Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A képek meg más tesztek szerint is kimondottan jó a képernyője is a vi8-nak. Az enyém most van itt a vámon, remélem jövő héten megkapom.
Volt nálam nemrég kb. 1 hétig egy Beex Flash tab, amit egyébként gyönyörű képminöséggel hirdetnek. Na az csak függőleges állásban kicsit felülről-szemből nézve tűrhető, lentebbről már invertál, vízszintes állásban szemből is olyan opálos-fura, ha leülsz egy asztalhoz akkor konkrétan a vízszintes állapotban az asztalon fekvő tabon nem tudod elolvasni a szöveget. Amúgy javítani kellett, mert természetesen a gyerek beírt valami kamu mail címet meg jelszót amit elfelejtettek, a helyreállítás(recovery) nem indult, a beex logónál nem ment tovább. A chuwi-hoz már úgyis le volt töltve a recovery csomag, úgyhogy kereszteztem a recovery partícióról kinyert dolgokkal, és kis (nagy) kézimunkával vegyítve sikerült felvadásznom a beex windowst, ahonnan el tudtam indítani a beex gyári helyreállítást, ami végül rendbetette. Előtte azért próbálkoztam mással is, mindenesetre rengeteget tanultam belőle. Na itt kellett otg+usb hubon keresztül sokat gépelni, és ez asztalra tett tabbal nem ment mert nem láttam semmit, ki kellett támasztani hogy valamit lássak.A chuwi-m ha megjön, akkor most már biztos vagyok benne hogy meg tudom csinálni amit terveztem, átalakítom a gyári telepítőt hogy a chuwi windowsban alapból legyen magyar nyelv, illetve az androidos részt is átalakítom, hogy kisebb helyet foglaljon. Lesz a végén egy olyan pendrive-om amivel egy olyan dual boot rendszert tudok visszaállítani ami +5-6 GB helyet ad a win-nek, és marad az android is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux Mint
- iPhone topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs