- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #243328 üzenetére
Annak kb annyi a pingje, mint az USA szervernek innen
az EU4-re gondolsz vagy tényleg az ázsiaira, mert az ázsiainak még nagyobb a pingje.
QB játszik USA szerveren, de még a UK-ból is elég rossz a ping. Nem vállalhatatlan, de vannak kvantum ugrások a játékában. Talán profi vpn-el javítható valamennyire.
Más. Tényleg micsoda balhé megy az új legénységi rendszerből a teszten, a cc-k mind jajveszékelnek. tényleg durván lehúzós lesz, ha így bevezetik. Kezdve ott, hogy adnak 12 legénységi skill resetelő könyvet, amikor kb 90-100 legénységi tagot kéne újra terveznem ebben az új rendszerben, alsó hangon, de itt csak a dupla töltőre gondolok (intuition) meg a lövész, vezető. darabja akcióban lesz 100 arany, meg a jó ..... kedves felmenőidet wg.
Arra meg nincsenek szavak, hogy egyes tankokkal mi lesz. Manticore parancsnoknak 14-15 jól használható, sőt QB szavaival kötelező skillje lesz. Milliárd feletti legénységi xp kéne, ahogy QB mondta, ő a 11 éve alatt könnyen lehet, hogy összesen nem grindelt ennyit, itt meg csak a manticore parancsnokról beszélünk
Még egy átlagosabb 4 fős tankra is lesz 9 kötelező skill. Ő úgy számolt, hogy 106 millió!!! legénységi xp kéne egyes tankokra. röpke 50-100e csata, hogy 1 darab legénységre fel lehessen tenni a használható 9 skillt és még így is maradna olyan skill, ami nincs kifejlesztve
csak érdekességképpen a WG féle megoldás az előbbi problémára, hogy vegyél prémium plusz előfizetést, ami óránként passzív módon is ad 480 legénységi xp-t. Óránként 480 xp szemben a szükséges 50-100m legénységi xp-vel.
Persze nem minden tankra ad, csak 1 darab kiválasztott tankra. OK wg, köszönjük a nagylelküséget és tényleg "óriási" segítség lesz ez. rohanok is majd prémium pluszra előfizetni
Ezeknek a kapzsisága tényleg átlépett egy határt. Értem, hogy kiesett az orosz szerver, de ennyire már ne akarják lehúzni az európai játékosbázist. szvsz
-
po1son
addikt
válasz
Nyugis #231097 üzenetére
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a tanks.gg oldalt.
Itt 3d-ben megtudod nézni a tankot, hol mekkora a páncélvastagság.
Jelen esetben a nagyobb torony mindenképpen jobb választás ezen a tankon, mert sokkal erősebb páncélvastagság van, + 50hp, gyorsabb forog kicsivel a torony, nagyobb látótáv 10 méterrel.A 7es szintű torony majdnem egész testét beütik AP lőszerrel a tier8as medek.
A számok azért hazudnak, mert a tier8-as torony eleje háromszög alakú fektetve, ha oldalról nézzed a tankot, ezáltal megnő a effektív páncélvastagság.
-
aginor
veterán
válasz
Nyugis #230999 üzenetére
Én ezeket ajánlom:
121B - mindenes médium jó löveggel
T26E5 - keményfejű nehéz, megymagköpködővel, de jó dpm-el
Guard - támogat/sniper közepes
М10 RBFM - papírtd elég dúrva dpm-el és löveggel
STRV81 - keményfejű médium (T26E5 Svéd/Angol közepesként)Talán:
Senlac - sunnyogós passzív szpotter, de cserébe nem túl rugalmas szerintem
T-103 - közepesen kemény, lassú, de nagyot lövő td -
zozyk
addikt
válasz
Nyugis #230554 üzenetére
YasenKrasen Colored Messages + session statistics része, abból is a Base verzió.
-
2thletme2day
őstag
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #230308 üzenetére
Hogy a fenébe ne. csak várni kell neki 2-3másodpercet. Megnézed a billentyűzetkiosztásnál, és a tüzelés(Fire) gomb alatt kelle lennie egy salvo-elsütésnek. őszintén nem tudom emlyik szokott lenni, én az egér középső gombjára szoktam tenni. brutáljó hangja van.
