Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rocketry23
üzenetére
Hát ezt azért meg kellett volna említenie az eladónak! Alapvető hiba! Ha hirdetnek egyet púpos akkuval és sárgult kijelzővel, akkor mennyiért vetted volna meg? 30? 20? Ingyen se kellett volna? Na, látod. Ha megérné megcsinálni, akkor megcsináltatta volna az előző tulaj. De hogy neked tuti nem éri meg úgy hogy nem értesz hozzá (szervizesnek, aki tud nettó áron kijelzőt venno, és érti a szakszerű csere folyamatát, annak lehet hogy megéri cserélni)
-
cidalain
veterán
válasz
PC4200
üzenetére
Az USB aljzatnál elég az OTG microUSB. Akkor gyakorlatilag bármi jó lehet, kínai Chuwi, Teclast, régebbi Lenovo Miix, pl. Felmész a hardverapróra, és meglesed mi kapható. Mondhatunk akármit, ha olyat épp senki sem akar eladni

Erre pont most ajánlottam fel tesómnak egy Atomos HP Mini netbookot (10" méret) A régebbiekbe sajna csak 2 GB ram mehet (mint az enyémbe), de van olyan ami tudja a 4 GB-ot. Szerintem 20-ból már kapsz ilyet. Akkuállapot kérdéses ezek 8-10 éves gépek (de szerintem lehet kapni hozzájuk utángyártottat simán)
-
cidalain
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Lefuttattam a céges gépeken azt a progit ami a hardvert ellenőrzi W11-hez. Nem volt semmi baja a Dell Optiplex 790-nel, amiben i5 2400 cpu van. Mondjuk ezen kicsit meglepődtem...
-
cidalain
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Olyan androidos tabletet kell venni, ami népszerű az alternatív romok fejlesztői körében, és akkor lesz hosszú ideig rá alternatív rom, egyben újabb android.
A neves gyártók csúcskészülékei is csak 1-2 android verzióupdattel vannak belőve. De legalább itt választhatunk nem gyári alternatívot, ami újabb.Winnel előrébb vagy? Régen az volt, hogy kijött az új win, és vehetted. Most oké hogy a 7, és 8.1 ingyen felment 10-re, de a 11-gyel mi lesz? Hivatalos 7 licenről is felmehetek majd 11-re? Vagy csak 10-ről?
Az az androidos gép már amúgy is régi, max 1 giga ram lehet benne, az újabb droidhoz ez kevés. Meg csak 2 magja van, ma már az octa és decacore-ok világát éljük, egy újabb android ezekre a hardverfejlesztésekre épül. Használjátok arra, amire eddig, és akkor nem hiányozhat a frissebb droid. Ha meg az kell (valami app miatt) akkor úgyis újat kell venni, mert hiába lenne frissebb android, a hardver lenne túl kevés az appnak.
Vettem nemrég i3-mas lenovo notit touch screennel, teljesen visszahajtható, kvázi tabletként használható. 13-14" volt, és nem volt drága, 150+áfa körül. (Mondjuk hogy széthullik e 3 év alatt, azt nem tudom, továbbpasszoltuk egy ügyfélnek). Ami meg nem hullik szét és tuti laptop touch-csal az 500-nál kezdődik.
Tab vonalon régebben Acer switch 10-zel találkoztam több darab is volt a környezetemben 2-3 év alatt szétesett az összes: repedt műanyagház, törött csati, ilyesmi. Ez nem a céges laptop kategória. Ha tabletben akarsz olyat, azért ugyanúgy megkérik az árát, 200 alatt ne is nézelődj -
cidalain
veterán
válasz
noorbertt
üzenetére
Fix kábel elvileg nem jó, mert előfordulhat, hogy bootoláskor, vagy extra igénybevételnél nagyobb lenne a fogyasztása, mint amit a fixen bekötött töltő biztosítani tudna. Mindenképp kellene egy pufferkondenzátor, vagy mrginkább egy pufferakku (aminek nem kell nagynak lennie, de tudjon mondjuk 10A-es ouptutot rövid ideig)
De ez nem egy hobbiuser szint már, azért kicsit belelátok az elektronikába, de én sem érzem magam elégnek ehhez. -
cidalain
veterán
válasz
falabu88
üzenetére
Nem is a 19V a ludas, hanem a teljesítmény.
P=U*I pl ha az 5V 2A, akkor ez nagyobb teljesítmény, mint 19V-on 0.5A. Értelemszerűen ezek a kisfeszültségű cuccoknál ez nem olyan vészes különbség, de ha a kínai kábelgyár úgy gondolta, hogy 0.1 centtel olcsóbb, ha a 0.25-ös keresztmetszetű drót helyett, 0.1-eset használ, az tök oké, mert az 5V 1A-hez (vagy kevesebbhez) az bőven jó, akkor nyilván nem fogja bírni a 19V 2A-t. Ugyanakkor a melegedés nem feltétlenül jelent rosszat, természetes is lehet, ha egy madzagot 4x-es teljesítménnyel hajtunk, akkor ez lesz. Kérdés, hogy hosszútávon bírja-e, vagy megolvad, elég, stb. Minőségi kábelt kell venni, azzal nem lesz gond (ami kínából is 1000 Ft/ méter).Én azt csinálnám, hogy az adapterből kijövő kábelt lecsapnám 10 centinél, és szerelnék rá egy USB csatit, és akkor a standard USB-microUSB madzaggal használnám, és könnyen cserélhető lenne, ha a microUSB kikopik.
-
cidalain
veterán
válasz
wiggen123
üzenetére
Alin 2-3 dolcsi között van a speciális Lenovo tápcsati. Van szögletes is meg kerek is, nem tudom melyik kell neked. Olyan is van ami madzagos (ekkor csak rá kell tenni a szivargyújtó csatit), vagy van ilyen kis átalakítós is aminek a másikfele valamelyik szabvány jack.
-
-
cidalain
veterán
válasz
volandy
üzenetére
Lenovo Miix 2 8" érintőképernyő (touch) hiba:
most csináltam meg egyet éppen. ugyanez a hibajelenség volt, de a végére már hiába kapcsoltam ki-be nem akart menni az érintés. ez tipikus hiba a Miix 2 8 tabletnél, az érintőpanel szalagkábel okozza. szét kell szedni (3 perc), és meg kell igazítani a kábelt, esetleg egy kis szivaccsal kitámasztani a hátlaphoz. ha kiszeded a helyéről akkor nem biztos hogy vissza tudod tenni (én így jártam), így kellett rendelnem másik szalagkábelt. ez kínából kb 2600 forint volt.
tehát két eset lehet:
-vagy elmozdult a kábel, ekkor nem kell másik kábel, csak igazítás
-vagy a szalagkábelről leválik az érintkezőcsík, ekkor kell egy új kábel is
Ez alapján végeztem a javítást, egyértelmű minden: [link] -
cidalain
veterán
válasz
Dareius
üzenetére
Chuwi Hi10 típusnak nézz utána:
4/64 GB, fullHD IPS, +2db teljes értékű USB (ebből az egyik 3.0-ás), külön vásárolható hozzá dokkolós bill (ami megtartja a tabot, nem ilyen hátulról megtámaszthatós tokos, bár olyan is van olcsóbban)
Akku viszont nem túl acélos, de azért nem rossz.
van Win only, és DualOS verzió is.
200$ körül van a tab, 40$ körül a bill.Több ember is vett már ilyet itt a fórumon, volt egy-két beszámoló is, keress rá itt.
-
cidalain
veterán
válasz
Dareius
üzenetére
ha egy allview wi7 tudta ezt, csak kicsi, az akku ideje meg kriminális a kijelzője meg ótvar.
tehát akkor ezekszerint mégse tudta.
nyugodtan mondhatom, hogy ami minden elvárásodat teljesíti olyan nem létezik itthoni új vételként.
használt, és vagy kínai tablet játszik?(nem azzal van a gond hogy 2-3 pdf, doksi, excel, böngésző menjen egyszerre, hanem a hardverkövetelmény, amilyen dolgokat kikötöttél. olyan nincs 75-ért itthonról)
-
cidalain
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
a másodikban a GPU kicsit jobban pörög.
de ugye atommal nem játszunk, meg videovágunk meg ilyesmi, tehát gyakorlatilag számodra nem lenne nagy különbség.ugyanakkor ezek az előző generációs atomok. az újak a z8300, z8500, z8700 típusnéven futnak.
mondjuk ezek sem sokkal erősebbek, ellentétben jobban fogyasztanak.én már inkább ilyennel szerelt gépet vennék. (vettem is)
-
cidalain
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
pontosítva a dolgot az OTG az egy olyan csati, hogy az alapból nem használt egyik láb is be van kötve.
és ezt a bekötést ha érzékeli a kütyü, akkor küld kifele tápot.szóval az OTG az majdnem ugyanolyan mint egy sima csati, csak plusz 1 lábra rá van kötve a föld.
beszúrom, mert érdekes.
a type-C esetén gondolom hasonló a helyzet, csak ott több az érintkező
-
cidalain
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
passzolom.
de az átalakítód, amit a mipad-ba dugsz, és ha pendrive-ot teszel rá, és működik, akkor az OTG képes.
Az OTG azt jelenti hogy küld tápot az USB-re kötött cuccnak. Mivel a pendrivenak nincs saját tápja, önmagában nem megy, csak ha kap tápot. tehát az átalakítód OTG-s...
hogy miért nem megy a Zuk-nál, azt nem tudom. -
cidalain
veterán
mi sem tudunk választani, ennyiből javasolni sem másikat.
ezek teljesen eltérő gépek, teljesen eltérő árcímkével, teljesen más műszaki tartalommal.
mire kellene? mekkora a keret rá?
a Teclast X3 lényegesen erősebb a másikaknál CoreM proci, 128 GB tár..
de azért a z8700 is lényegesen jobb mint a z8300. ez utóbbi csak belépőszintű intel proci. -
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
Pedig az egyertelmu !!4!négy!

A lenyeg, hogy az ora mellett a sarokban a beviteli nyelv a magyar legyen. Es akkor minden ott van, ahol eddig. (Csak a feliratok masok). Igaz ehhez nagyon jol kell tudni mi, hol volt eddig
Segotsegkeppen hungarian keyboard layout -
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
minden ott van ahol a magyaron keresnéd, a számok, betűk után jobb oldalon. pontos kiosztás változhat, attól függően hogy milyen alakú az Enter-ed, és a Backspace-ed. Ki kell próbálgatni ezeket a gombokat.
egyedül a í lehet a kérdés, mert az magyaron is bal oldalon van:
í: altgr+I
legyen a beviteli nyelv magyarra állítva. -
cidalain
veterán
válasz
Paulo81
üzenetére
azért írtam hogy nem értem a kérdést.
egérgörgetőt nem tudsz szimulálni fizikailag. ha a programba nem implementáltak touch vezérlést akkor az a program nem fog rendesen menni csak érintőkijelzővel, meg kell támogatnod egérrel a tabletet.
nincs más lehetőség. esetleg a programnak, ha van újabb verziója, amit optimalizáltak érintőkijelzőre. -
cidalain
veterán
akkor sem.
a win 10-ről nem kell lemondanod, hisz bármilyen win-nel is veszel, még ingyenesen upgradelhetsz win 10-reaz alapvető baj, hogy nincs 3G/4G modellel szerelt semmilyen windowsos tablet 150-ért itthonról.
esetleg dell venue pro vagy hp elitepad szériás prémium kategóriát lenne érdemes megnézni de az meg bőven 200 fölé fog menni, ha lesz egyáltalán értelmes boltban itthon -
-
cidalain
veterán
válasz
206 cc
üzenetére
szerintem bevállalható.
10-es, és 8-as méretben már vettek ilyet innen páran. nem volt gondjuk vele.
viszont másik topicban találkoztam olyannal, akinek fél év után vissza kellett küldeni gariztatni a hi12-est. ez mondjuk nem a konkrét típusra nézve gáz egyébként, mert minden kínai cuccban benne van egy kis lutri.
(aki gariztatta, az kért helyette egy ugyanilyet, és nem a pénzt. mert összességében elégedett volt vele) -
cidalain
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Hogy a csudaba ne.
Siman amit kapsz a szolgaltatotol, amit a laptopba szokas dugni, megy itt is. Chuwi Hi10 eleve rendelkezik teljes Usb porttal. Az itthonin nincs, OTG kabellel dugom ra az USB modemet. 4G-s is megy. -
cidalain
veterán
válasz
Dareius
üzenetére
T(
h)ablet:
Ha kemény dokkolós billentyűt akarsz akkor az nem igazán van 8" környékén, inkább 10-11". Ebben az esetben azért 100 körül mindenképpen zsebbe kell nyúlni. Használtan nem tudom most mi a felhozatal de értelmes darabért is biztosan elkérnek 60 rugót.
8" esetén billentyűzetes tok jöhetne szóba, viszont az nem tartja meg a tablet testét csak asztalon állva. ebből olcsóbban ki lehet jönni, pláne ha kínai megoldás rendelése is szóba jön külföldről.Azért egy atomos tablet nem lesz egy ferrari 3-4 pdf, és 2-2 excel-word egyidejű megnyitása mellett. pláne ha még netezgetnél is közben.
Laptop:
"tabletnek alkalmas" alatt az érintőkijelzőt érted? ha nem akkor mit?
100-ért itt már jó core i5-ös használt üzleti gépet lehet venni 12-13" környékén. csak az nem érintőkijelzős, és az akku is csak 3-4 órányit bír kb. Viszont bikaerős lesz. És lehet töltés közben USB-t használni. -
cidalain
veterán
válasz
zotyesz66
üzenetére
Ezzel tisztaban vagyok, nem is ertem miert irtad nekem.
En a dual boot - 3G - 8" egyuttallasrol irtam (hattertarat, ram meretet en nem emlitem)Gearbestre meg nincs tobb panasz, mint masra. Tobbyzer vasaootam mar naluk, utobbi idoben 2 het korul jottek a csomagjaim kinabol. Volt garis ugyem is, az is nekem megfeleloen alakult.
-
cidalain
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Storet nem fejlesztenek. Állítólag azon ugykodnek hogy android app fusson winen. Így nem kell foglalkozni hogy nincs elég app, mert lesz.
(Bar amiért otthonra Win tabot vettünk azok pont nem az appok miatt történt. Szerintem tab fronton az nem annyira lényeg, hanem az asztali Win kompatibilitás) -
cidalain
veterán
Ha jol neztem a coreM-et nem kaszaltak.
Majd azzal jonnek a tabletok, csak ugye ez elorevetiti azt hogy 100 alatt nem lesz wines tab. (Ami akar jo lepes is lenne, mert a legolcsobb 1/16-os szarok csak artottak a win tablet temanak. Bar a 2/32-es kinaiakert kar lesz mert 30-40-ert nagyon jo gepek.) -
cidalain
veterán
válasz
davesopron
üzenetére
Nem edeskeves, de azert meg kell gondolni, hogy mit teszel fel

-
cidalain
veterán
válasz
darthsmoke
üzenetére
a standby probléma (ha az, amire gondolok), akkor az win probléma, nem chuwi függő, és más taboknál is előfordul.
-
cidalain
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Annal is inkabb, mert a miix 64 GB-os hattertarral van!
-
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
értem mit szeretnél.
ugyanakkor azt azért hozzátenném, hogy egy egy ilyen moddolt android nem tűnik nekem egy életbiztosításnak. ki tudja ki, ki tudja milyen módon kalapálta össze (nem feltétlenül csak stabilitás probléma lehet, de egy rosszul kezelt egység pl ki is nyíródhat)
én mindenképpen olyan irányba indulnék el első körben, hogy van e valami hivatalos android (mondjuk CM, NXrom, MIUI) valamilyen csak win platformos (itthon is kapható) tabletre. ha van, akkor azokból az eszközökből választanék.Ezeket nem tudom értelmezni:
Ezzel az is gond, hogy esztétikailag milyen lesz, illetve a szállítás is macerás.
Esztétikailag? Mármint hogy egy lezúzott használt szart kapnál újonnan? Vagy karcos kijelzőset? Vagy hogy a sajtófotón jobban mutat, mint élőben?
Szállítás? Semmivel sem macerásabb, mint hazai webshopból, max több időbe kerül.Illetve megjegyzendő azért, hogy egy gyárilag dual bootos kínai tab olcsóbb, és érvényesíthető garanciával rendelkezik. Míg egy hazai vásárlású tab rámoddolt androiddal szerintem kapásból garanciavesztős lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
Nem kell feltalalni a spanyol viaszt. Eleve dual boot tabletet kell venni.
Androidot nem lehet csak ugy telepitgetni, hacsak az adott hardverre nem vagy kepes osszeallitani egy bulidet driverekkel, stb. Amihez azert kell profi elokepzettseg, ami ha meglenne, nyilvan nem kerdeznel itt

(Szerintem itt a forumon senkinek sincs olyan tudasa, hogy egy androiddal sosem szerelt gepre androidot epitsen, de persze ha tevednek, akkor respect az illetonek)Dual bootok hatranya, hogy jellemzoen kinai cuccok, igy viszont buko a magyar bill. Kiosztas ok lehet, matricazas jatszik.
-
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
Chuwi Hi10, ehhez kaphato gyari dokkolhato bill, touch paddal.
Persze angol kiosztasu. Cserebe 4 GB ram, es 200 dollar alatti ar.Vagypedig az itthon forgalmazott modellek: pl Lenovo Miix 300, Acer Switch 10 (a teljesseg igenye nelkul, vannak meg masok is). de ezek jellemzoen 80-120 kozott mozognak kiepitestol fuggoen. Viszon magyar a dokkolo bill kiosztasa.
-
cidalain
veterán
válasz
onlineair
üzenetére
A BT-os bill nem meríti az akkut, mert vezetéknélküli, külön van akku a billentyűzetben. Azt külön kell tölteni.
A vezetékest ellenben az tablet látja el energiával. negatívum, hogy tablet töltésekor ki is kell húzni a billentyűzetet.VPowerrel van tapasztalatom. azok a fülek nagyon erősen tartják a tabot, a felső fül nagyon erős rugós. Nem fog kicsúszni. A bill egyébként elég jó. A pánt amivel kikapcsolt állapotban becsukod, elég gyenge, egy idő után elfárad, és leszakad.
-
cidalain
veterán
válasz
Because
üzenetére
vegyél gyári BT-os tokot.
amikor én vettem még olcsóbb volt 16 valamennyi. az első amit kaptam hibás volt, de újraküldték (a hibásat nem kellett visszapostáznom, az is megmaradt) -
cidalain
veterán
nekem is ilyen tabletem van
vegyél hozzá USB C OTG kábelt, és nem kell akkor az átalakítót átalakítani. kb 2 dollár kínából.
én vettem, és remekül működik pendrive-val, egérrel. mással nem próbáltam.(#10910) tlac
nincs olyan hogy a két otg kiüti egymást
az otg (microusb) kábel egy speciális kábel. alapesetben az 5 érintkezőből 4 van bekötve egy rendes kábelen. az OTG-nél be van kötve mind az 5 érintkező, a +1-re rákötik a földet. ez azonnali visszacsatolás a gépnek, hogy itt OTG esete forog fenn, és tolja ki a tápot magából.
itten van ni. a 4-es a joker láb.namost az említett esetben hiába OTG a microUSB, ha a type C - microusb átalakító nem az, mert akkor a tablethez nem jut el a jelző átkötés
-
cidalain
veterán
válasz
onlineair
üzenetére
magyarra állítva lehet magyar betűket írni, ami nekünk van otthon.
viszont pl vannak olyan magyar ékezetes karakterek, amiknek nincs meg a gombja az angol kiosztásban:
pl: í, ó, ú, ű így hirtelen, de lehet hogy a ü, ő, á sor is hiányzik még (sajnos nem én használom otthon a billt, így nem jók az emlékeim)
de ha olyan billt veszel, ahol ezek a gombok fizikailag megvannak, akkor nincs gond. matricát lehet rá tenni, elfér, de azért meg kell nézni, mert kicsit kisebbek a gombok, mint a laptop billentyűzeten. -
cidalain
veterán
Az a bajom, hogy a GB piszok olcso. Bizonyos dolgokat 5-10 dollarral olcsobban megkapom. Nem engedhetem meg, hogy mashonnan rendeljem, igy eri meg legjobban.
Eddig egy garis ugyem volt veluk, azt korrekten meg tudtuk oldani. 2 termek meg uton van.
Egyebkent a nagy szamok torvenye miatt lehet tobb panasz. Sok cucc itt a legolcsobbn ide jonnek tomegevel vasarolni a magyarok. Viszont angolul ugyet intezni nem nagyon tudnak, meg eloszor forumon obegatnak ahelyett, hogy megkerdezne oket hogy mivan. -
cidalain
veterán
(mindennel be lehet szívni, benne van. ezért kell paypallal fizetni a vásárlóvédelem miatt. ráadásul ekkora összegnél nem árt kérni shipping insurancet sem a GB-nél)
(#10868) triluan
Én is a Switch 10-et venném használtan garival.
FullHD verziót. 64GB tárhellyel. ha nincs benne a dokkolóban az 500 GB-os hdd az nem gond, mert max raksz bele te (a hely úgy tudom benne van minden dokkolóban) -
cidalain
veterán
válasz
Nixon18
üzenetére
a szokásos webshopok:
gearbest.com, banggood.com, aliexpress.com ilyesmi.
első kettőnek van EU raktára is, bár hogy az adott termékek éppen vannak e benne, nem tudom
Chuwi hi8 pro, Chuwi vi8 plus, Teclast x80 plus, Onda V820w CH modellek
ezek 8 collosak, és jók közé tartozik -
cidalain
veterán
válasz
Nixon18
üzenetére
csak mert 8"-os win tabletet már kapni 100 dollár alatt, ami elég jó.
intel atom x5 z8300, 2GB ram 32 háttér. ez itthon nem jön ki ennyiből (csak 1 giga ramot kapsz, régebbi intel alapot, stb.)
használtan meg szintén régi konstrukciót (ami ugye ugyanakkora rizikó gari nélkül már, mint egy külföldi garis új) -
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
jaja simán mint az asztaliaknál.
220volt rátenne 15-20000 Ft-ot az árra. (8-ast 40 körül adják, de 25-ért már postával együtt megvan külföldről)
Gearbesten van EU raktárban. Ez Angliából jön (nincs plusz áfa, nincs plusz vám!).
én itt vettem a 8-asomat, 1 hét alatt ideért.
Papypallal kell fizetni mindenképpen (hogy legyen paypal védelem), és ekkora összegnél kérnék 2 dolláros shipping insurance-t is hozzá. -
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
nem értem a kérdést.
mekkora memóriakártyát? vagy mekkora USB-s külső winyót?
első esetben a specifikációkat kell megnézni (tippre 64 vagy 128 GB)
második esetben a windowson múlik, nem a gépen. viszont több terás winyók esetén lehet hogy nem lesz elég 1 db USB-ről szívott táp, Y elosztó vagy külső tápos ház kelleni fog. -
cidalain
veterán
válasz
üzenetére
Cegnel miix 2 8 van, itthon chuwi vi8 plus.
A chuwi durvan 30 rugo volt, a miix-et 70 folott vettuk. Es annyira nagy kulonbseget nem latok hasznalati ertekben (miix-ben 64 a hatter, chuwiban csak 32). Ugyanazokra a feladatokra tok jo mindegyik.
En is hiszek a nagy nevekben, ha munkara kell, es mas fizeti a nagynev felarat
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
ez jó kérdés: csak film + netre elég bőven a csak android is.
de ezt nem mérlegeltem, mert ez a windowsos topic
ha multiplatformot szeretnél, hogy a következő 2-3 évben mindenre jó legyen akkor a dualos Onda jobb lenne.
ha androidos játékok kellenek akkor mindenképpen. (update, most látom, egyik sem duálos. pedig már láttam olyat, bár az lehet hogy csak 8"-os volt...)ha ez nem opció, akkor nem leszel hátrányban a sima win tabbal, hisz netezni, filmezni ezen is lehet. legalább szokja ezt is a gyerek, nem fogja "összeszarni" magát, amikor az iskolában PC elé ül (az androidot majd megtanulja úgyis a szülők telefonján, vagy majd a sajátján, ha lesz neki.)
-
cidalain
veterán
válasz
cicabababa
üzenetére
Termeszetesen menni fognak.
Ugy kepzeld ezeket a 2in1 cuccokat mint egy laptop, aminek erintos a kijelzoje, es letepheto a billentyuje. Nagyjabol teljesitmenyben is egy belepo kategorias laptop szintjen van (azaz nagyjabol egy atlagembernek 99%-ban megfelel) -
cidalain
veterán
válasz
makoss
üzenetére
Szerintem egyertelmu:
Chuwin van teljes erteku usb2 es usb3 port is, es van ra dokkolhato kemeny billentyuzet, igy 2in1 geppe alakithato (igaz, ezt kulon kell megvenni kb 40 dollar korul van)
Csak ezek miatt az extrak miatt vennem a chuwit. Hardveresen hasonlo egyebkent.Update: mar 30 korul van csak a bill. Meg kihagytam, hogy van micro hdmi csati is.
-
cidalain
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
Ez kib...ott draga. Lengyel gyarto (gondolom kinai alapon)
Ha a procibol tudsz engedni, Atom z8500-ra akkor Teclast x16 Pro 270 dollar kornyeken.
Ha nem akkor Teclast x2 pro 350 dollar.
De ha a csucsok csucsat keresed, akkor Teclast x3 pro 450 dollar.Ha mar egyszer "nevenincset" veszek, akkor tegyem azt ugy hogy a jolhangzo, olcsobbikat veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sőt ez tényleg egy kultúráltabb 21. századi megoldás.