Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barcelona95

    tag

    válasz 3 #199930 üzenetére

    Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
    Tény hogy a 907 kicsit, a Chief jobban kilóg a sorból, de leginkább azért, mert a nagy többségükben jó játékos ül, ha mindenkinek hozzáférhetőek lennének, egyből nem lenne egyiknek sem akkora a híre.
    Én kb a top 10%-hoz tartozok tudás alapján, de a 907-tel csak azért magasabb az átlagom, mert sokkal később és több tapasztalattal kezdtem használni mint a 140-et, de egyébként mindkét tankkal ugyanúgy tudok teljesíteni kb. A Chiefnél ugyanez a helyzet, 2 éve van SC a garázsomban, azóta kicsit fejlődtem, de így is csak +100 az átlag a SC-hez képest.
    Az az OP tank, amivel az adott játékos tud is játszani. A WZ 5A jól balanszolt tank, de +300 az átlagom vele a 2 cw rewardhoz képest egyszerűen azért, mert jobban kézreáll.
    Az OP-nak mondott prémeket megértem, de alapjában véve még mindig az van, hogy akkor OP, ha jól használják. Én is vártam már sokat a Defendertől top tier-ben, beyoloztam, hogy én leszek a Jani, ki is feküdtem 600 sebzéssel.
    A boosterek folyamat jönnek küldikkel meg miegymással, a direktívák is, egyedül a kötvényes felszerelések azok, amikért küzdeni kell komolyabban rankeden vagy Frontline-on.
    Egyébként a skill-alapú MM-nek nem sok értelme van, a ranked kb megfelel ennek, de ott is többször előfordul a 15-3-as vereség/győzelem, ugyanis sok múlik azon, hogy a játékosok egy tankot lőnek-e vagy össze-vissza, észreveszik-e, hogy mikor érdemes előre menni és mikor nem.

    Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.

Új hozzászólás Aktív témák