Multkor két egymás utáni salvo lövéssel ammorackeltem 2 tankot(najó csak az első volt salvo)
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #229852 üzenetére
hulp01 a nickem. Megköszönöm, ha küldesz. Napi 12-t tudok csak kiküldeni, de igyekszem mindenkinek, akitől kapok.
Tegnap mentem egy kört Bulldoggal. Mindjárt az első percben elvesztettem szinte az összes hp-mat. Onnantól minden mindegy alapon játszottam. Aztán lett belőle 6,7k spot dmg.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #229849 üzenetére
Nekem tetszett nagyon a 8as.
Sajnos már nem lehet megnézni. csak HE-vel lőttem, mert van egy küldi hogy 10 csatából sebezz 25 BELSŐ modult. Ennek meg magas a HE átütése. Ez lett belőle. Belső modul persze nem sérült, pedig elég sok penetráló HE lövésem volt.
9es is OP állítólag. 10es felejtős. De mint tudjuk, az út a lényeg, nem a cél
Szóval élvezetes, ne hagyd ki ha nem muszáj. -
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #226548 üzenetére
Az autoreloader elve annyiban különbözik a sima tárasoktól, hogy:
- A sima tárasnál ki kell lőnöd mindegyik lőszert ahhoz, hogy újratárazzon, addig nem táraz. Ha kitáraztál, meg kell várnod (elég hosszú idő) míg újratárazza az ÖSSZES lőszert, addig gyakorlatilag védtelen vagy.
-Az autoreloader elve az, hogy az elején betárazza az összes lőszert. Aztán ha egyet kilősz, akkor azt az egyet újratölti. Ha kettőt, akkor kettőt, ha hármat, akkor hármat, de:
-Ha csak egyet lősz ki, akkor azt tölti be a leggyorsabban. Ha mind a hármat kilövöd, akkor is tudsz lőni, ha az elsőt betölti, de ennek a betöltési ideje a legtöbb. A másodiké kevesebb és a legkevesebb azé, amit utoljára tölt be, ahogy akkor is a legkevesebb a töltése, ha csak azt az egyet lövöd ki, majd megvárod, míg azt betölti.
Példa:
Bisonte C45:
15.9/14/11.2 sec a töltése.
3 lövedék van a tárban, a lövések közt 3 sec van. Ennél gyorsabban nem tudsz ezzel lőni. Ha csak egyet lősz ki, akkor azt 11.2 sec alatt újratölti. Ha kitárazol, akkor legelőbb 15.9 sec múlva lesz egy lövedéked.
Remélem érthető voltam, ha nem, kérdezz nyugodtan.
Az IS-3 is ilyen rendszerű többek közt, ami nem olasz. -
Swinegod
őstag
válasz
Nyugis #224356 üzenetére
Lásd: 10-el korábbi üzenetem
Dokee megírta -
jano_77
nagyúr
válasz
Nyugis #224186 üzenetére
Az a baj, hogy ha csak emiatt tolod, akkor kvázi sosem fogod abba hagyni, mert ilyen-olyan módon - küldik, napi ez-az - mindig jön egy-két prémium nap pótlás és nem nagyon tud elfogyni. Nekem is simán ketyeg - elment a semmibe most minimum egy hónapom - így van most még 102!
nomic: szerinted segítene, ha csata számhoz kötnék a tovább lépés lehetőségét!? Ezt biztos Te sem gondoltad komolyan, csak kínodban már írtál vmit, mert ami van az nagyon NEM jó! Több 10ezres játékosok vannak a játékban, akiknek halvány fingjuk nincs, hogy miről is szól a játék, mit is kellene csinálni egy adott tankkal! Ezen a csata szám gyűjtése NEM segítene! Ellenben vmi szint elérése, már annál inkább, de ezt pedig mindenki tudja, hogy nem fogja meglépni a WG, mert jelentős fizető bázisától bukna el. És mint tudjuk ez a játék nem szól másról csak arról, hogy minél nagyobb legyen a befizetés a kasszájukba!
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Nyugis #224178 üzenetére
Én nem tudom, mi számít régi vagy új tanknak...egy gyors összehasonlítás után mindnek kb. ugyanannyi az átütése.De amúgy nem is matekozni megyek a játékba, szóval lövöm az aranyat, ha kell és ha már egyszer adott.
Azt hittem, az a bajotok a metával, hogy túl gyors. Ezzel még egyet is értek, de az arany lőszer nekem nem gond, pedig játszok HT-t is...azért nem érzem gondnak, mert kb. demokratikus, mindenkinek adott a lehetőség, hogy használja. Lehet, hogy tévedek.
-
Rogan99
tag
válasz
Nyugis #224176 üzenetére
Nem öregedtél ki, egy RNG fest az egész játék. Jelenleg csak azért lépek már be, mert idióta módon megvettem a 30x250 goldos BP-t ezért letolok 3-5 meccset, hogy megkapjam a goldot és a napi küldiket megcsináljam hogy jöjjön a BP pont is. 100-ig elmegyek hogy kiszedjem a 3 felszerelést és utána eldöntöm h mi legyen.
De ennyi meccs alatt is felcseszi az agyam néha. Tegnap 50B-vel próbáltam a cikázó EBR-t eltalálni. Természetesen 4/0 sebzés lett a vége miközben felspotolta a fél csapatatot majd elhajtott a naplementébe mert más se tudta kiszedni.
Persze a crew 2.0 a legfontosabb dolog jelenleg mert minden mást már tökéletesre csiszoltak.
-
-
Balcsix
senior tag
válasz
Nyugis #223929 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ, illetve manu75-nek, és Warton-nak is.
Hát őszintén nem lett könnyebb a döntés. A Kunze összességében tetszik, és úgy sincs még nagyobb Német tankom. A K-91 a videók/tesztek alapján tényleg elég fun tank, illetve a CF4-et is egy "érdekes" gépnek tartom.
Van még időm, de nehéz döntés lesz azt hiszem.Illetve ha most úgy döntenék, hogy a CF4-et venném ki, akkor a tokenek megmaradnak a következő BP-ig, vagy már nem lesz következő?
-
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223929 üzenetére
Én skill több videóját is megnéztem, mert a jelenlegi streamerek közül talán ő a legjobb, bár én a yolo stílust magas szinten tolókat jobban szeretem, csak ők már rég nem játszanak.
Skill oda meg vissza van a k91 miatt, bár elmondja, hogy nem könnyű vele játszani. A kunze panzert nem szereti, azt mondja a leo pta jobb, már ha valaki kilences német meddel akar játszani.
Azt meg én teszem hozzá, hogy az arták irtózatos nagyot bele tudnak vágni a kunze panzerbe a nerf után is.
Ha letalpalod, akkor megkapod a 15 fokos lövegsüllyedést is, cserébe kisebb dpm és sebesség.
A skill videók alapján, ha az ember kiismeri a k91 egy jó kis fun tank lesz, olyan játékélménnyel, amit másik nagy tier TD nem kínál. A kunze panzer meg egy gyengített Leo pta. Ami előny, hogy a legénység belerakható, de a wg állítólag nagy erővel csinálja az új rendszert, amiben felforgatják a jelenlegi legénységi skilleket és ott egy legény/lány 3 tankra képezhető ki egy időben, úgyhogy jelenleg ugyan fontos érv a legénység szabad átrakhatósága, de a jövőben lehet, hogy ez már nem fog számítani.
Tudom, ezzel nem könnyítettem meg a döntést. Én a k91-t megveszem, ha végeztem a 150 szinttel, de azért észben tartom, amit skill mondott, hogy nehezen kijátszható tank, viszont egyedi játékélményt ad majd.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Nyugis #223810 üzenetére
Nekem jó lenne, de már gyógyulófélben vagyok. Séta, kerékpározás, motorozás - úgy néz ki, sikerült legyőznöm a függőségemet. Talán az érszűkület miatti végtag-amputációt is sikerül elkerülnöm, ha nem ülök órákat egy helyben tankozva. A többieknek is jó, egy tehetségtelen játékossal kevesebb bóklászik a csatamezőn.
Remélem, kitart az akaraterőm legalább a nyáron. Jó hadiszerencsét minden fórumozónak, köszönöm az eddigi segítségeket.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #223661 üzenetére
Ebben a poén az, hogy még csak addon se kell hozzá, tudja a játék(scak kicsit el kell merülni a beállításokban). Nemrég tettem fel egy e3 wreck képet, azon ami látszik, az a játék része, sőt még a lőszer típusát is kiírja. Ezen a képen speciel csak standard lövedékkel lőttek.
-
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #223641 üzenetére
Nálam azért alap, hogy ha látom, hogy valaki nyom egy helpet és a közelemben van, akkor megnézem, hogy mi a gáz. Ha felborult, segítek neki. Még a játékba lépésem kezdetén volt olyan, hogy enemy felborult én meg kilőttem (a legtöbben eleve így tesznek) de őszintén lelkiismeretfurdalásom lett. Azóta is volt már, hogy ilyen megtörtént. Volt, hogy segítettem és a társai kilőttek, ő meg utána megkeresett és a társai nevében kért elnézést) volt, hogy segítettem és a társai nem lőttek ki. Azóta a minimum az, hogy nem lövök rá és arra sem, aki segít neki. Ez van.
-
Met
nagyúr
válasz
Nyugis #223641 üzenetére
Sajnos igen, csapat játék annak ellenére hogy nem egy szakaszba vagyunk.
Nyilván nem várom el senkitől, hogy a map másik végéből visszajöjjön de az bosszant amikor viszonylag közel vannak és leszarják.
De ilyet hogy beállnak valaki elég míg összeszedi a láncot annó csak klánban tapasztaltam. -
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #223615 üzenetére
..Ahhoz képest tegnap legalább 3 meccsben csak a mi csapatunkban volt top sebző az FV 5k feletti dmg-vel. Az egyikben a srác be is írta nagy örömködve, hogy 3 shot, 5.5k dmg. Na abban a meccsben 6.72k-t lőtt össze. Biztos lehetsz benne, hogy az FV ugyanúgy odabasz ezután is, ha puha vasat talál el.
-
vJokka
aktív tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223604 üzenetére
Az igen. Én már félek elővenni a char-t, mert selejtes tankot kaptam, el van átkozva. 50 csata után 24% a WR-em vele
Tehát nem éppen szórakoztató állandóan kiélezett élet halál harcot folytatni jókora túlerő ellen és hogyan tudom őket elkerülni töltés közben. Végül is így izgalmasak a csaták, csak nem abban az értelemben, ahogy én a játékot elképzelem, mert nem akarok állandóan ilyen menekülő ember szerepet játszani. A csata elején próbálok óvatosan játszani vele, lehet ez a baj végül is, de ez nem az a tank, amivel a nehéz tankok mellé odamegyek verekedni.
A másik BP tank, az ae phase viszont sokkal jobban tetszik, azzal szeretek menni. A wr is sokkal jobb vele, nincs elátkozva.
Ami mondjuk ennél is jobban fáj, hogy 3 csatában 1-2 lepattanóra voltam a 4500 sebzéses küldetéstől. Ezért is maradt meg bennem az emlék, hogy a #&@#>@ izé rokonait a WG-snek, aki egy ilyen rng-t kitalált. Hogy teli tárból nem tudtam csak 1 sebző lövést leadni. -
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #223600 üzenetére
Úgy egyébként tök mindegy. Van, hogy Scorpionnal repesszel nem sebzem az ELC-t. Lehet, hogy én gondolom rosszul, de a patch óta nekem sokkal több lepattanóm van.. Valaki más is így látja?
Az előbb éppen a Ferdiről SU-130-al, golddal. Frontból..ráadásul feltolatott egy buckára, így még merőlegesebb volt elvileg a frontja.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Nyugis #223582 üzenetére
Ez eddig is bármikor megtörténhetett. Sokszor volt "téma" itt, hogy így meg úgy pattantak a Scorpion G-ről. Olvasod Te rendesen a fórumot?
Más: Highway Rock - Speciális nyári esemény -
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223541 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy játékfüggők, akiknek van jó fizetése, de semmiképpen nem általános ez a dolog, ugyanis havi 80-100 EUR költés egy játékra még egy nyugati embernek is húzós összeg, akkor is, ha dolgozik és van fizetése. A tinédzserekről nem is beszélve, ahol pl a német szülők szigorúan beosztják a zsebpénzét.
Havi 5EUR előfizetéseken megy a sz.rrágás Németben, ezt tudom, mert laknak ott rokonaim és robloxxal játszanak a gyerekeimmel. 5EUR a havi előfizetés, de már nagyon morognak a rokonok németben, hogy ez sok egy játékért. Mondjuk én is moroghatnék, de így beszéltük meg, hogy kb havi 2e forint még belefér.
Mindegy be is fejezem, nem sírni akartam, ahogy írtam, csak egy égbekiáltó ellentmondásra felhívni a figyelmet. Ettől persze a ranked részvétel önkéntes, ha betelik nálam az a bizonyos pohár, mert a kínkeservesen megszerzett chevronjaimat utána megalázó vereségekkel bukom el, akkor nem játszok rankedet többet, ennyit tudok tenni.Barret001: van több száz tank a játékban, nyilván fogsz ellenpéldát találni, de tipikusan az arany lőszer nagyobb átütésű. Van persze egyéb tulajdonsága, amit mérlegelni kell, pl az e50m-en jóval lassabb az arany lőszer, cserébe 330-as az átütése, sokkal több helyre lehet vele célozni és be fog ütni. Közeli célpontokra érdemes használni, de ehhez megint gondolkodni kell nyilván, aki még vakon is aranyat lő, az nem gondolkodik, csak megnyomja a csata elején a 2-es gombot
.
geller72: az a kérdés, hogy arany lőszerrel tudsz-e többet sebezni vagy nem? Ez rankedben, főleg ahol a sebzés és pozíciód egy vesztes csata után meghatározza, hogy bukod-e a chevront fokozottan jelentkezik. Én ha vinnék 3 arany lőszert és minden csatában ellőném, akkor egyrészt -15k kredit, bár a szinte biztosan nagyobb sebzés miatt ez valamivel kevesebb. A rankedben is előrébb kerülhetnék, csak nem ér annyit ez a játékmód, szerintem, hogy ezen görcsöljek, ez csak elmélet.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223538 üzenetére
Nem kell félre érteni, amit nem muszáj félre érteni.
Így is költöttem 20e pénzt a játékra, de nem tudnék annyi kreditet kitermelni egyszerűen, hogy csatánként 50-60e veszteségem legyen az arany lőszer miatt.
Innentől meg ez rajtam kívül álló ok, akárhogy csűrjük csavarjuk ezt.
Minden csatában van egy csomó lepattanó lövésem, arany lőszerrel azt nyilván jó eséllyel sebzésre tudnám váltani, de fogalmam nincs, hogy azok, akik még vakon a bokorba is arany lőszert lőnek, hogy tudják ezt a kredit mennyiséget kitermelni. -
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223438 üzenetére
Nem a TD képességeivel van a baj, hanem a csaták rohanósak. A ToT tankok közül ezt a kettőt gondoltam kihúzni, az E50M-t meg a svéd TD-t. A panther,panther2 is már eléggé kilóg a metából, az e50 az jó, az e50m is.
A Battle Pass-t szépen tudtam húzni a panther-panther2-e50-el, addíg a svéd ágon az udes-el már sz.rakodás volt. Győztes csatában nehezen tudtam top10-be kerülni, vesztesben be tudtam általában, mert a nagy túlerőben jövő ellenséget megtéptem kicsit, de gyakran megalázó módon körbevettek és széttéptek.
Ha neked megfelel, akkor jó, de azt a kijelentést nagyon erősnek gondolom, hogy a legerősebb TD. Nagyon szituáció függő, hogy lehet-e vele alkotni bármit is. Én kukáztam a svéd TD-ket, nem nekem valók.castor: lövésznek lehet, hogy jó lenne, szerintem a WG speciális RNG-t rendel hozzá a Svejkhez
-
po1son
addikt
válasz
Nyugis #223413 üzenetére
Amikor ping problémák voltak hónapokig nem csináltak semmit, csak egy sablon választ adtak rá, pedig rengetegen írtunk a supportnak, én többször is.
Utána ezt a problémát úgy "javították" hogy a telekomos felhasználók helyett egyik napról a másikra a vodafone felhasználók szívtak.
Ha a normális szerver elérhetőségét nem tudják biztosítani, ami egy alap dolog lenne, nem fognak adni a játékosok véleményére. Pl: a kerekes tankokat a játékosok 90%-a kukázná, a lila játékosok sem szeretik, rengeteg stream-er is hangoztatta ki kell venni.
Mégis itt van a játékban a mai napig és nem mostanába került be. -
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223345 üzenetére
Most kétszer kiszedtek a chaffe-ból 1 lövéssel 350 és 400 hp-ról. Úgy nézem a wg megint totálisan elcseszte a nagy ballanszot. Teljesen játszhatatlan a tier5-7 könnyű tankkal. Bekapok 1 lövést és utána 400 hp-ról meg az arti szed ki 1 lövéssel, pedig a saját lövésem után azonnal elindultam, nem egyenes vonalban, nem is talált telibe és mégis mehettem a garázsba. Először egy grille, utána egy lefh.
Ez így nagyon nincs rendben. Most azt nem veszem figyelembe, hogy 3-3 arti, de ötös artik eddig nem vettek 350-400hp-ról 1 lövéssel. -
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #223277 üzenetére
Igen, de mivel az artizás kényelmes és egyébként jól hozza az xp-t, a küldetéseknél pl BP szinte bárki top10-be tud kerülni vele.
Ez nem vicc, barátom 10 éves kislánya artizott, amikor itt voltak és néztük együtt a meccseket a haverral. Más játékom nincs fent, kipróbálja azt mondta.
Pár dolgot elmondtam neki, aztán csinálta egyedül, úgy, hogy akkor látta a Wot-ot először.
Jól haladt a BP-velHamar belejött. Először roham td-nek használta a 8-as német artit, volt is k anyázás a chat-ben miatta, de aztán mutattam neki pár dolgot, hogy ha van másik arti menjen vele, ha nincs, akkor meg tolasson hátra a piros vonalig és onnan lőjön
2 szint BP-t ő hozott össze nekem. Ezt halál komolyan mondom, én is csak néztem, hogy milyen jól halad a BP-vel.
Én elfogadom ezt, csak tudod ez tankos játék lenne. Amikor a tankok egymással megharcolnak. Na most van oldalanként 2-3 száguldozó niki lauda könnyű tank, 3 arti meg 4-5 td, akik ki sem mozdulnak a bokorból. Akkor ott vagyunk, hogy 5-6 tank van, akik ténylegesen tankos játékot játszanak, az összes többi meg rájuk vadászik.
Fordítva kellene, hogy az arányok legyenek és máris jobb lenne a játék sokkal. -
Swinegod
őstag
válasz
Nyugis #223277 üzenetére
Ja nagyon élvezem a játékot nagyon mikor az E100-al 3 artyval prohorovkára spawnolok ahol szó szerint mindenhova be tudnak lőni, egyenként 500-at rám kúrnak fél percenként, szart se spotolok ki vagy találok el mert stun hát tényleg imádom, 10/10 már elgondolodok rajta inkább várok 5 percet egy meccsre armored warfareben
10s helyett 30-ig töltés elég szorult helyzetben mert dupla töltős halál meg stun haha mókás megölöm magam -
po1son
addikt
válasz
Nyugis #223216 üzenetére
Char futurhoz nem nyúlnak most biztosan és a jövőben sem hiszem hogy fognak, aránylag jól balanszoltak.
