Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Chromecast topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
SPOILER!
Túl vagyok az első tutorial-on, bár még fogja a játék a kezem (nem nagyon haladtam, dolgom volt), de már kirabolták a kecót, van egy haloot is, most kezdem olvasni a naplókat, aztán szundi. Eddig az egyetlen, ami számottevően megfelezte a HP-mat az a varázsló volt, akit megpróbáltam lecsapni, bár tudtam, hogy a csatlósaival kell kezdeni, akiket szipolyoz. A sima goon-ok addig sebeztek míg rá jöttem, hogy nem szabad állandóan kattintani, mert a második -ha nem a megfelelő pillanatban van a támadás után van, akkor leállítja a már megkezdett támadást. Gondoltam megyek, mint chivalry-ban és minden kattintás egy kard-csapás...
De jó lesz ez, úgy érzem, bár engem elsősorban tényleg csak a történet érdekel.
(#1942) GypsFulvus2: 12k oldal... Az kemény... Nem leszel depis, ha vége lesz? Nekem egy hónapba telt megemészteni, mikor végeztem a 3600 oldalas Enciklopédia Galaktikával by Asimov. Nem a leírtakat, hanem a további olvasnivalók hiányát...
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest