- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korren
aktív tag
válasz
Barcelona95 #246632 üzenetére
Valóban kapott az FCM 50 t 0,27 sec reload buffot es 2 fok gundep-et.
Erre nem is emlékeztem, valószínűleg, mert elő nem vettem sok éve
-
Djuree
félisten
válasz
Barcelona95 #246600 üzenetére
igen, a cdc semmire való, nagyon bánom h megvettem…
-
2thletme2day
őstag
válasz
Barcelona95 #246600 üzenetére
CDC-hez még nem volt szerencsém. Vagy szerencsétlenségem?
-
válasz
Barcelona95 #245732 üzenetére
Scheff: A Roham játékmód laggol, egy bug miatt pedig a TVP T 50/51, a BatChat, a T110E5, a Super Conqueror, az M-V-Y és az AMX M4 54 nem elérhetőek. (Nem működik a képességük, a WG inkább azt mondta akkor nem is játszhatja senki.)
-
Viktoár
addikt
válasz
Barcelona95 #245063 üzenetére
Szimpatikus volt mert a csata alatt bocsánatot kért a fulladás miatt, de akkor még nem tudtam az okát. Szóval van ilyen is, nem szabad mindig egyből a szándékosságra gondolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barcelona95 #243809 üzenetére
akkor most én vesztettem?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #242927 üzenetére
Köszi az infót
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #239103 üzenetére
Köszi, működött
Kidobott a game, megszakadt kapcsolatra hivatkozva. Pedig a netem nem szakadt meg.
Még szerencse, hogy épp a garázsban voltam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #239100 üzenetére
-
2thletme2day
őstag
válasz
Barcelona95 #236999 üzenetére
Hivatalos infó nincs róla egyelőre. 1-2 héten belül várható.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Barcelona95 #236999 üzenetére
Udv!Holnap
-
oke
senior tag
válasz
Barcelona95 #229219 üzenetére
Nekem is jöhet
, aztán küldök is - Rolgg
-
Warton
őstag
válasz
Nekem is jöhet. (Warton)
-
Hauptmann
veterán
válasz
Nekem jöhet (Attiska).
-
Thrawn
félisten
válasz
Barcelona95 #227218 üzenetére
Megint? Tegnap is jött egy. Biztos patchelik a micropatchet
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barcelona95 #226611 üzenetére
amennyi parancsod van annyit.
-
vepe
őstag
válasz
Barcelona95 #224713 üzenetére
Nem minden cw tankszerzős? A goldos cw-ről így konkrétan nem hallottam..akkor tulajdonképpen idén már ilyen tankszerzős cw nem lesz..
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Barcelona95 #222000 üzenetére
Nahát végre valami pozitív húzás . Akkor most most a sok epénisz nézegető mit csinál három reroll után ?
Persze berakták ezt az anonim dolgot , hogy a valós név nem látszik ez mi miatt van amúgy ? Gondolom , hogy az xvm ne mutassa a statot ? Ez is hogyan jutott eszéba wg-nek nem is értem ,de azért ha bejön egy ilyen klános revard tankal pl T95FV gyorsan ki lehet végezni ha ráesik szakaszban az ember
A minap is kétszer egymás után rakott össze egy Fémes játékossal az mm és csórit leabáltuk hárman , hogy sebezni csak párat tudott a végén meg is "dícsért a nyomorék a jó fókusz miatt
-
eddieke666
aktív tag
válasz
Barcelona95 #222000 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.Köszönöm szépen a segítséget.
-
Geller72
veterán
válasz
Barcelona95 #221832 üzenetére
Fel sem tűnt.
Annyi, hogy ha tervrajzokból akarod, akkor a kilencest több rajzra ossza (
logic is a first), de XP-ben egyforma. Ezt az ágat már régen is mocskosul útáltam, most meg havernak pont ezt kellene segíteni húzni. Lomha, szar, nulla alfás fosok, még a PEN is szar. Igazából nincs benne semmi jó, max a saját tierjében életképes, vagy alatta, (De 4 csatából 4 low tier volt eddig persze.
.) de ha +2-be rak, instant halál. Defi, IS3A, FV4202-ellen. Nem, nem én mentem arra, de ezzel a kotlával mindegy merre mentem volna, T8-as tankok szitává lőnek, a HP difiről már nem is beszélve.
. Azt hiszem, százszor inkább tolom a prémjeivel, aztán mondom neki, hogy fáradjon a pénztárhoz aranyért, váltsa be, mert ezt én idegileg nem fogom bírni.
. Legalább a Conq.-ig húzzuk ki valahogy free xp-ből.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #220843 üzenetére
Köszi, majd teszek egy próbát azzal akkor.
-
peterson79
őstag
válasz
Barcelona95 #220843 üzenetére
Kösz, ezen gondolkodtam Én is, hogy mivel csináltam, mert azt hiszem nekem ez megvan.
-
Warton
őstag
válasz
Barcelona95 #219419 üzenetére
pláne
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #219408 üzenetére
Mondjuk okosabb lett volna egyéni elbírálás alapján bannolni tankokat. Quilin például vicc hogy nem mehet rankedre mikor 1 az 1-ben ugyanaz mint a kifejleszthető WZ. Szerintem sokan örülnének neki ha mondjuk Quilin lehetne, de EBR bannolva lenne.
-
dokee78
félisten
válasz
Barcelona95 #219147 üzenetére
-
sequator
senior tag
válasz
Barcelona95 #218609 üzenetére
Ha nem választasz, akkor a legutolsót kapod, amit megnéztél.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Asszony azt mondta a telefonba, hogy van vmi garantált tank, lehet olyat is választani?!
-
Geller72
veterán
válasz
Valahogy úgy.
.
-
adrian360
őstag
válasz
Barcelona95 #217084 üzenetére
én is kaptam emailt. de csak 30-napos bérletbe jön a progetto, nem örökbe
-
zodo
nagyúr
válasz
Barcelona95 #215830 üzenetére
Keveset nézem őket de nálam is Dakillzor a nyerő tipp.
Orzanel-t szoktam látni néha néha míg Circon-t szinte már alig vagy csak rossz időben nézném.
NewMulti-ről eddig nem is hallottam. -
Barcelona95
tag
válasz
Barcelona95 #214943 üzenetére
Hülyeséget írtam, ezek a CW csatákhoz boosterek, hp-t növelnek, töltést gyorsítanak, ilyesmik.
-
po1son
addikt
válasz
Barcelona95 #214341 üzenetére
Köszi szépen az infót, haza érek melóból írok nekik.
-
válasz
Köszi, csatlakoztam is, nekem is jól jön egy kis extra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mivel most kezdte az új acc-ot, ennél a pontnál - ha korábban még nem is - biztos el fog bukni:
"5000 csata és minimum 3000 WTR."Persze ettől még megpróbálhatja.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #213769 üzenetére
Köszönöm, ez a része megoldódott!
Kínai tankokra szóló akcióról esetleg nincs infó?! Vegyem meg most a kínai 10-es TD vagy várjam meg - ha lesz idén is - a Kínai tankokra az akciót?
Na az angyalka is hozott nekem egy 25-ös LUNAR csomagot, amit ki si bontottunk a kislányommal, de sajnos nagy tank nem volt benne, pedig szegénykém nagyon drukkolt érte!
(nem a tank miatt, mert az összes meg van már, de jó lett volna látni örülni
)
Kis tankból Locust volt 3x és 1x Matilda BP. Volt 14.450 gold; 600K kredit és 14 nap prémium nap.
Így a szummám 147 ládára:
- 103 prém nap
- 60.650 gold
- 10.1 millió kredit
- összes tank (8-as és kisebbek) és 3D skin!
- Elkészültem 2 albummal: Magic és Christmas
- 50% bónusz -
válasz
Barcelona95 #212142 üzenetére
Szintén, 1 5-ös és 1 6-os prém, 11K gold, 2.5 milla credit, 24 prém nap...
Szerk:
A 2db 6-os prém tank 6100 gold.
A kapott 19.900 gold pedig, ha nem akciós csomagban veszed, akkor ~21.000Ft.Ha a két "fantasztikus" 6-os gold értékét kaptam volna inkább meg, akkor azt mondanám jah, kb jók vagyunk. És amúgy miért ne akciós csomagban venném? Saját magam ellensége vagyok, or wut?
Persze, papíron megért... gyakorlatilag meg annyira nem...
-
e-newsee
addikt
válasz
Barcelona95 #212142 üzenetére
A 2db 6-os prém tank 6100 gold.
A két low tier tank 1800 gold.
Kaptál még 12k-t (gondolom egy része kompenzáció).
Az összesen 19.900 gold.
A két láda (25+11) ára ~18.700Ft.
A kapott 19.900 gold pedig, ha nem akciós csomagban veszed, akkor ~21.000Ft.
És valamekkora értéket elszámolhatnánk a 3D stílusokra is.
Tehát bőven pluszban vagy. -
hmb
aktív tag
válasz
Barcelona95 #205490 üzenetére
type 59 es veke egyutt wz111 vagy a 112 nagyon az elejen
-
Dobi 562
addikt
válasz
Barcelona95 #205495 üzenetére
Konkretan melyik kuldetes erdekel?
Ne kovesd el a hibat amit en is! 3 parancsert ki tudsz valtani egy teljes nemzetet!
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #205495 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz
Barcelona95 #205482 üzenetére
Nekem a Panterával még jobban is ment, mint a Progival. Pedig azt stockról húztam fel.
Mondjuk én nem nagyon vagyok releváns, mert nem vagyok olyan jó, hogy érdemben befolyásoljam a csatákat. Se le, se fel. -
válasz
Barcelona95 #205482 üzenetére
Inkább 15 ezerbe kerül a T-44-100.
Sajnos ezek a maraton tankok eszement drágák.
-
Barcelona95
tag
válasz
Barcelona95 #205214 üzenetére
Jó rájöttem, hogy mi is a baj, nullázódott valójában és a Skodás körrel indult újra.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Barcelona95 #204485 üzenetére
"For the upcoming Seasons of Ranked Battles, only players in researchable and Collectors’ vehicles will be able to participate in this mode."
Egyáltalán nem lesznek.
-
dokee78
félisten
válasz
Barcelona95 #202542 üzenetére
VK72.01K maga lenne a csoda,ha be kerülne.
Szerintem ez annyira lehetetlen,mint a 907,Chifetain! -
egyedülülő
őstag
válasz
Barcelona95 #202542 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ.
-
Greentea
senior tag
válasz
Barcelona95 #201146 üzenetére
Jaja ez is a bajom, 260 megvan, kell-e még egy hasonló
Skill is inkább a WZ mellett teszi le a voksát.
IS-7 hiányát érzem a legjobban, régóta fáj rá a fogam, de Obj 257 grindhez egyenlőre semmi kedvem..
Megvárom sztem, h mit hoz a IS-4 balance tesztszerón, aztán eldől.Köszi!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Barcelona95 #200906 üzenetére
-
3
senior tag
válasz
Barcelona95 #199937 üzenetére
Jól írtad le, de szerintem nem vetted figyelembe, hogy a kevésbé jó játékosok, is szeretnének élvezni a játékot. Ha jó játékosból van három-három egy-egy oldalon, meg egy-egy éjsötét játékos EBR-rel, a többi 11-11 játékosnak alig jut valami. És valóban, nem is érdemlik meg, hogy legyen sebzésük, hiszen nem jó játékosok. De akkor mi ebben a játék? Mi a játék abban, hogy hétvégi sofőrökként profi top pilótákkal kell versenyezniük? Sosem fognak eljutni arra a szintre, mert nincs idejük, vagy tényleg alkalmatlanok rá. Viszont közülük sokan fizetnek a WG-nek, és ezért normális esetben játékélmény - de legalább annak reális lehetősége - kellene járjon, nem a túlzott RNG által olykor odaajándékozott fals győzelem. Itt a fórumon is nem egyszer látni, hogy kimagasló eredménnyel zárult csata alapján a játékos azt hiszi, az eredmény a kis szerencsével megfűszerezett tudását tükrözi. Pedig nem, benne van a többi 29 játékos összes hibája - sőt, elsősorban az. A játéktudás alapú MM átlagban kicsit élvezhetőbbé tenné a játékot (valahogy úgy, ahogy a pótellátmány, a fejlesztett felszerelés és a direktíva együtt kicsit jobbá teszik a tankot).
-
e-newsee
addikt
válasz
Barcelona95 #199908 üzenetére
A Chaffeet nem mondtam volna meg, de a torony nyúlánk hátuljából én is amcsira tippeltem volna.
Viszont megguglizva, tényleg annak tűnnek. -
ooloo
őstag
válasz
Barcelona95 #195882 üzenetére
Gondolom kézenfekvő lenne az egéren kijelölni ... vannak oldalsó gombok .
Köszönöm a segítséget !
-
zodo
nagyúr
válasz
Barcelona95 #193029 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #192189 üzenetére
A térkép kizárás is sokat segítene neki a 100%-hoz. Például ha light-ot húz az ember nagy segítség ha kizársz 2 városi pályát.
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #192187 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy így fog tenni. A térkép kizárást sem használja. Néha vannak logikátlan dolgai. Azért szerintem lesz olyan, hogy annyira felhúzzák az agyát az ary-k, hogy kipróbálja.
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #191840 üzenetére
Nerfelni kéne a chieftain-t, de azért nem annyira a tankon múlik.
Skill4ltu épp most végez eu szerveren a rankeddel. Utolsó liga utolsó szintjénél jár. Ezen a szerveren az egészet tank request-tel csinálta. Vagyis azokkal tankokkal játszott amivel a nézők kérték és azok többnyire a fos tankok, hogy kicsesszenek vele. Mégis simán halad és a jó a statja is.
Azt egyébként bírom, hogy összegyűlnek az adásai alatt a többi streamerek mostanában. Múltkor Emilia, Yzne és Marty_Vole beszélgettek és drukkoltak neki, hogy érje be QB-t nézettségben. Ma meg DrNix-et láttam ott akinek az összes arty 3 markolva van és drukkolt az artyknak a cseten, illetve ma is ott volt Emilia.Nekem egyébként van chieftain, de nem fogom használni, mert nem szeretem és rosszul játszom vele. Egyébként iyouxin azt mondta, hogy neki jobban megy a super conq-kal mint a chieftain-nel pedig ő az egyik legjobb játékos eu szerveren. 5k átlagsebzést hoz szinte minden 10-es tankjával. Mostanában őt szoktam nézni, nagyon jól játszik és a személyisége is érdekes, sokszor próbál elmagyarázni dolgokat és tanítani, sokszor viszont túlzásba viszi a színészkedést.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barcelona95 #191647 üzenetére
Én a 64 bitest indítom, de launcherből, és soha sem volt vele semmi bajom.
Évek óta fent van a játék, mellé az xvm (in-battle stat szigorúan kikapcsolva) és a napi stat, meg néha battle hits mod. Hagyom, hogy frissítsen, amit akar, és soha semmilyen gondom nem volt vele, csak amikor úgy global elcsesztek valamit a WG-nél. Amikor az egész internet arról a hibáról szólt. Mint nemrég a nagy futam első napjaiban, vagy az 1.0 kezdetén, amikor betöltési gondok voltak. De semmi "egyedi" hibát nem tapasztaltam soha. Még a klasszikus "videókártya hiba" üzenetre sem emlékszem, bár az lehet, hogy előfordult néha az évek során.
Az új launcherrel pedig szerintem nincs semmi baj. A lényeg látszik, és aki több accot (vagy másik WG játékot is) futtat, annak egyszerűbb a váltás. A reklámokkal sohasem foglalkoztam, a frissítés meg ezen is megy. Nem tudom, mi lehet olyan, ami miatt annyira utálni kell. -
peterson79
őstag
válasz
Barcelona95 #191649 üzenetére
Eddig Én sem komáltam, de most valahogy nem bánt már.
Tegnap viszont nem ment a játék, 1 óra után feladtam és mentem Red Dead-ezni inkább -
peterson79
őstag
válasz
Barcelona95 #191647 üzenetére
64 bites verzió nekem bugos, ugyanezt csinálta, 3-5 meccsenként kidobott. Szerintem ne azzal indítsd. Én leszedtem a game centert, annyira nem gáz most.
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #190878 üzenetére
99% fölött volt Skill amikor kilőtte. Az a gonosz mosoly az 5A statnál.
[klip] -
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #190878 üzenetére
Ja én is jól szórakozom, egyetlen gond, hogy TR1SS nem beszél angolul én meg nem beszélek oroszul.
Ha jól tudom Skill megint szakított a barátnőjével. Most megpróbálják összehozni TR1SS-sel. Csakhogy TR1SS az egyik legjobb ruszki játékos Straik barátnője.
Nomeg ahogy néztem TR1SS macsája élve megenné Skill-ét, először azt hittem oroszlánt tart. -
popey37
addikt
válasz
Barcelona95 #190305 üzenetére
ebben igazad van, de 16 sec töltésidővel nem fogok löszert váltani, az a 200 plusz hp nem ér annyit.
repesszel is probáltam, de 1000 fölé ritkán adta, akkor meg minek? -
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #189964 üzenetére
Vagy esetleg fizet, hogy szerezzék meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Barcelona95 #189964 üzenetére
Ne osztogassak de legyenek kizárva a random queue-bol...
-
válasz
Barcelona95 #189185 üzenetére
Nincs hely a KV-5-nek?
-
kdr730
tag
válasz
Barcelona95 #189185 üzenetére
Keresd meg őket a naptárban (balra lapozás), aztán ott lesz egy olyan gomb, hogy eltávolítás a kívánság listáról.
-
válasz
Barcelona95 #189126 üzenetére
Igen.
-
válasz
Barcelona95 #189124 üzenetére
A legénység már nem.
-
kukulec
őstag
válasz
Barcelona95 #187711 üzenetére
a 907-est nem találom. a szovjet vonalon megvan a két másik med.
-
válasz
Barcelona95 #184127 üzenetére
Reggel hatkor ez volt, azóta nem sikerült belépnem, hogy megnézzem.
-
Viktoár
addikt
válasz
Barcelona95 #183971 üzenetére
A random se.
6 meccs 6 vereség.
Azt nem értem hogyha 5x-ös szorzó van miért kell hülyén játszani? Nem hiszem hogy ilyenkor azok játszanak akik amúgy nem, inkább a meglévő játékosállomány játszik retardált módon.
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #183923 üzenetére
Ezt nem tudni előre általában. Decemberben, januárban szokott lenni nagy kampány, évente egyszer. Nyáron meg hol van mini kampány hol nincs.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Barcelona95 #183872 üzenetére
23 milla. Ezek hülyék.
-
Jadro
veterán
válasz
Barcelona95 #183877 üzenetére
23 millió ezüstpénz.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Barcelona95 #183872 üzenetére
megint meg marad a Kredit
-
válasz
Barcelona95 #181662 üzenetére
nem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Barcelona95 #180701 üzenetére
Itt a telepito, rakd fel es kiderul.
-
törölt tag
válasz
Barcelona95 #180701 üzenetére
Szia!
Ez alapján nem kell: [link]
-
Rick3D
senior tag
válasz
Barcelona95 #177248 üzenetére
Aham a TRIGG feloszlását én is de az már kiesett hogy visszamentek a ZWACKba
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #177243 üzenetére
Mit értesz erős klán alatt? Magyar klánok közül szerintem a ZWACK-on kívül mindegyikbe felvennének simán.
Szerintem érdemes a legerősebb olyan klánba menni ahol felvesznek, főleg ha a 907 is érdekel és meg akarod most szerezni. -
Barret001
addikt
válasz
Barcelona95 #177243 üzenetére
Nincs semmi szégyelni valód evvel a stattal. Lassan unicum leszel
De nem ez a legfontosabb.
-
Rick3D
senior tag
válasz
Barcelona95 #177217 üzenetére
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Barcelona95 #176384 üzenetére
Amibe a type belecsap 600at abba az általam említettek is vígan belehugyoznak 750et. (a v4be nem vagyok biztos az lehet csak 650
) Tehát még mindig ott tartunk, ha a troll gun a problem azt megértem, de az hogy valami páncélozott az ne legyen már kifogás...
-
DonMedve
addikt
válasz
Barcelona95 #176379 üzenetére
+1 vagy csak lámák vagyunk.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Barcelona95 #175514 üzenetére
Megveszed aranyért, majd ha megvan, akkor rögtön visszakapod az árát?
p.s.: A legénységet elég nehéz beárazni, nem? Pl. mennyit ér az, hogy 4 skilles legénységed lesz 3 skillnyi XP-ért?
p.s. 2: Jut eszembe, nézte már valaki ezt a Simon Claws nevű mikulást? Olyan, mintha két 0. skillje lenne (BIA, lámpa) + egy skillnyi XP és a második skillt lehet húzni egyből. Jól látom?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Barcelona95 #175454 üzenetére
Eddig is szerettem, vegre nem ugy lo mintha csak dobálná hanem repül.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barcelona95 #175333 üzenetére
Olvasgatom itt a kommeteket, de a freeXP miatt mi értelme dobozokat venni?
Abból, hogy normál boosterekkel más és más szinteket lehet maximum elérni (+50% kredit, +100% XP, +300% legénységi XP, +300% FreeXP) egyértelmű szerintem, hogy kreditre és utána XP-re érdemes rámenni, mert ugyanazt a szintet lehet vele hozni, mint a legerősebb boosterekkel. Az, hogy dobozzal egy maxos booster hatodát tudod hozni, nekem a nem éri meg kategória.
