Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #30728 üzenetére
Bocs, most próbálgattam a kettőt egymást után többx, és az azóta született +hszek olvasása nélkül:
A Hood sokkal fürgébb és PONTOSABB. + 51mm deck armor, + 7200+ HP. 36s toronyforgás
A DoY iszonyat lomha, az engine propu. segít, de hiába a jóval kisebb fordulókör, akkor is tégla. (vagy dmg con, de lásd lejjebb)
A 25 mm (!) deck páncél miatt folyton ég, (mondjuk lett vele 2 fireproof medál)
éééssss: mondtam volna, hogy előnye, hogy 6 ágyú előre, és szorosan vannak, de OLYAN FOS* horizontal dispersion-nel, hogy a Roma elbújhat mögötte. (aiming system moddal is!) Emellé a 45 sec toronyforgás, ami azért érezhetően lassabb (még akkor is, ha nem számít annyit az előrenézés miatt)
--> A 41% cheat tűznyújtás viszont mellette szól, főleg t9 uptireben, ott nincs mese.
Hydro előnyét nem érzem, több csata kell talán, de a Hood közeli AA-ja többször kellett...Hát nálam ez van érzésre hirtelen, inkább Hood, ha választani kell. Megvan neked az?
(kiemelve a szerintem lényeges előny részek)
* kaki, ürülék, trágya, de duLván! (és te szoktál lovagolni a konzisztens szóráson)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest