Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
üdv!
Nekem is volt ilyen gond hogy nem reagált semmit, leesett vagy ráléptek a tabletre, nem is akarták javitani, aztán egy szervizes megállapitotta hogy zárlatos az akksija ezért nem indul, kivettük, azóta megy akksi nélkül, de azt mondta ne tegyek bele akksit másikat, mert lehet hogy a vezérlőelekronika ment tönkre mikor leesett a tablet és hogy emiatt "felrobbanhat" az akksi amit beleteszek....nem tudom....most asztaliként használom, mivel van rajta hdmi monitorra kitéve.....
Az én kérdésem az lenne, hogy csak a fülhallgatón ad ki hangot, pedig alapból is volt hangja,nemcsak a kimeneten.....ez miért van?
Eredeti de német win7 volt rajta, azzal még volt hang, mióta a magyar változat lett feltéve azóta van gond....tablet driverek oldalán néztem,legfrissebb változat van telepitve, microphone megy illetve hang is de az csak a füles kimeneten ....valami megoldás?
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Magic Keyboard (HU)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest