Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem tudom működik-e még,de szerintem igen,kb 1 hónapja még meg tudtam csinálni win 7-ről is a frissítést.
Siessen, ezzel a trükkel most még ingyen van a Windows 10 -
zoltan6
addikt
nekem van egy 2gb-os lenovo miix 2 8-am,meg egy chuwi hi 10-em ami 4gb-os,mindkettő win 10-es,nem vettem észre sok különbséget,bár attól függ ki mire használja,én munkahelyen böngészgetésre filmnézés,tv-zésre használom,meg egy két egyszerűbb játék,ilyen mahjong,passiansz stb,nekem elég volt a 2gb ram is.

-
zoltan6
addikt
válasz
artiny
üzenetére
chuwi hi10-et nyúzok már egy pár hónapja,meg vagyok vele elégedve,nekem a teljes értékű usb2-es,usb3-as aljazatok nagyon jól jöttek,nem volt még vele problémám,nekem is egy lenovot váltott,azzal sem volt gondom,csak már kicsi volt a 8 colos,meg az az egy hátránya volt,hogy 1db micro usb aljzata volt,így ha töltés volt,akkor mást el lehetett felejteni (tv-tuner,pendrive,stb)
-
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
-
zoltan6
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
érdemes,de csak július 29.-ig volt ingyenes,most már csak pénzért tudsz,volt 1 év rá eldönteni.
-
zoltan6
addikt
Addig örülj amíg külön töltője van, aztán nem foglalja le a töltő a micro usb helyet,mint az én lenovo miix 2 8-asomnál,amíg töltőn van el lehet felejteni,a pendrive-ot,tv-tuner,egyéb usb-s eszközöket
,azért ezekbe már bitang akksi van,a micro usb-s töltés már elég karcsú lenne,vagy tölteni kellene egész nap. -
zoltan6
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
gearbest-nél rendeltem mostanában 2db chuwi hi10-et is,egyiket kinai raktárról bekockáztatva hogy átjön. nem jött be.48000ft volt akciósan+14000ft áfa,aztán a következőt EU raktárról sikerült kifognom 52000ft volt szállítással mindennel együtt.úgy hogy érdemes megvárni az EU raktáras akciót,és úgy megrendelni,
most pont nincs náluk. -
-
zoltan6
addikt
Megérkezett a gyári dokkolós billentyűzetem a chuwi hi10-esemhez,eddig nagyon tettszik,érdeklődnék hogy magyar billentyűzetmatricát honnan érdemes rendelni hozzá?
Főleg makoss forumtársunktól kárdezném,mert olvastam,hogy ő már átmatricázta.
-
zoltan6
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is ma jött meg a HI10,nekem sikerült mindent magyarra állítani,lépj be a microsoft fiókoddal,majd lépj be az áruházba,menj rá a nevedre/képedre,download and update,majd check for update,aztán update all,utána felfrissíti az összes alkalmazást,és már minden magyarul lesz.

-
zoltan6
addikt
szerintetek?
chuwi hi10-hez melyik lenne jobb választás?
Original Chuwi Hi10 Bluetooth 3.0 Keyboard with Tablet PC Case - BLACK 33,62usd
vagy:
Original Docking Keyboard for Chuwi Hi10 Tablet 37,74 usd
ti melyiket választanátok? én az első felé hajlok, a bluetooth-os tok felé.mindkettő eredeti gyári. -
zoltan6
addikt
tegnap megrendeltem én is gearbest-ről EU raktárról 52 ezer lett a vége szállítással,
előzőleg rendeltem ismerősömnek 46+14 volt a vám. -
zoltan6
addikt
pedig lenne rá igény rendesen,engem is csak ez tart vissza a chuwi hi10-től.Nem értem miért nem tudják belerakni azt a K@va 3g modemet,meg kártyaolvasót? amikor orba-szájba szórják kifele a 10-en ezres 2 kártyás kínai 4g-s mobilokat szerintem windows-nál valami liszenszelési okok állnak ez miatt.
Nem tudom ezt elfogadni,hogy külön 3g-s modemekkel,meg usb-s stickekkel kell bohóckodni,ha az ember netezni akar vele.
-
zoltan6
addikt
Ismerősömnek rendeltem chuwi hi10-et nemrég,8 nap alatt itt volt az országban,majd kb 2 hetet ültek rajta a vámon .gearbestről rendeltem 45000ft volt akciósan+14025ft az áfa,ismerősöm nagyon dicséri,kipróbáltam én is miután kibontotta,nagyon tettszik,lenne benne 3G már rendelném én is.
-
zoltan6
addikt
válasz
Marci04s
üzenetére
én most rendeltem itteni ajánlásra egy chuwi hi10-et,egész jónak tűnnek a paraméterei,most akciós is,még nem érkezett meg. 44600ft-ot vontak le a számlámról,+ még 27% áfa ha megfogják.itthon 100 fölött vannak az ennél gyatrább gépek.

