Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
üdv!
Nekem is volt ilyen gond hogy nem reagált semmit, leesett vagy ráléptek a tabletre, nem is akarták javitani, aztán egy szervizes megállapitotta hogy zárlatos az akksija ezért nem indul, kivettük, azóta megy akksi nélkül, de azt mondta ne tegyek bele akksit másikat, mert lehet hogy a vezérlőelekronika ment tönkre mikor leesett a tablet és hogy emiatt "felrobbanhat" az akksi amit beleteszek....nem tudom....most asztaliként használom, mivel van rajta hdmi monitorra kitéve.....
Az én kérdésem az lenne, hogy csak a fülhallgatón ad ki hangot, pedig alapból is volt hangja,nemcsak a kimeneten.....ez miért van?
Eredeti de német win7 volt rajta, azzal még volt hang, mióta a magyar változat lett feltéve azóta van gond....tablet driverek oldalán néztem,legfrissebb változat van telepitve, microphone megy illetve hang is de az csak a füles kimeneten ....valami megoldás?
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi