Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
SPOILER!
Túl vagyok az első tutorial-on, bár még fogja a játék a kezem (nem nagyon haladtam, dolgom volt), de már kirabolták a kecót, van egy haloot is, most kezdem olvasni a naplókat, aztán szundi. Eddig az egyetlen, ami számottevően megfelezte a HP-mat az a varázsló volt, akit megpróbáltam lecsapni, bár tudtam, hogy a csatlósaival kell kezdeni, akiket szipolyoz. A sima goon-ok addig sebeztek míg rá jöttem, hogy nem szabad állandóan kattintani, mert a második -ha nem a megfelelő pillanatban van a támadás után van, akkor leállítja a már megkezdett támadást. Gondoltam megyek, mint chivalry-ban és minden kattintás egy kard-csapás...
De jó lesz ez, úgy érzem, bár engem elsősorban tényleg csak a történet érdekel.
(#1942) GypsFulvus2: 12k oldal... Az kemény... Nem leszel depis, ha vége lesz? Nekem egy hónapba telt megemészteni, mikor végeztem a 3600 oldalas Enciklopédia Galaktikával by Asimov. Nem a leírtakat, hanem a további olvasnivalók hiányát...
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest