Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Magyarul játszottam, így nem tudom mi az a a Swallow (gondolom nem fecskékre gondolsz
) Angolul annyira nem tettszett Geralt hangja a magyar változathoz képest, hogy heveny illúziórombolás miatt inkább bevállaltam a helyenként hibás magyar fordítás gyötrelmeit is.Hardon a löttyökre is sokkal nagyobb szükséged lenne, ott gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Lesz azért pár helyszín ahol éjjellátás meg miegyéb kellenek majd gyengébb fokozatokon is. Vagy a nagykutya ellen.
Sok gyökér ellen? Ahol a kereskedő haverját kell keresni? Az hard-on elég nehéz küldetés. Ha már azt is könnyűnek találtad, akkor tényleg nem lesz jó a mostani nehézségi szinted...
Az argentia krém nem helyettesíti az ezüstkardot. Kéjleányra nem. Szóval ne aggódj kelleni fog az, nagyon is, és később lesz lehetőség némi fegyverfejlesztésre is, mindkét kardnál.
Geralt a másik p-t is szereti, szóval ha úgy tartja kedved, nyugodtan piálj csak. Cuccokat is nyerhetsz így a kocsmákban. És van a fejlesztéseknél olyan opció, ami kifejezetten a részegen történő harcolásra vonatkozik. Nem kell ezen meglepődni, gondolom ez is hagyományos lengyel dolog lehet
Őőő, lángszóró??
A gyűjtögetést tényleg elqrták. Nekem sem tettszett, hogy besétálsz, oszt' annyit sem szólnak rád, hogy "mukk". Amúgy mondtam, hogy ne várj Drakensangi mélységeket, különben csalódni fogsz.
Nem lutri az a hazakísérés. Csináld meg a reverendás gyertyás hülyeségét, és számolj be róla neki, még mielőtt még megközelíted a csoportosulást a csaj körül. És amikor kíséred, menj sokkal a lány előtt, kivont karddal. Pl. ha "mezei" kutyát látsz, az tuti át fog alakulni, tehát előzd meg a csajt és nyírd ki mielőtt odaérne. Ha nem csinálod meg a reverendás küldetését, akkor az oltárok körül is jön majd egy csomó, és úgy jóval nehezebb. És ments gyakran, ha sikerült a csajnak egy csoport kutyát komolyabb sérülés nélkül átvészelnie.
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Angolul annyira nem tettszett Geralt hangja a magyar változathoz képest, hogy heveny illúziórombolás miatt inkább bevállaltam a helyenként hibás magyar fordítás gyötrelmeit is.