-
zoltan6
addikt
sziasztok,kollégámnak keresnék minimum 8"-os tabletet,3g fontos lenne,illetve dual-boot-os lenne neki jó.kinából is jó kb. 50000ft-ig
-
zoltan6
addikt
tökéletes választás,nekem az van 8'-ba,nem tudom kapsz-e még újonnan,de ki lehet fogni aprón garanciális használtat is,mostani tabletek egyre gagyibbak 16 meg 32gb hátértárral,meg 1 gb ramokkal vannak.
(#6557) bisti79
nincs neki,írta másik topikba,hogy az előző tulaja törölte. -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
én sem igazán használtam a miix 2 8 kameráját,de a legjobban az tettszett amikor a gyári csempés kameraalkalmazással vettem fel vele próbából,lejátszásnál meg azt írta ismeretlen formátum.

(#6233) Vindex
én is elbizonytalanodtam,asztali gépen,meg a mini pc-n kérte az email címet,tableten meg nem. -
zoltan6
addikt
nem dlna volt, hanem az ezcast program ez mirror funkciója,próbáltam a wines tablet közvetlen widi megosztását is,az meg nagyon körülményes volt,és csúszott a hang is meg böngészésnél a tableten a képernyő alján jártam már a tv-n még az oldal tetején volt.lehet hogy van ennél jobb cucc,nekem ez volt:
Measy A2W Miracast HDMI stick
érdemes elolvasni a hozzászólásokat is 10-böl 6 negativan nyilatkozik róla,próbáltam androisos telóval is,azzal sem volt jobb. -
zoltan6
addikt
á nagyon körülményes,beállítod a kütyün a wifi kapcsolatodat,majd a telon tableten a kütyü wifijére csatlakozol,elindítod a telon/tableten a kliensprogramot csatlakozik rá,aztán pld. wines tableten megosztod a képernyőt.és csatlakozik.soha többet nem használnék ilyen cuccot.

igazából arra lett volna használva hogy a párom ha lemaradt valamelyik tv műsoráról,rtlmost-ot elindítva nagyképernyön nézze a barátok közt-et,de a hangja is iszonyúan csúszott.inkább vettem egy windows-os mini pc-t erre a célra. -
zoltan6
addikt
nekem ilyen volt,most adtam el pár napja:
Measy a2w 6000ft volt akcióban amikor vettem,most 7000ft az extreme digital-nál
én nagyon nem szerettem,körülményesnek találtam,windows tablethez vettem amin nem volt hdmi csatlakozó,nekem nagyon bonyolultnak tünt a használara,de sokan dicsérik.
itt van egy logout-os cikk az ilyen kütyükről.meg van a youtube-on rengeteg videó róla. -
zoltan6
addikt
Cube i7 4G LTE 11.6 Inch Intel Core-M 2.0GHz 4GB RAM 128GB SSD ROM Windows8.1 Tablet
bár ez kicsit drágább+ még vám,áfa. -
zoltan6
addikt
egyik kollégámnak kb. 1 éve rendeltem egy cube u55gt androidos tabletet,na azon aztán volt minden,hála istennek már nincs meg,mert összetörte.
a 3g-s hálózatot rendszeresen átírta magának valami kínai apn-re a telekomosról,random 1-2 naponta kínai alkalmazások.komplett játékok települtek fel,meg root-oltam neki,már szinte mindent töröltem,fagyasztottam,de még így is jöttek a kinai cuccok rá,az aztán egy agressziv cucc volt.
-
zoltan6
addikt
válasz
Sarkadi
üzenetére
ez a T-Mobile-os hibás széria dolog csak egy legenda,nekem most az van,teljesen hibátlan előtte a 100 ezres extreme digitalos volt,na az hibás volt,hangszóró csere,szalagkábel hiba,stb,azt garanciában javították,majd eladtam,új gazdája azóta is boldogan használja hiba nélkül.bármilyet veszel mindegyik gyártónál előfordulhat hiba.
-
zoltan6
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
kicsivel drágább,viszont 11,6'-os,2gb/64gb 3g-s.
CUBE iWork 11 Windows 8.1 Tablet PC Intel Z3735F Quad Core 3G 11.6 inch 1920*1080 2GB RAM 64GB ROM
van hozzá egy 40 dolláros kuponom ami a mai napig jó,így 240$,ingyen postával.(kb 69000ft)
40$ Coupon: DMCUBE
Valid time: Mar.28th-Mar.30th -
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
nekem pont fordítva volt,az edigitaloson volt hangszóró csere,a szalagkábelt magam javitottam,azt a készüléket eladtam egy ismerősömnek,mai napig megelégedéssel hiba nélkül használja.
én pedig már 5 hónapja használom a telekomost mindenféle hiba nélkül.
ez hülye felfogás hogy többet lenovo.t soha,bele kell olvasni az asus topikba,ott is ugyanúgy vannak hibás darabok,mint bármelyik más gyártónál. -
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
az a vicc hogy már a lenovo is visszafele fejlődik,100 ezerért kiadja a 8'-os 16gb-os szutykot.

Lenovo Tab Yoga 2 -
zoltan6
addikt
válasz
premete
üzenetére
még ezt leírom azért,nekem mindig feljön a billentyűzet,nekem 3g-s a tablet aktiv rajta a netmegosztás,ha wifit akarsz megosztani,arra meg van app

virtual routermüködik kikapcsolt kijelzővel is,most próbáltam. -
zoltan6
addikt
válasz
premete
üzenetére
flashplayer oldalak mennek androiddal?
silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal?
java-s oldalak,pld. netes bankok mennek?
onnline tv megy androiddal vlc bővítményes?
ntfs-t kezeli mokolás nélkül?
2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli?
az android max játékra jó,netezésre facebookozáson,hirolvasásokon kivül alkalmatlan. -
zoltan6
addikt
Akkor válaszolok én,én szinte csak asztali alkalmazásokat használok a miix 2,8-al,munkahelyemre vettem főképp. Netezek rajta asztali chrome-val (prohardver,hardverapró,email-ek,facebook,híroldalak) Bluetooth-os egérrel.Filmet nézek cigitöltés közben asztali vlc media playerrel.Tv-t nézek rajta az avermedia usb-s tv tuner asztali programjával.csempés programok közül néha mahjong,passziánsz.ennyi.
vettem hozzá egy Bluetooth-os billentyűzetet is,de nem igazán használom már,elég az egér is azt a kevés szöveget megtudom írni a képernyőn is. -
zoltan6
addikt
válasz
mengyan
üzenetére
attól függ milyet szeretnél,újat vagy használtat? külföldről vagy itthonról? az 1/16-ost semmiképp nem szabad megvenni,arra jó hogy a legközelebbi win frissítést már fel sem tudja rakni,mert elfogy a hely,a 32 gb-oson is kb.14-16gb szabad hely marad.
én a helyedben elgondolkoznék a használton is,aprón 38-45 körül 2/64-es lenovo miix 2 8-at kapsz,még garanciálisat is ki lehet fogni,nekem az van,nagyon szeretem akksi jól bírja kb 6-7 órát.
A töltésre pedig powerbank-ot is lehet használni,ha nagyon muszáj. -
zoltan6
addikt
én lenovo miix 2-re peterk fórumtársunk ezen leírása alapján csináltam meg:
"Aki akar összeszedett, részletes adatokat látni az akksival kapcsolatban, és nem akar külső programokat telepíteni, az csinálja a következőt:
1. Hozzon létre egy új szöveges fájlt, nevezze el mondjuk PowerInfo.cmd-nek, és másolja bele az alábbiakat:
powercfg /batteryreport /output %tmp%\battery-report.html
ping localhost -n 2 >nul
explorer %tmp%\battery-report.html
2. Mentse el, és rákattintva, elindítva a böngészőben kap egy formás kis összefoglalót a teleppel történtekről. Haználati, töltési előzmények, várható működési idő, stb.
3. Ha start screenről akarod indítani, akkor készítsd a fájlról egy parancsikont az asztalra, nevezd el ahogy akarod (mondjuk "Akksi infó"). Jobb klikk tulajdonságok, ikoncsere, keress egy jó kis akksi ikont neki, majd mozgasd be a parancsikont a C:\Users\Felhasználóneved\Start Menu\Programs mappába. Utána már megtalálod a metros programok között, és kitűzheted akár a start screenre is." -
zoltan6
addikt
itt írják az egyik oldalon egy tesztben:
"microUSB is rendelkezésemre áll. Utóbbit csatlakozó első sorban a töltés biztosítását szolgálja. Itt tartom érdemesnek felhívni a figyelmet arra, hogy hiába tölthetjük microUSB-n keresztül, egyszerű okostelefon töltőjével kár is próbálkoznunk - a nagyobb áramfelvétel miatt, nagyobb kapacitást biztosító adapterre van szükségünk és ez elsősorban csak a dobozban kapott csomagból áll rendelkezésünkre." -
zoltan6
addikt
van amibe van akksi,nekem ez van egy 1800mah-ás akksi van benne,kb.3-4 órát bír.
-
zoltan6
addikt
válasz
han_lev
üzenetére
esetleg még megoldás a 3g-s mini router,bedugod a szolgáltatós netes sticket,aztán wifin meg fogod.
Mini Portable 3G/4G WiFi Wlan Hotspot AP Client 150Mbps
-
zoltan6
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
jól fogsz vele járni,nekem is miix 2 8 van és nagyon szeretem,páromnak android tablet van,de azt már párszor kivágtam volna szivesen a 4.-ről,ég és föld a két rendszer.telóm androidos s4 (csak azért mert jó áron jutottam hozzá) pedig egy win-es telót kipróbáltam volna szivesen.
-
zoltan6
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
A mobilnetet én egy 3g-s mini wifi routerrel oldottam meg anno.
5in1 Mini Portable 150Mbps 3G WIFI Mobile Wireles Router Hotspot ,berakod a sim kártyát aztán wifin szórja a netet.
Aztán lecseréltem a miix 2 8-at 3g-sre,amikor 51 ezerért volt a telekomnál. -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
most találtam még egy megoldást,a lenovo hivatalos fórumán 2 oldalon keresztül foglalkoznak ugyanezzel a problémával.az egyik hozzászólásban írnak egy megoldást,majd holnap délután kipróbálom én is,mert most bennt hagytam a melóhelyen a tabletet.
eredeti hozzászólás:
I was told to make the following 3 settings under device manager. Hopefully, bluetooth keyboard and mouse can coexist. Can you please give it a try and tell me the result? Somehow the tablet is not with me:
- Under Universal Serial Bus
1. Intel (R) USB 3.0 extensible controller => uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power" under power management
2. USB Root Hub (xHCI) => uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power" under Power Management tab
- Under Network adapters
1. Broadcomm adapter => disable "Bluetooth Collaboration" under Advanced TabGood luck.
Google fordítós:
Azt mondták, hogy a következő 3 beállításokat az eszközkezelő. Remélhetőleg, bluetooth billentyűzet és egér is futhatnak. Legyen szíves tegyen egy próbát, és mondd meg az eredményt? Valahogy a tabletta nem velem:
- A Universal Serial Bus
1. Intel (R) USB 3.0 bővíthető vezérlő => törölje az "A számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" alatt az energiagazdálkodási
2. USB Root Hub (xHCI) => törölje az "A számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" a Power Management lapra
- A Hálózati adapterek
1. Broadcomm adapter => disable "Bluetooth Collaboration" a Speciális fülSok szerencsét.
-
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
akit esetleg érdekel ,mától geekbuying-on akciózzák a Teclast X80H dual renszerű Win 8.1/android 8'-os táblagépet. 125 dollárért (34-35 ezer ft kb.)
2gb ram/32gb háttértár.ips 1280x800-as kijelző.
szerintem ennyiért best buy -
zoltan6
addikt
szerintem generációtól függ ki hogy használja a 30-as 40-es egéren,billentyüzeten felnőtt korosztály az aki inkább desktopként akarja használni,mint pld. én is.én is általában úgy használom a lenovo miix 2-öt.de nem egy hasonló korú ismerősöm használja úgy még az androidos tabletet is.
-
zoltan6
addikt
egyetértek,soha nem vennék androidos tabletet,pedig használok én is androidos telót,nem is gyengét.a teljesértékü böngészés megfizethetetlen,megy minden akadásmentesen bővítmények flashplayer,java,silverligt.androidos cuccal egy beágyazott videót nem lehet megnézni,egy eléggé korlátolt rendszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,azért ezekbe már bitang akksi van,a micro usb-s töltés már elég karcsú lenne,vagy tölteni kellene egész nap.
a Z-Y-ont nem raktad fel? hol van a hosszú í?
ennyit dob az árán?