- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Dre_Powell
tag
csabz: szedd le ezt a vista javítást: Windows6.0-KB940105-x86.msu (google!!),
legújjabb vga kártya drivert, majd 1.2 patch witcherhez, nekem ezután jóval kevesebbet lépett ki. Nem tudom, hogy számít-e a sorrend, de én így csináltam.Drizzt: szentem meg is válaszoltad a kérdésed. Az aardnál rontottad el. Kb. kevesebb, mnti a pontok negyedét raktam a jelekre. Főleg az erőt, ügyességet, kitartást, inteligenciát fejlesztettem, emg term. a kardokat, és így legnehezebb fokozaton mocsárban a toronynál lazán kinyírtam volna azart meg a profot... (ha engedte vonla a játék
)Am nagyon durva.....telejsen másképp jutok el a főbb célokig, mint az első alkalommal.
Tiszta fan lettem...
-
Dre_Powell
tag
a játék végén egyáltalán nem berengart öli meg
de én már leírtam h szerintem kit öl meg..
am én nem öltem meg akkro amikro meglehetett, ezért azar javed elleni harcban segített, de sajna ott meg is halt -
Dre_Powell
tag
elkezdtem újra játszani az elejétől, legnehezebb fokozatban. Változás a közepeshez képest, hogy harc közben itt már nem változik át a kard lángoló karddá, amikor össze fűzhetőek a támadások.
Viszont vmi nem jóó nem tudok gyűjtögetni, növényekből. Át sem változik a nyíl amikor ráviszem. Tapasztalta már vki ezt a hibát? Vagy mi ez vmi extra nehezítés? Így meg sem lehet csinálni.
-
Dre_Powell
tag
ahh.....rengetek hibája van ennek a játéknak.... DE

végig toltam, és eddig ezen kívűl kb. 3 játék volt ami 10 év alatt így letudott kötni. Volt 1-2 unalmasabb rész is, de ez így volt tökéletes. A végén mondjuk elbírtam volna még képzelni egy jelenetet, amiben találkozik Berengarékkal....de lehet megvotl az oka annak ,hogy ez nem került be, az a mutáns azért érdekes volt ott. Talán vmi érdkes foyltatás......hm...
Várom már, mnit egy gyerek. 
Szerintem végig játszom még 1x, teljesen más döntéseket hozva, kíváncsi vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de én már leírtam h szerintem kit öl meg..