121b eddig sem volt rossz, nekem nincsen meg, de úgy vettem észre jó köröket mennek vele az átlag játékosok is, a M60 sem rossz, ugye a gyenge kupola miatt nehezen használható, most elméletileg azt rakják rendbe, sajnos tanksgg még a régi páncélzatott mutatja 3d-be, hiába van kiválasztva a 1.13 public, ha valaki játszott teszt szerón megirhatná hogy a tumort meghagyták a tetején? -
po1son
addikt
válasz
Nyugis #223190 üzenetére
Azért nem annyiból áll az e50m előnye, hogy pontosabb.
Pl a e50m alaploszerének a sebessége majdnem 600-al gyorsabb (1500 m/s), brutálisan lehet nyílt pályákon 400-500 méterről gyors tankokat vadászni, míg a obj430-val ez nem nagyon lehetséges. Aztán ott van az is hogy a e50m sokkal nehezebb és gyorsabb vmaxot lehet elérni vele, ez által brutálisan lehet rammolni. -
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #223116 üzenetére
A Wg már annyiszor csinált hülyét magából pontosan ilyen be nem tartott kijelentések miatt, hogy már semmit nem hiszek el nekik, ami ilyen vonatkozású kijelentés. Elég hosszú lenne a lista, ha most felsorolnánk azokat a tankokat, amik "soha többet" alapon a mai napig, időről-időre érdekes módon újra megszerezhetőek.
.
-
nomic
aktív tag
válasz
Nyugis #223104 üzenetére
Megkapsz mindent, ameddig eljutottál, ha az adott szakasz passt megveszed. Gondolj bele. 2500 gold, az kb 3000 forint.
Egy szakaszban az improved passal kapsz majdnem 1 hónap prémiumot. 2 hét prémium kerül 2.200 forintba, szóval 1 hónap 4.400. Tehát majdnem 1 hónapnyi prémiumot megkapsz 3000 forintért, azaz nagyjából 65%-os áron, és még kapsz mellé majdnem 2 millió kreditet, egy rakat kötvényt, felszereléseket, plusz még egy rakat jó cuccot. Szerintem mindenképp megéri. -
zodo
nagyúr
válasz
Nyugis #223104 üzenetére
Improved Pass-t szerintem csak az elején érdemes. most már erre a pár napra csak a sima jöhet szoba.
Nem igazán értem mert elején és végén vásárolva is ugyanazokat kapod.nem tudom, hogy végig tudom e vinni
Biztos nem ha ~94 nap alatt értél 101-ig akkor ~5 nap alatt nem lesz meg a hiányzó 496 tokened van jelenleg ami kb. semmi......
1. fejezet = 2500 arany (+3 token) már ki lehet venni valamelyik 9 tokenes tankot.
2. fejezet = 5000 arany (+6 token) már elérhető a K-91-PTHa szeretnél 2 db 9 tokenes tankot ahhoz min. meg kell tolnod a 120-as szintig
3. fejezet = 7500 arany (Improved-ből +2 token a 120-as szintnél) +1 token s normál szakaszból.Szerintem 2500 aranyat megér egy IX-es tank ha már idáig eljutottál, mintsem 600 kötvény vagy 6 db 1 órás kredit boost.
7500-ért 2 db IX-es sem rossz de ahhoz nagyon bele kell csapni a lecsóba. -
köpet
aktív tag
válasz
Nyugis #223102 üzenetére
Szerintem ebben olyan nincs, hogy a pénzednél vagy, de azt lehet mérlegelni, hogy a kapott cuccok megérik-e az árukat. Én azt néztem, hogy ha megveszem, akkor lesz majdnem két havi prém napom (ebben nyilván az ingyenes szakaszok is benne vannak), amit amúgy is megvennék nem sokkal kevesebbért, és nem kellett választanom a phase és a char futur között.
Szóval szerintem a prém nap és a token, amivel érdemes számolni, meg talán a skinek, de az elég egyéni, hogy ki hol tart, reálisan meddig fog eljutni és igazán mire van szüksége ebből a halomból.
Én ha nem érnék végig akkor vennék improved passt, ha 1-2 szakasszal meglenne mondjuk valamelyik tankhoz kellő számú token (és van aranya az embernek), de igazán akkor éri meg, ha végig tud menni valaki. Ha végigér, akkor érdemesebb valós pénzért megvenni egyben a 3 szakaszt, mert aranyban több jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest