Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz jano_77 #80084 üzenetére

    Ha scout, akkor bino, optika meg venti, esetleg ha passzívat szereted, akkor venti helyett álcaháló. Ha harcolni is akarsz, akkor venti helyett töltés gyorsító és a bino/optika helyett függőleges stab (attól függően, hogy passzívan -bino- vagy mozogva -optika- szeretsz játszani valamelyik helyett).

    Erról jut eszembe, hogy összegyűlt az ingyen arany a másod accomon és mondom veszek valami kisebb prém tankot belőle. Mivel amcsi light kell, ott kell a legénységet gyúrni, a locust-ot választottam. Elég fun tank azt kell mondjam, még így is, hogy nincs aktív hatodik érzék és csak csak 64% van a kamo a többi legénynek. Ergó többre lesz képes normális kamoval, hatodik zérzékkel meg látótáv növeléssel.

    Volt pár vesztes csatám vele, most sikerült győzni és 17,7e kredit nettóban, prém nélkül. 572 sebzés, 210 assist/spot és 3 frag. Azt kell mondjam, hogy egy nem is túl erős csatában.

    Ez tényleg egy fun tank és a statot sem vágja agyon. Ha amcsi light legénység gyúrása a cél, érdemes féláron behúzni. Ha valaki nagyon kis pénzű, akkor megkockáztatom, hogy még farmolni is jó lehet. Kigyúrt legénységgel szerintem ennél nem sokkal kevesebb átlagot lehet vele hozni. Meglepően jó kis tank.

    Találkoztam már több pro játékossal benne (pl dyaebl-el találkoztam már többször is, de ő 1000 feletti sebzést csinált vele mindig :) ), azért is néztem utána, mert ha ők használják, akkor rossz nem lehet.

    Map: Prokhorovka M22 Locust 2 155 (x2 minden nap az első csatáért) 22 833
    Csatában elért Achievement Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Legénységi XP: 4 476 Javitások: 250 Lőszer: 4 810
    Teljes: 17 773 WN8: 4 219 (100)

Új hozzászólás Aktív témák