Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hogyne lenne gyorsítás, kapd elő az ezüst kardodat gyors módban, és máris sokkal gyorsabban szalad a csávó

Én végül egyébként lenyomtam másodszor is a játékot, istenkirály volt megintcsak, és az a játék végi videó, na az odavágott, és igencsak meglepett
Egyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt