Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Magyarul játszottam, így nem tudom mi az a a Swallow (gondolom nem fecskékre gondolsz
) Angolul annyira nem tettszett Geralt hangja a magyar változathoz képest, hogy heveny illúziórombolás miatt inkább bevállaltam a helyenként hibás magyar fordítás gyötrelmeit is.Hardon a löttyökre is sokkal nagyobb szükséged lenne, ott gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Lesz azért pár helyszín ahol éjjellátás meg miegyéb kellenek majd gyengébb fokozatokon is. Vagy a nagykutya ellen.
Sok gyökér ellen? Ahol a kereskedő haverját kell keresni? Az hard-on elég nehéz küldetés. Ha már azt is könnyűnek találtad, akkor tényleg nem lesz jó a mostani nehézségi szinted...
Az argentia krém nem helyettesíti az ezüstkardot. Kéjleányra nem. Szóval ne aggódj kelleni fog az, nagyon is, és később lesz lehetőség némi fegyverfejlesztésre is, mindkét kardnál.
Geralt a másik p-t is szereti, szóval ha úgy tartja kedved, nyugodtan piálj csak. Cuccokat is nyerhetsz így a kocsmákban. És van a fejlesztéseknél olyan opció, ami kifejezetten a részegen történő harcolásra vonatkozik. Nem kell ezen meglepődni, gondolom ez is hagyományos lengyel dolog lehet
Őőő, lángszóró??
A gyűjtögetést tényleg elqrták. Nekem sem tettszett, hogy besétálsz, oszt' annyit sem szólnak rád, hogy "mukk". Amúgy mondtam, hogy ne várj Drakensangi mélységeket, különben csalódni fogsz.
Nem lutri az a hazakísérés. Csináld meg a reverendás gyertyás hülyeségét, és számolj be róla neki, még mielőtt még megközelíted a csoportosulást a csaj körül. És amikor kíséred, menj sokkal a lány előtt, kivont karddal. Pl. ha "mezei" kutyát látsz, az tuti át fog alakulni, tehát előzd meg a csajt és nyírd ki mielőtt odaérne. Ha nem csinálod meg a reverendás küldetését, akkor az oltárok körül is jön majd egy csomó, és úgy jóval nehezebb. És ments gyakran, ha sikerült a csajnak egy csoport kutyát komolyabb sérülés nélkül átvészelnie.
Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Angolul annyira nem tettszett Geralt hangja a magyar változathoz képest, hogy heveny illúziórombolás miatt inkább bevállaltam a helyenként hibás magyar fordítás gyötrelmeit is.