- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Te jó ég, még szárnyra kap valami hoax!

Akkor most írd be szépen a keresőbe, és figyeld sorban a találatokat! Tele van ellentmondó hírekkel a net, és nem a "hülyeség-terjesztő magamfajták" miatt... Persze, kap a Win 8.1 with Bing is Win 10 Home frissítést, olvastam én is a hírlevelet, meg másik 23 tweet-et és hírlevelet is... De tudod, az az igazság, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségen még a feliratkozási lehetőség se jött meg, típustól függetlenül. Nem érhetőek el még az ehhez szükséges update-k se. Hiába telepíted "kézzel", akkor se... persze, tudom ebből fölösleges levonni bármilyen következtetést... Viszont nem értem, miért kell így nekirontanod a másiknak? Nálad a végső igazság forrása?
Én személy szerint sz*rok rá, hogy lesz-e vagy nem: meggyártom a saját WIMBoot-os telepítőm és kész. Mint ahogy most is ezt teszem a stabilabb előzetesekkel.
Apropó Insider-program... ott nem volt semmi kavarás, minden világos volt az első perctől, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi