Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
válasz
Gorneck #48594 üzenetére
nem látok választási lehetőséget a formázások között, rányomok alul arra, hogy formázás és utána egy ok..tovább..de semmi nem történik csak a telepítés indul.
(#48595) sfdrakex utána megy a win viszont ráengedtem egy particion magic-et és az kiírja, hogy hibás a partíció szóval valami nem stimmel...
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Az Win7 fícsör,. hogy a mikrofon hangerőt automatiksuan állítja, vagy pedig a Realtek szoftver csinálja?
Hogyan lehet ezt megszűntetni?Másik dolog ,hogy a monitor felrakott egy alkalmazást ami login után indul. Admin account kell neki, viszont az UAC miatt mindig rákérdez. Nem lehet valahogy itt kivételeket meghatározni?
-
FrezeR
senior tag
megpróbáltam megint de ugyan úgy nem formáz a telepítés előtt. Megcsinálom az új partíciót rányomok, hogy formázás figyelmeztet hogy elvesznek az adatok, nyomok egy OK-t és egy tovább-ot de nem formáz hanem egyből telepít, na most akkor mit csinálok rosszul?
-
fatal`
titán
válasz
::Trunks:: #48581 üzenetére
Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógépkezelés->Lemezkezelés
-
nova001
senior tag
hali
2 kérdésem lenne:
- melyik spyware irtot ajánljátok x64alá ?
- xp modot hogy tom felrakni kell rá valami extra dolog ? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
::Trunks:: #48581 üzenetére
sajátgépen jobb klikk/ kezelés/lemezkezelés
itt tudod variálni a betüjeleket, formázni particiónálni a vinyót.
-
::Trunks::
senior tag
Hol kapok új betűjelet a vinyónak,mert nem ismeri fel az egyik particiót,és tudom,hogy ez a megoldás,csak nem találom,hogy hol kell átírni,köszi!
kösz Lauda
-
-
Pubszon
veterán
Hali.
Ha van a gépemen egy WinXP meg utána raktam egy Win7-et, akkor ha az XP-t újra rakom, a Win7 bootmenüje ugyan úgy fog működni? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, érdeklődnék, hogy regisztrált-e más is Gameshown a tisztaszoftvernél legális win7re és megérkezett-e már neki?
Mert nekem még nem (Bp.) :S
Illetve milyen verziót fognak majd küldeni?Másik kérdésem: hol tudom növelni a tálca átlátszóságát?
Köszi!
-
boogie84
veterán
Nem tudom hogy derítsem ki h a hardware-el vagy windows-al vagy játékkal van probléma
Milyen gondot oldhat meg h én megnyitom a feladatkezelőt, várok kicsit, és akkor fut ai iw4mp.exe -
Piero89
aktív tag
válasz
Gorneck #48568 üzenetére
Hát nem tudom ... még 4 hónapja sincs fenn és nem figyelmeztetett hogy hamarosan lejárna vagy hasonló. Vistánál mikor lejárt a 30 nap akkor hasonló tüneteket produkált ,de hát ott csak fekete háttér volt a hasonlóság és tudtam használni szinte rendesen, de itt csak egy saját gép ablak van és semmi más és amit azon belül meg tudok nyitni.
-
AirBooms
addikt
A visszaállítási pontok által elfoglalt egyre nagyobb területet hol lehet kitakarítani a rendszer partícióról?
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Beta verziós win 7-et használok,hogy pontosan annak melyik verzióját azt nem tudom. Tegnap még minden rendben volt és semmi jelét nem tapasztaltam annak ,hogy vmi gond lenne és nyugodt szívvel kapcsoltam ki a masinát.Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet normálisan bootolt majd azt tapasztaltam,hogy mikor betölti az oprendszert teljesen akkor az asztal háttere fekete,tálca nincs és ikonok is sehol csak feketeség,egyedül a saját gép az ami alapból felugrik és onnan megtudtam nyitni a mozillát. Csökkentett módban próbáltam elindítani,de ott is ugyan ez van csak. Valakinek valami mentő ötlete?
-
FrezeR
senior tag
Hali
Tegnap raktam fel Win7-et, partíció törlése és új létrehozása után szerettem volna formázni a vinyót de pillanatok alatt továbbment a telepítésre.
Kérdésem az lenne, hogy ez hogy működik itt? Teljes formázást is csinálhatok valahogy vagy máshogy kell megoldani?
Köszi -
LLKobe
veterán
válasz
Gorneck #48551 üzenetére
Csökkentett módban még nem próbáltam. Asquared free-vel is áttúrattam a gépet, az meg se találja
A defender is csak pár naponta talál rá, akkor viszont kiírja hogy az eltávolítás sikeres. Aztán pár nap múlva megint megtalálja. Avirával is toltam full scan-t, az se találja.
Most megkeresem a fájlt, és feltöltöm a virustotal-ra.MOD: na fasza, a win meg se találja a file-t. Hol van ez a globalroot mappa?
-
kosian24
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy a total commander mindig rendszergazda módban induljon? -
person
senior tag
Üdv. Windows 7 RC Build 7200-ast használom elég régóta. Nos altatni szoktam a gépet de időnként azért újraindítom. Pontosan nem tudom hogy mi történt mert nem én használtam akkor de a lényeg hogy betöltéskor kékhalál majd restart. Telepítővel próbáltam helyrehozni de nem sikerült. Ugyan az. Visszaállítási pont nincs. A win reinstallt jó lenne elkerülni de nincs ötletem.
Esetleg valakinek valami ötlete?
Szerencsére másik vinyón még fent van a régi vista így az alól tudok írni.
Szerk: Ja és csökkentett módban sem indul. -
-
lewisfm
aktív tag
válasz
virkir #48533 üzenetére
Az az Enterprise verzió, s beépített kulccsal rendelkezik. 10 napod van aktiválni, de a 10 napot is beleértve 90 napod van a próbaidőszakra.
Viszont termékkulcsot ezen idő alatt bármikor cserélhetsz, ez nem tiltott. Nekünk mennyiségi license van a Professional-ra és az Enterprise-ra, de Enterprise telepítő médiát nem kaptunk, ezért ezt használtam, s működik a céges termékkulccsal is.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Ezt meg tudnátok mondani hogy micsoda?
Kb. 2-3-4 naponta bedobja ezt a gépem:
Itt rányomok arra hogy "rendszer tisztítása", ekkor ezt írja ki:
Majd újabb pár nap múlva újra kezdődik elölről
A win7 totálisan up to date, avira szintén, defender szintén, win tűzfal és UAC bekapcsolva, de semmi más nem veszi ezt észre, csak a defender...De a leírás szerint a bibi ebben a file-ban van:
globalroot\Device\Ide\IdePort1\drksqwsi\tdlwsp.dll
Emmost mi? Valaki tud rá megoldást?
-
Imco
őstag
válasz
hackeeeee #48539 üzenetére
sfdrakexnek igaz lehet. Hisz a visszaghost után szinre-szagra egy x nappal ezelötti aktivációra fog ismerni. Ezt meg nem valószinű hogy dijazzák..
Ezt a hálózatosdit én is kiprobálom ma-holnap, mert látom sok helyen nem megy.
Csak elöbb kiheverem a depressziót amit a win7 okoz!
Semmi sem úgy megy ahogy szeretném, és még egy 500-as vinyóm, is behalóban van!
No, szép napot!******
nagyon pörög a topic. 20' alatt elavultam! -
moonman
titán
válasz
BonFire #48538 üzenetére
nem lehet, itt már teljesen másképp működik a backup. shadow copy-kból csinál egy image-et, majd 200 MB-okra zipelve elteszi egy mappába, amihez a hozzáférést is letiltja. a meghajtó gyökerébe pedig kitesz egy információs fájlt, arra duplán kattintva megnyílik a backup a visszaállítási lehetőségekkel. nem lehet sokat trükközni vele, viszont okosan inkrementális mentést csinál.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, megint olvasom, hogy egyesek mennyit szívnak a hálóval 2 vagy több gép között, én otthon annyit csináltam, hogy egy munkacsoportban vannak a gépek, és mindegyik gép látja egymást, ha meg megosztás, el is lehet érni őket minden gond nélkül.
@virkir: A trial enterprise-t nem lehet rearm-olni? Mondjuk tudom, hogy annak idején annak az volt a feltétele, hogy ne kulccsal legyen feltelepítve a rendszer, de ezzel ez nem műxik? Ja meg igen, ha valaki mindig visszaghostolja, akkor mivan? Mert tudtommal ahhoz nincs megadva határidő, csak az, hogy az aktiválástól számítva x napon belül ugye lejár. Mi van akkor, ha felrakod a rendszert, felrax minden cuccot hozzá, leghostolod, és utána aktiválod?
-
BonFire
veterán
Azt tudja-e valaki, hogy be lehet-e állítani a biztonsági másolat helyének egy megadott mappát? Mert eredetileg kiszemelte a legnagyobb tárterületet, de csak a gyökérbe engedi menteni, így: E:
Alatta van a helynél a lemezterület kezelése, ahol elvileg tudok tallózni, de jóváhagyó gomb (OK) nincs. Ezért csak a gyökérbe menti. Ha utólag átpakolom a kész biztonsági mentést egy megadott mappába, vissza fog tudni állni róla a rendszer egy esetleges későbbi meghibásodáskor? Vagy reklamálni fog, hogy ott, ahová ő mentette már nincsenek fájlok?
XP-ben meg lehetett adni egy bizonyos mappát, itt már nem.
-
Clemi
veterán
Tegnap megint összekínlódtam a két gépet hálóba (otthoni csoport létrehoz mind a kettőn, mert csatlakozni egyik sem méltóztatik a másikon létrehozott otthoni hálózathoz ). Megadom mindkettőnek ugyanazt a jelszót, restart, és voila, látják a megosztott partíciókat.
Amit csináltál, az alapvetően hibás. Az otthoni hálózatban mindenképpen a létrehozott csoporthoz kell csatlakozni a tagoknak, és a "gazdagépen" generálódott jelszót megadni a csatlakozáskor. Ha nem megy a csatlakozás, akkor több gond is lehet, amiből gondolom az, hogy nem egy munkacsoport, kilőve, viszont egy kedves tűzfal keményen beleszólhat a dolgokba.
Mindenesetre kezd azzal, hogy minden gépen megszünteted/eltávolítod az otthoni csoportot, mert sajnos néha előfordul, hogy ez a rész beakad valamiért, és az istennek se csatlakoznak egymáshoz a gépek (tapasztaltam). Ezután az egyik gépen hozz létre egy otthoni csoportot, állítsd be a megosztásokat, és utána add ki a másik gépnek a csatlakozási parancsot. Ha nem megy, nem akar csatlakozni a másik géphez, akkor megint csoport megszüntetés, ujraindítás, és újra létrehozás stb. Persze arra is figyelj, hogy mindkét gép "otthoni hálózat"-re legyen állítva, a hálózati felderítés legyen bekapcsolva, és a jelszóval védett csatlakozás esetleg kikapcsolva (nálam így van legalábbis) a tűzfal pedig végső esetben kilőve.
A 32 vs 64 bit nem befolyásol semmit, mert nálam is az egyik gép 32 a másik 64-es. -
virkir
veterán
válasz
CaptainChaos #48531 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48531 üzenetére
Nem hiszem hogy reinstall megoldja, bár én nem hazsnáltam próba verziót, de gondolom kapsz hozzá kulcsot amivel aktiválod, és ha újra teszed nem fog menni azzal a kulcsal, mert az aktiválástól számított 90 nap múlva jár le. Ha bővebben érdekel olvasgass vissza topicban le van írva minden.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48529 üzenetére
Pl hogy 90-120 nap után nem fogod tudni használni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48526 üzenetére
Ha normális változatot próbálnál, talán működne is, szedj le ingyenes próba változatot próbáld azt használni, talán nem lesz vele annyi gond mint egy buherált vacakkal.
-
CaptainChaos
tag
válasz
AirBooms #48519 üzenetére
Félreértettél! XP-m eredeti. Addig nem fogok beruházni a win7be, amig nem tudom normálisan feltenni, ugyanis kidobott pénz lenne. Én csak ezért használom előzőleg a nem hivatalos példányokat, hogy kismerjem a rendszer struktúráját, és utána már mehet a buli. XP-vel is ezt csináltam, 3 hónapig volt másolt, aztán mikor átállt az agyam a Win98-ban rögzültekről, megvettem és gond nélkül ment minden. Eddig viszont nem volt vasam, amin normálisan ment volna a win7, azért kezdek csak most ismerkedni a cuccal.
Bocs, ha 2értelműen vagy hiányosan fogalmaztam, csak zabos vagyok ha vmi nem sikerül.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jezusom #48523 üzenetére
Nálam az előlapi nem akart működni, amig be volt kapcsolva hoyg érzékelje hogy melyik csatlakozoba dugtam be eszközt, ha az elsőkről ezt kilőttem már müködött is a mic és a füles.
(#48522) lala42
Nekem is ATI karim van 4350 es, de nem rakott fel hangot hogy az játsza le a Realtec helyett.
-
jezusom
csendes tag
válasz
CaptainChaos #48518 üzenetére
Én is szenvedtem a hanggal 7-es alatt. Nálam a trükk az volt, hogy a Realtek Soundmanager-ben ahol a csatlakozókat mutatja, rá kellett kattintanom arra a csatira, amelyikbe be volt dugva a hangszóró, és utána már szólt rendesen.
-
lala42
őstag
válasz
Mivel ATI karid van ezáltal az ATI telepítő ( driver ) felteszi a ATI HDaudio-t és ez lesz az elsődleges lejátszó ill. hangkeltő eszköz. Nos a vezérlőpultban át kell állítani Realtech-re. A hangszóró-hangok-ATI HD audió helyett Realtech
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48517 üzenetére
Win7 alatt nem is a doc&settingsben hanem a C -n levő Users mappába menti a cuccot a játékok azon része amely xp-n a doc&settingsbe tette.
-
AirBooms
addikt
válasz
Ezt itt nem kéne! Amúgy ilyen alapon mit szólnál, ha a driverkészítők is legfeljebb egy üres dévédényi cuccal látnának el, s magasról tojnának a" f@szom se fog" hozzáállásodra???
-
CaptainChaos
tag
válasz
Morden24 #48516 üzenetére
Megnézem majd a realtek honlapján a driverét. A win update-et nem tom megnézni, mert nincs netem (melóhelyről kalózkodok). Gyári win7et meg nem tudtam még szerezni, venni meg a F@szom se fog. max. 1 üres DVD-nyi pénzt adnék érte.
2. Igen, jó lett volna ha még mindig nálam van a win7 telepítő, csak azt idő közben visszaadtam a gazdájának, nekem meg nem volt másolat.
-
CaptainChaos
tag
válasz
sfdrakex #48515 üzenetére
Csak ilyen OS-t kaptam. Nem nagyon matattam utána, csak dobták, émmeg felraktam. És a win7 alapban nem ismerte fel a hangkártyát. azért tettem fel a gigabyte cuccát.
Szoftveresen nincs némítva sehol, legalábbis az összes helyen megnéztem, ahol elvileg lehet. Vistám sose volt, úgyhogy XP-ről nyargaltam át, és ahhoz képest elég sok a változás a kezelőfelületben is. Lemezkezelésnél nem néztem, de már kikerültem ezt a problémát.És egy nagyon nagy negatívum számomra, bár nem ide kapcsolódik.
A játék mentéseimet ki szoktam másolni egy másik partícióra, hogy ne kelljen újra kezdeni, ha lehal a rendszer. Így csinálom már 1000 éve. És amikor vissza akartam másolni win 7 alatt a dokuments & settings/user/local settings/application helyre, nem tudtam belépni, mert azt írta, hogy nincs engedélyezve a hozzáférés. De hát én vagyok az ADMIN, csessze meg!
Aztán rájöttem, hogy meg kell buherálni az engedélyeket a mappa beállításoknál.
EZT A SZART! Szóval eddig csak a külsőben látok előnyt XP-hez képest.
meg az alap játékok között a sakk. Ennyi.
A többi egyelőre negatívum. Bár ez inkább abból adódik, hogy még nem vágom a rendszert.Csak hát nehéz átállni egy 6-7 éve használt OS-ről.
-
Morden24
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48512 üzenetére
1. Próbáld meg inkább a Realtek honlapjáról letölteni a legfrissebb Win7 drivert. A chipek konkrét gyártói általában előrébb tartanak supportban, mint az alaplapokéi. Természetesen csak akkor, ha a beépített Windows-ossal gond van, illetőleg ha a Windows Update-en nem talál megfelelő meghajtót (vagy az sem jó).
Egyébként meg talán tegyél fel egy normális, gyári Windows 7-et, ne valami összebaszott warezvackot. Ez pl. egy alapvetően jó kiindulási pont.
2. Raktad volna be a Win7 install dvd-t, aztán formáztad volna vagy törölted volna a partíciót. Aztán XP lemez be, és mehet vissza az oldie OS.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CaptainChaos #48512 üzenetére
Először is lehet nem szerencsés az ilyen frissítésekkel meggyúrt, matatott OSeket feltenni. Másodszor a Win7 hez nekem pl a realtek HD hangcuccomhoz nem kellett semmi driver Win7 felismert mindent jól és felrakta a hozzá való drivereket. Próbáld meg lezuzni az általad külön feltett drivert hátha az alap win7 essel megy. Egyébként nem lehet hogy valahol csak softveresen némitva van? A win7 ben egyébként dx11 van nem dx10, a vinyodat sajátgép kezelés/lemezkezelésben is néztétek haverodnál? Ott se engedett semmit csinálni?
-
Kommy
veterán
cs:s-es problémára pedig megpróbálhatod, azt , hogy jobb klikk a stemben a játékon properties és a local fülön van egy olyan, hogy Verify integrity of game cache. Nekem egy másik játéknál ez megoldotta az instabilitást. De délután lesz idöm akkor megnézem a cs:s-t hogy nálam mi a helyzet.
-
CaptainChaos
tag
Kedves hozzáértők, és szakbarbárok!
Nem tom, hogy jó helyen járok-e, de ide is bevarrom, hátha tud vki építő ötlettel szolgálni.
Lenne egy-két érdekes jelenség a gépemmel kapcsolatban.
Kohn-fig :
Alaplap:
Gigabyte GA-8I945PLGE-RH
GA-8I945PLGE-RHProci:
Intel pentium 930 D (dual core) 3.0 Ghz 2x2mb L2 cache
RAM:
2x 1 Giga corsair ram 533 mhz
VGA:
MSI RX3850 OC 256 mb
gyári húzottTÁP:
Chieftech 400 W
HDD:
Maxtor 200 GB - 7200 rpm 8mb cache - SATA
ODD :
ASUS 1814BL DVD író - light scribe 2mb cahce SATA
És van 2 hiba-jelehnség (vagyis érdekesség):
1.
Feldobtam egy WIN7-et, (ultimate edition, 2009- szept, vagy okt. vagy nov.-i) magyar nyelvűAz alaplapomon van HD audio cucc, valami azalia (asszem) Amugy realtek , ha jól tom.
Lehúztam a gigabyte oldaláról, kimondottan ehhez a laphoz való win7-es (valszeg csak vistás, de ezt ajánlotta win7-re is) drivert.
Képtelen vagyok hangot kicsikarni a gépből. A kis zöld csík ugrál a volume szabályozónál, szóval a zenelejátszás a media player-ben megy, hangcuccom jó (mer most visszaraktam az XP-t és gond nélkül megy a zene).
Mindent próbáltam már állítani, 2channel, 4 channel, 6 channel. Próbáltam a jack-dugókat mindegyik kimenetben: semmi eredmény.
Ötlet valaki?
2.
Az előbb említett szarakodást meguntam, és úgy döntöttem, hogy vissza rakom a jó öreg XP-t.
A következő történt:
Boot from CD/DVD:
A CD-ről való indításhoz nyomjon meg egy gombot....
meg is nyomom (space-t, de amugy tökmind1)
Kidobja, hogy Számítógép hardverkiépítésének vizsgálata....