Kredit > XP > Legénységi XP = FreeXP
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Barcelona95 #175145 üzenetére
Nalam megy
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #174446 üzenetére
Nem azt mondták anno, mikor megszellőztették az új kampányt, hogy az 1-es parancsai majd tovább vihetőek lesznek!? Ennyi erővel akkor tök felesleges azon fáradozni, hogy az első kampányban paranccsal kiváltott küldiket javítsa az ember!? (kivéve persze, ha az 1-es kampányon belül lenne még szükség a parancsokra)
-
sequator
senior tag
válasz
Barcelona95 #174441 üzenetére
Ha nem változtatták meg azóta, hogy utoljára néztem, csak az Amcsi ágon van elsődlegesként artyval teljesítendő. A többiben csak másodlagos van, tehát arty nélkül teljesíthető.
Így csak egyet kell itt is paranccsal kiváltani, ahogy az első kampányban is volt.sautia
-
peterson79
őstag
válasz
Barcelona95 #174441 üzenetére
Ki kell váltani parancsokkal. Bár nem tudom hány küldetésről van szó..
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #173690 üzenetére
Természetesen nem lehet. Nem számít bele a kiválósági jelbe és az egyéb statisztikája is külön van például a legtöbb sebzésed a tankkal a legtöbb kill és ilyesmit sem jegyzi vagy ha igen akkor külön nagy csata menüpontban, a wn8-ba sem számít bele.
Napi küldetések és a személyes kampány küldetések viszont érvényesek általában ott is.(#173691) @zodo:
Nincs 8-as tank a sorban mert mind 30v30-ban van.
Valószínűleg sokkal többször vannak most a lista tetején a 6-os és 7-es tankok a nagy csata mód miatt. -
zodo
nagyúr
válasz
Barcelona95 #173362 üzenetére
Most hogy jobban elolvastam mit is szerettél volna, nem is értem de a lényeg hogy sikerült.
(#173364) Jokerdapro
Néha néha elgondolkozok hogy van-e értelme a legénység fejlesztésnek pláne hogy tudjuk nem mindig frankó a 6. érzék vagy a spot rendszer de leginkább ha ilyen teljesítményt látunk egy mihaszna legénységgel.
peterson79
Is-is mert ha csak az egyiknél akkor a másikba manuálisan kell visszaültetned őket minden átültetés után.
-
zodo
nagyúr
válasz
Barcelona95 #173360 üzenetére
Anno ennek a kijelző sor helyének megváltoztatásával küzdöttem így könnyű volt visszakeresnem.
\res_mods\configs\xvm\saját név mappa\battleLabelsTemplates.xc =>
167.sor "totalEfficiency" szekció => 177. sor "format": .....
Szerintem ez a sor határozza meg a sorrended de sajna a szerkesztéséhez nem értek.
-
Warton
őstag
válasz
Barcelona95 #172382 üzenetére
Prémium időt is lehet belőle venni, ami azért elég jó.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Barcelona95 #172382 üzenetére
Szia!
Ma vettem meg az M4 Revot ilyen akcióban és megkaptam a 7200 aranyat + garázshelyet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barcelona95 #168791 üzenetére
Az szívás. Köszi
-
válasz
Barcelona95 #167908 üzenetére
A WG biztosra akart menni, hogy senki se tudja megcsinálni a ma kurszki küldetést.
-
WoodrufF
tag
válasz
Barcelona95 #167908 üzenetére
Nekem se indul ez a fos.
-
kchryss
veterán
válasz
Barcelona95 #167461 üzenetére
Le lehet tölteni torrenttel a játék részeit előre aztán bemásolod az update mappába és akkor csak telepíti a kliens a dolgokat le már nem tölt, de net kapcsolat szerintem így is kell hozzá.
[Itt a hivatalos oldal ahonnan tölthetőek a játék komponensei]
-
robogo81
senior tag
válasz
Barcelona95 #167461 üzenetére
A jelenlegihez nincsen,a legutolsó amihez van az a 1.0.1 ,azt nem tudom hogy letudja-e magát frissíteni utólag a jelenlegire,van 2 kihagyott nagyobb pecs,de az alap is 36 giga
,gondolom hd.
Ez a letöltöm,kitömörítem verzió,nem igazi telepítős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest