Hirdetés

Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #1669 üzenetére

Magyarul játszottam, így nem tudom mi az a a Swallow (gondolom nem fecskékre gondolsz :D ) Angolul annyira nem tettszett Geralt hangja a magyar változathoz képest, hogy heveny illúziórombolás miatt inkább bevállaltam a helyenként hibás magyar fordítás gyötrelmeit is.

Hardon a löttyökre is sokkal nagyobb szükséged lenne, ott gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Lesz azért pár helyszín ahol éjjellátás meg miegyéb kellenek majd gyengébb fokozatokon is. Vagy a nagykutya ellen.
    Sok gyökér ellen? Ahol a kereskedő haverját kell keresni? Az hard-on elég nehéz küldetés. Ha már azt is könnyűnek találtad, akkor tényleg nem lesz jó a mostani nehézségi szinted...
    Az argentia krém nem helyettesíti az ezüstkardot. Kéjleányra nem. Szóval ne aggódj kelleni fog az, nagyon is, és később lesz lehetőség némi fegyverfejlesztésre is, mindkét kardnál.
    Geralt a másik p-t is szereti, szóval ha úgy tartja kedved, nyugodtan piálj csak. Cuccokat is nyerhetsz így a kocsmákban. És van a fejlesztéseknél olyan opció, ami kifejezetten a részegen történő harcolásra vonatkozik. Nem kell ezen meglepődni, gondolom ez is hagyományos lengyel dolog lehet :D
    Őőő, lángszóró??
    A gyűjtögetést tényleg elqrták. Nekem sem tettszett, hogy besétálsz, oszt' annyit sem szólnak rád, hogy "mukk". Amúgy mondtam, hogy ne várj Drakensangi mélységeket, különben csalódni fogsz.
    Nem lutri az a hazakísérés. Csináld meg a reverendás gyertyás hülyeségét, és számolj be róla neki, még mielőtt még megközelíted a csoportosulást a csaj körül. És amikor kíséred, menj sokkal a lány előtt, kivont karddal. Pl. ha "mezei" kutyát látsz, az tuti át fog alakulni, tehát előzd meg a csajt és nyírd ki mielőtt odaérne. Ha nem csinálod meg a reverendás küldetését, akkor az oltárok körül is jön majd egy csomó, és úgy jóval nehezebb. És ments gyakran, ha sikerült a csajnak egy csoport kutyát komolyabb sérülés nélkül átvészelnie.

Aktív témák