Fekete képernyő, és satu. Ennyi, vége. Akármilyen XP-vel próbáltam, semmi. (havernál ugyanezzel az XP lemezzel simán felraktuk, de az is érdekes volt)
Meguntam a szórakozást: átmentem haverhoz. rákötöttük a gépére slave vinyónak az enyémet, szóval rendszert nem használt az enyémről. Bejött az XP-je, és amikor próbáltuk formáznia a vinyómat, egyáltalán nem engedte. Valami lemezmeghajtó progi kezeli, ezért nem engedi formázni. Pedig ahhoz a rendszerhez semmi köze a vinyómnak. Kikapcsoltunk minden extra progit, (HD sentinel, vírusirtók, stb...) hátha azok kavarnak, de nem.
Utána valami freeware progival leformáztuk (azzal sikerült is, elvileg), de ha azután megint windos-zal próbáltuk formázni, akkor se engede. Holott már tök üres volt a lemez.
(Viszont ezután nála már fel tudtuk rakni az XP-t, szóval megoldottuk átmenetileg)
Aki bármelyik fenti problémával találkozott már, dobjon egy pü-t vagy mvi hasonlót.
Érdekel az a win 7 a DX10 miatt, meg egyéb más miatt is, de így hang nélkül szarabb mint egy win95.
-
mobbo
senior tag
en felraktam a cs:s-t, frissen, steamrol, ahogy kell
veletlenszeruen kifagy vagy betoltes kozben megall
ilyenkor ujra se lehet mar inditani, gep restart kell hogy menjen -
boogie84
veterán
sziasztok
megvettem a cod6ot, feltelepítettem, első indításra megy minden akadás nélkül.
újra el akarom indítani a játékot, akkor a menüben megfagy. elindítom a feladatkezelőt, és akkor egy idő után elindul a progi. 9.10-ről visszatettem 9.9re a caty drivert. gondoltam hátha az. ház nem, mert ugyan úgy viselkedik.
lehetséges h a 64bit az oka?másik jelenség, h a windowsban csak úgy magától felpörgeti a cpu coolert 2500ra
a mostani windows még csak 1× csinálta, de így kezdte a vista x64 is, az meg is haltElképzelhető h ezek a hibák 32biten nem jelentkeznek?
-
mobbo
senior tag
megoldhato hogy a live messengert ha becsukom (de megy a hatterben) akkor a systrayben legyen es ne a talcan?
-
Atus85
aktív tag
Hali. Asus f5-v laptop. Feltettem a végleges windows7 ultimate-et. De recseg a hangszóró. Az a hangkártya driver van rajta amit a windows magától tett fel. Ha másik drivert rakok fel akkor még sokkal jobban recseg (realtek oldaláról szedtem le a high definition audio drivert). Mit tegyek? Előtte béta win 7-et használtam és amit a win felrakott ugy minden jo volt.
-
Svenike
tag
Sziasztok!
kérlek, segítsetek a következőkben: új gépemre win7-et telepítettem. Játszom, így ventrilo-t s teamspeak2-t raktam fel.. feltelepítettem már az alaplapi hangkártya driverét, de vmi nem stimmel:
- vagy mindennek van hangja, de a mikrofon folyamatosan működik és visszahallom magam
- vagy a fülesben hallom a ventri/ts hangját, viszont a játékot nem (azt csak bekapcsolt hangfallal hallom)Sehogysem akar normálisan működni..
Van erre ötletetek?
Köszönöm előre is segítségeteket!!
(a gépem: corei5, msi P55-CD53 - hangchip: Realtek® ALC889)
-
virkir
veterán
válasz
moonman #48491 üzenetére
Nincs semmi elállítva minden az eredeti beállításokkal ment csak annyit csináltam, hogy hozzáadtam a fájltípust mert nem volt a listában.
Az az érdekes, hogy a triál enterprise is ugyan így viselkedik.
Lecsíptem egy + meghajtót majd átmásoltam rá néhány száz fájlt, az indexelésnél megadtam a kiterjesztésüket mert alapból a win nem ismerte, lefutott az indexelés és egy darabbal nem indexelt be többet mint amíg csak c: meghajtó volt.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest