Dravec-re, mert csak elpazarolom ezeket a jobban sikerült csatákat, mert ott ugye ha jól rémlik 2 tankkal is teljesíteni kell ezeket a küldiket!? -
Taragas
aktív tag
Kérdésem lenne hozzátok: Melyik most olyan magyar klán, ahova érdemes menni? Baráti klánomnak kb vége, de szeretnék egy discordon aktív társaság része lenni. Annyira a stronghold nem érdekel, de manőver jöhet. De főleg az eventekre keresek aktív társaságot, mint pl most a halloweeni event lesz, vagy hasonló, ami csapat alapú.
-
joergie
őstag
Kegyes volt hozzám a wot istene..most az egyszer
Amúgy lett egy ilyen a garázsban.mindazonáltal ez a hpx4 dmg dolog nem nagyon akar összejönni...
-
-
soo277
őstag
Hy, ezt az eventke 3d skint,meg lehet még szerezni valahol?köszi
-
joergie
őstag
válasz
joergie #261122 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a mapok többségében a hp túlnyomó többsége be van vezetve egy olyan falakkal alulról felülről védett helyre, amit páncél nélkül nem lehet lőni, márpedig ezek az alacsony hp-s td-k sniper és support szerepben nem a páncéljukról híresek, így az ellenk tankokat akkor tudod lőni, amikor kijönnek onnan...tehát a te csapatod hp-jának és ágyuinak számának jelentősen megcsappant addigra, tehát elvesztetted a csatát.(tehát kell minimum 300m méter távolság és fedezék, hogy tudj lőni.ezek a mapok erre nem alkalmasak...úgyhogy éne zekből ki szoktam lépni visszaszámlálásnál. egye meg a wg amit főzött)
-
h1mpi
félisten
Akit érdekel a Waffentróger utolsó bónusz küldetése: nyertes csatában lőjj ki 20 sentinelt. Amit ad az 10k kredit meg egy matrica… vicc
-
joergie
őstag
válasz
Gyuri27 #261121 üzenetére
sokkal könnyebb tier6ban bármi, mert a techtree játékosok tapasztalattól függetlenül jelentős hátrányban vannak a legénység miatt. És akkor nem beszültünk a játékosok tapasztalatlanságáról. Tier6ig a wot egy másik játék.
ráadásul nem akármelyik tier7+ tank, hanem csak a sniper meg vmelyik másik idióta beosztás, amit ők úgy gondoltak. tehát az ultimate weapon, a wz120gft-met nem tudom erre alkalmazni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Baltazár123 #261120 üzenetére
Azért az obj260-nál se egyszerű (ott is van). Főleg, hogy 3 perc és vége.
Igaz ott lehet t6-al is. De semmivel nem könnyebb szerintem. -
joergie
őstag
Valaki segítsen, mert nem vagyok perfekt angolul(amúgy de), de ennek a mondatnak nincs értelme(dravec ambush mission12): Cause 4 times more damage to enemy vehicles than the hit points of your vehicle.
Több sebből vérzik a történet. Az fontos volt beleírni, hogy "enemy vehicles", de a 4 times more kifejezés messze van a biztos megfogalmazástól, mert eleve nincs értelme nyelvtanilag. Olyannak érzem ezt, mint amilyen kishazánk kormányzati kommunikációs paneleinek törvényi megfogalmazása szokott lenni, amit mintha elsőéves joghallgatók szövegeznének konzekvensen(gondolom ugyanaz a bukott diák csinálja 15 éve).Szóval ha valakinek van magabiztos megfejtése erre, az ossza meg(nyilván gyakorlati, mert elméleti síkon ez egyenlőtlenségnek számít).
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #261116 üzenetére
Nem gondolom, de legyen neked. Küzdj a botokért. Én már ne fogok. Küzdöttem eleget.
Mint írtam magamért, a küldikért.
Ha olyan a csapat játszom. Ha nem bele szarok. Ezt a filozófiát választottam. Ezzel együtt nem fogok az arty mögött kempelni és még 1-2-3 lövést leadni, hogy jobb legyen a stat.
Ahogy a wg írta. Mindenki úgy játszik ezzel a játékkal ahogy akar. És úgy rontja el mások játékát ahogy akarja. Persze chatben nem irhatod meg neki, hogy egy büdös gyökér. Ezért ban jár. Ha kilépsz szintén büntit kapsz. A lényeg, hogy a 2000 wtr-es bot tudjon játszani, érezze jól magát. Ja és hogy az ágyú kevesebbet sebezzen, hogy pár hp-n érezze még jól magát. És ezek tények. Nem az én kitalációim. -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi #261102 üzenetére
és El Rey!
Délután csak 1 csatát mentem az új fiókomon, nem vettem ládát ha számít és akkor még nem volt ilyen ajánlatom.
Most léptem be és egyből a "Harci felderítések" ajánlattal fogadott, szóval egyből látni vagy épp nem.
Játék boltban látható lesz ha kaptál ilyen ajánlatot de ugye csak kp-s fizetés van ezért átirányít a webshopba. -
-
Dobi 562
addikt
A Rinoceronte igazan kaphatna egy kis buffot, mert nagyon kilog a sorbol... Nehez elhinni, hogy o is es a Canopener is ugyanabba a tier-be tartoznak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08 #261112 üzenetére
Ma is volt egy csatám ezt hozom példának és tovább nem is ragozom. Ha a full hp-s heavy és a 3/4 hp-s med nem kempel és egyikül bevállal egy lövést egy medtől akkor túl élem és lett volna esély nyerni. Nem így történt. Persze mikor meghaltam akkor kijöttek a fedezék mögül. Szóval ebben a játékban el kell felejteni az idealizmust.
Itt ritka mikor valaki segít, beszed egy lövést, hogy low hp-n túléld és legyen még egy cső a csapatban. Ez nem az a játék. Ez az a játék ahol kitolnak, blockolnak, mögüled lövöldöznek, hogy sopotolódjanak és te kapd a lövést. Itt mindenki kempel, hátha majd más megoldja. Közben a spotodat senki nem lövi.
Szóval ja. Egy szó mint száz. Ha normális a csapat akkor ennek megfelelően játszok. Ha nem nem. Akár ki is lépek. Csinálom a küldiket aztán joccakát. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08 #261110 üzenetére
Kénytelen voltam én is elfogadni. Pedig reménykedtünk az 1.0-ban, a 2.0-ban. És még pénzért, előfizuért sincsenek ligák (vagy legyen bármi is a neve).
Próbáltam a magam szintjén úgy játszani ahogy kell. Lightal spotolni, heavyvel a dühöngőbe. Artyval azt az oldalt supportálni ahol baj van és nem az könnyű célpontot keresni. De hát ez nem megy, ez nem jó. Mert 2 perc alatt 0-7. 3-4 perc alatt új csata.Szóval pont úgy tolom amilyen a csapat. Egy küldire a 260-tól. Erre koncentrálok. Három küldire a kimérától. Aztán a 279, dravec szép óvatosan.
Azt is halkan mondom majd minden csatára jut egy afk van hogy 2-3. Van hogy 3-5 perc után kerül elő az ember. Ilyenknek minek rendesen játszani? Nem is lehet szeritem.
A wg is azt irja minden levelezéskor. Mindenki úgy játszik ahogy akar. És nem egy két accot láttam 40-60k+ csatával 2000-3000 környéki wtr-el. Wg szerint ez teljesen oké.
Akkor legyen így. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08 #261108 üzenetére
Nem. Már én játszom úgy mint ők. Nem mindegy melyik volt előbb. Ok és okozat.
Ezzel együtt, hogy ha kell naponta 10 csatából is kilépek még mindig nem 2000 a wtr-em.
Reméltem, hogy a 2.0 hoz valami jobbat. Nem hozott. 15 év után (kihagyásokkal) most már magamért játszom nem a csapatért. És a stat kedvért nem fogok leóval meg 50b-vel az arty mögött kempelni és sebzést osztani.Pug: szerintem meg a szövegértelmezés és az elözmények átolvasása nem atom fizika.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #261103 üzenetére
Figyi. Azért nem nehéz. Talán neked is megy. Tudsz hegedülni? Gondolom nem. Én sem. Sokan nem. De ha az ember füle nem bot akkor hallja hogy valami jó vagy rossz. Ha kicsit jobb a füle akkor hallja a jó és a nagyon jó közti különbséget is.
Ennyi az egész.
Azt azért tisztán látni, hogy a leo-k 90%-a nem supportál semmit. Hanem a leghátsó sorban td-t játszik. De én elfogadom neked hogy ennek így kell lenni. Te pro vagy. Én azt is elfogadom, hogy a support med = kempelő td.
Csak azért sajnálom, hogy nincs csapat sebzés.
Az nem úgy kezdődött, hogy kilépegettem. Ez valaminek a következménye. Azért ez nem olyan nehéz. És továbbra is szarok bele. Úgy mint mások. A küldik meglegyenek amik nekem fontosak. Aztán ennyi. Játszanak a botok ingyen tank ággal.joergie: nem lepődök én meg már semmin. 520-as gun 497 sebzés marad rajta 7 hp. Ez van. Kell a botoknak az esély még 1-2 lövésre. Nekem a forest rendre 500 alatt sebez. De jól van ez. Prem is, ingyen is volt. Ne akarjon az ember átlagot sebezni vele.
A wg szerint majd a következő 1000 csatában bepótolja. Azért szeretnék egy statot látni (eu fogyvéd pl kötelezhetné is őket rá) hogy adott tank az összes lövést véve mennyi az átlag dmg és az átlag átütés. Játékos bemenne a garázsba és megnézné, hogy 467 lövés utány mennyi az átlag pl. Megvan-e az 520, meg az x pen. Azt hiszem lenne sírás. De akkor is ha kikerülne az algoritmus, hogy ezeket a csodálatos alul számolásokat hogyan sikerül generálni. -
Dobi 562
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz
po1son #261093 üzenetére
Köszi a kódot!
Meglestem a ládákat, nekem nincs az új fiókon csak az 5x láda 2220 Ft.-
Viszont a webshopban volt egy ilyen.
Beléptem a játékba, ott meg ez.
Ugye most ezzel nyomultam az új fiókon ahol volt rá 30 csata bérleti idő ill. az invite kód is tartalmazta 10 csatára.
Na de inkább 5k kötvény (ami ingyen jött a 2.0-al) a boltban így akár 3300 aranyért kijön egy T-34-85M is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6G DDR6 eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest